Öyle mi dersiniz... inşallah öyle olur çünkü ben sıkılmaya başladım ciddi manada...Bebekle birlikte masraf artmış doğal olarak e tek maaşa da düşmüşsünüz çok doğal bir süreçten geçiyorsunuz aslında. İşe dönünce düzelir her şey
OffffBunlar bana o kadar boş geliyor ki artık. Bir deprem oldu zengin fakir eşitlendi. Hepimiz konteynerda kalıyoruz şu an. O yüzden hiçbir şeyin garantisi yok. Sevgisiz evlilik de evlilik olmaz zaten. Mantıkla yuva kurulmaz bence.
Çok teşekkür ederim.Bence burda kimsenin sizi linc etmeye hakkı yok. Herkes ister haliyle çocuğunu en iyi şartlarda yetiştirmeyi ve okutmayı ve herkes ister en iyi şartlarda yaşamayı. Sizin de bunları istemeniz en doğal hakkınız. Çocuğunuz biraz daha büyüyüp sizde işe başladığınız zaman eminim şartlarınız bundan çok daha iyi olacaktır
Ah bir ile başlama vaktim gelse..Cevremdeki arkadaslarimin hemen hemen hepsinin eşi kendi işini yapiyor, kendi işini yapmayan da iyi maaş kazaniyor. Dusuk gelirli veya asgari ucretli evlenenen de var tabi onlar da aile yardimlariyla destekleriyle, aile apartmaninda vs oturuyorlar yoksa gecinemezler bu devirde.
Ha kendi işi olan batabiliyor, iyi kazanan işini kaybedebiliyor kimsenin garantisi yok o ayri ama kazanma potansiyeli olan adam kaybetse de tekrar düze cikariyor en azindan.
Evlenirken el ele veririz yapariz demişsiniz, simdi de el ele vereceksiniz.
Allah sizinde yardımcınız olsun, burdan sevgilerimi yolluyorumBunlar bana o kadar boş geliyor ki artık. Bir deprem oldu zengin fakir eşitlendi. Hepimiz konteynerda kalıyoruz şu an. O yüzden hiçbir şeyin garantisi yok. Sevgisiz evlilik de evlilik olmaz zaten. Mantıkla yuva kurulmaz bence.
İnşallah inşallah inşallah diyorum. Çok teşekkür ederim desteğiniz içinSize sarılıyorum ve umarım geçer diyorum. İş imkanı değişir umarım. Hepimiz standartlarımızı kaybediyoruz şu dönemde. Ama ben güzel günlerin de Kapıda olduğuna inanıyorum. Düzelecek umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?