Fakir erkekler neden böyle

bu nasıl bir düşünce yapısı ya

kendinizi nasıl alçalttığınızın farkında mısınız

hakkını aramak alçaltmak mı oluyor?
zengin erkek kel fodul da olsa kabülüm demedim eğer tercih edeceksem varlıklı adayı tercih ederim diyorum.
onlar da güzel kız tercih etmiyorlarmı zaten?

hakkını aramak alçaltmak mı oluyor?
zengin erkek kel fodul da olsa kabülüm demedim eğer tercih edeceksem varlıklı adayı tercih ederim diyorum.
onlar da güzel kız tercih etmiyorlarmı zaten?
bunun nesi hak aramamak ? yani siz sadece güzellikten ibaretsiniz onun dışında boşsunuz demek ki bu alçaltmak değil de ne . karşınızdaki erkekte sizin gözünüzde paradan ibaret. ne iğrenç ilişki ya

eee parayı bahseden kimdir?
ben güzelsem erkeğin de varlıklı olmasını istemek hakkım değilmi?
sonuçta davul da dengi dengine.

güzelliğin dengi güzelliktir

zenginliğin dengi zenginlik.

güzelliğe vereceğiniz emeğinizi çalışmaya verseniz en azından zengin olacağınız kesin olurdu ve başka bir erkeğe muhtaç olup güzellikle parayı takas etmek zorunda kalmazdınız.

bana çok komik geliyor güzelliğinin yeterli olduğunu sanan kadınlar. o kadar basitler ki ne içlerini geliştirmişler ne bir birikimleri var. çok sığlar. süs bebeği gibi.

eee parayı bahseden kimdir?
ben güzelsem erkeğin de varlıklı olmasını istemek hakkım değilmi?
sonuçta davul da dengi dengine.
Öyle bir erkek için tek olayın guzellik olacağını sanmıyorum.Evet davul bile dengi dengine zengin zengine.Siz bu kafayla zor...

bunun nesi hak aramamak ? yani siz sadece güzellikten ibaretsiniz onun dışında boşsunuz demek ki bu alçaltmak değil de ne . karşınızdaki erkekte sizin gözünüzde paradan ibaret. ne iğrenç ilişki ya

siz erkekler eğitime kültüre filan önem veriyorlarmı sanıyorsunuz..
onlar öyle yaparsa ben de paradan ibaret görürüm olay bu.
erkekler için vücuttan yüz güzelliğinden ibaretiz o yüzden koca koca adamlar kaç yıllık karısını bırakıp da genç kız aramaya koyuluyorlar.

ben zaten zenginim hanım o yüzden dengim erkeği istiyorum
3 kuruşluk kenar mahalle kızlarıyla karıştırmayın.
benim geldiğim kariyer noktasını bu sitedeki çoğu kadın anca rüyasında görür.

Durumu iyi olmayan erkeklerdeki aşağılık kompleksi bu. Nasıl kendini güzel bulmayan kadın erkekler sadece güzelliğe aşık oluyor diye genelleme yapıyorsa bu da öyle. Bir kadının güzellik dışında aşık olunacak özellikleri olduğu gibi bir erkeğe de maddi durumu ne olursa olsun aşık olabilir bir kadın. Sürekli maddesel değerlendiriyorsa karşınıza çıkanlar bu yanlış yerlerde yanlış tercihler yaptığınızı gösterir. Maddiyata önem verecek tipteki kadınları seçip sonra ağlıyor bazıları

Allah daha çok versin de her şeyin bir anda değişebilmek gibi de bir özelliği var güzeller güzeli Rus bir arkadaşımın motosiklet kazasında yüzü tanınmaz hale geldi.Etrafında insanlığına,dostluğuna değer veren düzgün insanlar kaldı tipe değer veren sinekler uçtu gitti.Halam ve eşi de zamanında yılda 2-3 kere araba değiştiren insanlardı ama şimdi 3 kuruşa muhtaçlar iflas ettiler kendilerinden olmayan bir sebeple.Güzellik,kariyer,zenginlik bunların hepsi gelip geçici şeyler.Büyüklenmemek lazım.

Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim.

Zengin olunca sınıf atladığınızı mı sanıyorsunuz. İster zengin olun ister en iyi üniversitelerden mezun olun bu üslup ve zihniyetle üç kuruşluk mahalle kızı sizden başkası değil.

sizin çevreniz kötüymüş, ben hiç böyle düşünene rastlamadım

Nasıl oluyormuş 3 kuruşluk kenar mahalle kızları?

Her yorumunuz ayrı çirkinlikte.

Güzel ve çoook kariyerli oluşunuz yetmemiş bazı şeyleri düzeltmeye.

kıskanç kadınları kenara alalım lütfen.
nazarınız değecek resmen..
Muhtemelen bahsettiğiniz gibi bir kadın değilsiniz.Bakin sizi anliyorum ama lütfen aşağılık kompleksinizi bir kenara bırakın.Hayat güzel böyle yaşamak sizin için çok daha zor olur.

Doğru bir genelleme ama her genelleme gibi istisnaları var tabii. Bir de ilişkide para dışında başka bir nedenden sorun çıkınca ya da onların ilişki başlatmaya yönelik tekliflerini reddedince bu çirkef yönleri ortaya çıkıyor. Hani "sen ne dersen de hepsi bahane, senin asıl derdin parasız olmam" gibi arabesk imalar... Bu imalar kadını küçük düşürüyor. Sanki kendimizi satmaya hazırmışız gibi. Yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…