- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi Yengecyelkovan
-
bu nasıl bir düşünce yapısı yakusura bakmayın ben gayet güzel alımlı bir kadınsam eksiğim yoksa karşımdaki erkeğin de eksiği olmasın isterim.
onlar da güzel kız istemiyorlar mı?
azıcık dişini sıksın para kazansın ben napayım.
ben bu güzelliğim için az mı uğraştım o da uğraşsın.
kendinizi nasıl alçalttığınızın farkında mısınızeee parayı bahseden kimdir?
ben güzelsem erkeğin de varlıklı olmasını istemek hakkım değilmi?
sonuçta davul da dengi dengine.
kendinizi nasıl alçalttığınızın farkında mısınız
bunun nesi hak aramamak ? yani siz sadece güzellikten ibaretsiniz onun dışında boşsunuz demek ki bu alçaltmak değil de ne . karşınızdaki erkekte sizin gözünüzde paradan ibaret. ne iğrenç ilişki yahakkını aramak alçaltmak mı oluyor?
zengin erkek kel fodul da olsa kabülüm demedim eğer tercih edeceksem varlıklı adayı tercih ederim diyorum.
onlar da güzel kız tercih etmiyorlarmı zaten?
eee parayı bahseden kimdir?
Öyle bir erkek için tek olayın guzellik olacağını sanmıyorum.Evet davul bile dengi dengine zengin zengine.Siz bu kafayla zor...eee parayı bahseden kimdir?
bunun nesi hak aramamak ? yani siz sadece güzellikten ibaretsiniz onun dışında boşsunuz demek ki bu alçaltmak değil de ne . karşınızdaki erkekte sizin gözünüzde paradan ibaret. ne iğrenç ilişki ya
güzelliğin dengi güzelliktir
zenginliğin dengi zenginlik.
güzelliğe vereceğiniz emeğinizi çalışmaya verseniz en azından zengin olacağınız kesin olurdu ve başka bir erkeğe muhtaç olup güzellikle parayı takas etmek zorunda kalmazdınız.
bana çok komik geliyor güzelliğinin yeterli olduğunu sanan kadınlar. o kadar basitler ki ne içlerini geliştirmişler ne bir birikimleri var. çok sığlar. süs bebeği gibi.
Allah daha çok versin de her şeyin bir anda değişebilmek gibi de bir özelliği varben zaten zenginim hanım o yüzden dengim erkeği istiyorum
3 kuruşluk kenar mahalle kızlarıyla karıştırmayın.
benim geldiğim kariyer noktasını bu sitedeki çoğu kadın anca rüyasında görür.
Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim.siz erkekler eğitime kültüre filan önem veriyorlarmı sanıyorsunuz..
onlar öyle yaparsa ben de paradan ibaret görürüm olay bu.
erkekler için vücuttan yüz güzelliğinden ibaretiz o yüzden koca koca adamlar kaç yıllık karısını bırakıp da genç kız aramaya koyuluyorlar.
Zengin olunca sınıf atladığınızı mı sanıyorsunuz. İster zengin olun ister en iyi üniversitelerden mezun olun bu üslup ve zihniyetle üç kuruşluk mahalle kızı sizden başkası değil.ben zaten zenginim hanım o yüzden dengim erkeği istiyorum
sizin çevreniz kötüymüş, ben hiç böyle düşünene rastlamadımBelki kızacaksınız dediklerim için.Ama bir düşünün fakir olup ta sürekli nefret içinde olmayan,biz kadınlara karşı öfkeli olmayan bir erkek var mı ?Sürekli kadınlar paraya bakar,kadınlar zengin erkekler için ölüp biter.Aman efendim lüks araba kölesi olurlar.Her yerde bunlar karşıma çıkıyor.Bu da bence demektir ki bu fakir erkeklerin kafa yapısından böyle.Sürekli nefret duymaları falan.
Kadınlar erkeklerin parasını yiyormuş,senin kazandığın üç kuruşu hangi kadın ne yapsın.Sürekli her yerde karşıma çıkmaya başlayınca böyle şeyler bir de size sormak istedim.
Nasıl oluyormuş 3 kuruşluk kenar mahalle kızları?ben zaten zenginim hanım o yüzden dengim erkeği istiyorum
Muhtemelen bahsettiğiniz gibi bir kadın değilsiniz.Bakin sizi anliyorum ama lütfen aşağılık kompleksinizi bir kenara bırakın.Hayat güzel böyle yaşamak sizin için çok daha zor olur.kıskanç kadınları kenara alalım lütfen.
nazarınız değecek resmen..
kıskanç kadınları kenara alalım lütfen.
nazarınız değecek resmen..
Doğru bir genelleme ama her genelleme gibi istisnaları var tabii. Bir de ilişkide para dışında başka bir nedenden sorun çıkınca ya da onların ilişki başlatmaya yönelik tekliflerini reddedince bu çirkef yönleri ortaya çıkıyor. Hani "sen ne dersen de hepsi bahane, senin asıl derdin parasız olmam" gibi arabesk imalar... Bu imalar kadını küçük düşürüyor. Sanki kendimizi satmaya hazırmışız gibi. YoruyorBelki kızacaksınız dediklerim için.Ama bir düşünün fakir olup ta sürekli nefret içinde olmayan,biz kadınlara karşı öfkeli olmayan bir erkek var mı ?Sürekli kadınlar paraya bakar,kadınlar zengin erkekler için ölüp biter.Aman efendim lüks araba kölesi olurlar.Her yerde bunlar karşıma çıkıyor.Bu da bence demektir ki bu fakir erkeklerin kafa yapısından böyle.Sürekli nefret duymaları falan.
Kadınlar erkeklerin parasını yiyormuş,senin kazandığın üç kuruşu hangi kadın ne yapsın.Sürekli her yerde karşıma çıkmaya başlayınca böyle şeyler bir de size sormak istedim.
Ya sesli güldüm. Parası olan güzelim, pipisi olan değil diyeceksin ama işte denmez ki..senin kazandığın üç kuruşu hangi kadın ne yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?