Fakir erkekler neden böyle

Yengecyelkovan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
1
15
3
30
Belki kızacaksınız dediklerim için.Ama bir düşünün fakir olup ta sürekli nefret içinde olmayan,biz kadınlara karşı öfkeli olmayan bir erkek var mı ?Sürekli kadınlar paraya bakar,kadınlar zengin erkekler için ölüp biter.Aman efendim lüks araba kölesi olurlar.Her yerde bunlar karşıma çıkıyor.Bu da bence demektir ki bu fakir erkeklerin kafa yapısından böyle.Sürekli nefret duymaları falan.
Kadınlar erkeklerin parasını yiyormuş,senin kazandığın üç kuruşu hangi kadın ne yapsın.Sürekli her yerde karşıma çıkmaya başlayınca böyle şeyler bir de size sormak istedim.

Ne kadar berbat bir üslup! Adamların karşısına çıkan kadınlar gerçekten bunlara önem vermiş olabilir. “Fakir fakir” diye vurguladığınıza göre sizde o kadınlardansınız.

Kazandıkları üç kuruş mu? Siz de gömmüşsünüz. Hangi kadın ne yapsın demişsiniz ama sırf eşinin parası var, kendisine çalışmak zor geliyor diye çalışmayan kocasının şiddetine maruz kalan kadınlar var.

Bu tarz genellemeleri saçma buluyorum. He ayrıca çok da haksız sayılmazlar, çoğu kadın ilk önce paraya bakıyor. Ben bunu çevremde de görüyordum.

Bence mesele erkeğin fakir olması değil de, karşısındaki eş veya sevgilisinin gelir durumu ve alım gücünü bildiği halde erkekten sürekli olarak maddi olarak yapamayacağı beklentiler içinde olması. Yoksa hiçbir erkeğin durduk yere ben fakirim, sen paragözsün diyebileceğini sanmıyorum.

Ayette geçer.."insan için ancak çalıştığının karşılığı vardır".. erkek de kadın da elinden geleni yapıp çalışmali.. herkes eşit miktarda kazanamaz biri diğerine göre mutlaka fakir! olur.. bu durumda kimse kimseye para yedirmez ancak kazanılanlar paylaşılır..
para yedirmek tabirinin kullandığınız için bakış açınızın da yanlış olduğunu düşündüm konuya

Nasıl fakir erkeklerle takılıyorsunuz bilmiyorum ama eşim fasfakir bir ailede doşmuş, gecekonduda büyümüş. Okumuş mesleğini almış. Biz beraberken orta gelirliydi. Arabası fln yoktu. Yine de evime otobüsle de olsa bırakır geri dönerd. Feministtir. Kadınlara değer verir. Çok okur çok geliştirir kendini. Mesleğinde de çok iyi olunca fakir evlendik rahat bir yaşama kavuştuk.
Ben hep rahat bir ortamda büyüdüğüm halde ailemde herkes kolej fln mezunu oldupu halde hiç ezilmez. Asla. Ruhunda yok. En elit yere koysan sırıtmaz.
Fakirlik değil yani sorun. Sorun erkeğin kendinde. Eğer içinde eziklik olan, şikayet etmekten başka icraati olmayan biridir o.
Eşim de fakirmiş ama kendimi geliştirmiş çok çalışmış hayatını kendi inşa etmiş.
Fakir diye genellemeyin. Çabasız diye genellerim ben.

bunun parayla oldugunu dusunmuyorum zira gercekten parasiz (normal) erkek arkadaslarim oldu sevgilileri bahsettiginiz yiyici tiplerden olmasina ragmen cocugu uyarmak istedigimde "vala oyle bi kiz degil ya kirmizi" diye saf saf savunduklarini bile gordum:) bence sizin gorustuklerinizle alakali

ahaha valla haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…