Fakir erkekler neden böyle

Bunun erkeği kadını fakiri/zengini yok ki... İnsanlar bazen durduk yere bir kesime karşı düşmanca tavırlar besleyebiliyorlar. Üstelik tanımadan/bilmeden. Benzer bir versiyonunu benim tanıdığım yapıyordu :KK70: nerde Vali, vali Yardımcısı ya da üst düzey bir bürokrat görse saçma sapan sövüyordu. Ne zamanki böyle insanlarla tanıştı/gördü ön yargısını kırdı... Bunun bütün zenginlerden nefret eden versiyonları da var. Ben kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum, psikolojik olarak açıklaması da tam olarak bu. Bahsi geçen bey de muhtemelen hayalinde zengin olup bir sürü kadınla olmayı düşlüyordur. Parası olmadığı için de kadınlar ile olan kötü ilişkilerini bu parasızlığa bağlıyor, kadınlara nefret duyuyordur. Düşünün bir aynısının güzel kadınlardan nefret eden kadınlar, yakışıklı erkeklerden nefret eden kadınlar, ve hatta çocuklardan nefret eden maalesef ki çocuğu olmayan insanlar versiyonları da var. Yani bir boyutta kişi aslında hayalini kurduğu şeye ulaşamayınca psikolojik olarak ondan nefret etmeye kendini odaklayabiliyor.

fakirken fakir biri ile evlendim, sorun yasamadik :nazar:
davul gibi siz de denginizi bulun, sorun olmaz.

Kadinlar soyledir boyledir diyen erkekleri de sallayin gitsin, ciddiye bile almayin,
illa sosyoloji kasacaksa erkekler soyledir boyledir diye kassin pasa hazretleri...

Bu ulkede 4 yasinda kiz cocuguna tecavuz edip, "param olmadigi icin kadinlar benimle yatmiyordu, ondan yaptim" diyen bir erkek gördük.
Ha kadina siddet uygulayan öldüren erkek yok mu o da var, ama cogunlukla kadin cinayetleri,taciz, tecavuz gibi nefret suclari yoksul kesimden çıkıyor.

Bunun erkeği kadını fakiri/zengini yok ki... İnsanlar bazen durduk yere bir kesime karşı düşmanca tavırlar besleyebiliyorlar. Üstelik tanımadan/bilmeden. Benzer bir versiyonunu benim tanıdığım yapıyordu :KK70: nerde Vali, vali Yardımcısı ya da üst düzey bir bürokrat görse saçma sapan sövüyordu. Ne zamanki böyle insanlarla tanıştı/gördü ön yargısını kırdı... Bunun bütün zenginlerden nefret eden versiyonları da var. Ben kıskançlıktan olduğunu düşünüyorum, psikolojik olarak açıklaması da tam olarak bu. Bahsi geçen bey de muhtemelen hayalinde zengin olup bir sürü kadınla olmayı düşlüyordur. Parası olmadığı için de kadınlar ile olan kötü ilişkilerini bu parasızlığa bağlıyor, kadınlara nefret duyuyordur. Düşünün bir aynısının güzel kadınlardan nefret eden kadınlar, yakışıklı erkeklerden nefret eden kadınlar, ve hatta çocuklardan nefret eden maalesef ki çocuğu olmayan insanlar versiyonları da var. Yani bir boyutta kişi aslında hayalini kurduğu şeye ulaşamayınca psikolojik olarak ondan nefret etmeye kendini odaklayabiliyor.
Çok mantıklı

ne bomba paketi yorumunuzu anlamadım ama merak ettim
Oğul babasının şirketine babasına bomba paketi yolluyor, sırf Amerikadan gelen oğluna yüklü maaş vermedi diye , ve oğlunu şirketinden kovduğu diye, tabi baba paketi açıp bakmak istediğinde ki açıyor bomba patlıyor babanın sol kolu kopuyor baba af etse dahi devlet af etmiyor be genç mühendis oğluna 20 yıl hapis veriyor, bunu gerçek olayı anlattığımda karşımdaki kişinin tepkisini ölçüp,
Bu da puşt mu deyip değerlendiriyorum

Erkekler öyle söylerken yani acaba benim param yoksa yüzde kaç şansım var hangi kız kabul eder vs vs diye agız yokluyorlar keratalar :deli:

kusura bakmayın ben gayet güzel alımlı bir kadınsam eksiğim yoksa karşımdaki erkeğin de eksiği olmasın isterim.
onlar da güzel kız istemiyorlar mı?
azıcık dişini sıksın para kazansın ben napayım.
ben bu güzelliğim için az mı uğraştım o da uğraşsın.

eee parayı bahseden kimdir?
ben güzelsem erkeğin de varlıklı olmasını istemek hakkım değilmi?
sonuçta davul da dengi dengine.

Ciks.
Siz güzelsiniz, yakışıklı birini istemek hakkınız olabilir şu durumda.
Davul bile dengi dengine kısmına ise cok katılıyorum,
Kadın erkek fark etmeksizin, aileler arasında maddi uçurum olduğunda o evlilikten hayır gelmiyor.
O zengin kız fakir oğlan yada tam tersi olan dizi/film aşklarının ömrü gerçek hayatta bir kaç yıl bile değil.

Benim bir is arkadasim vardi. Ikimiz de ayrilip baska islere girdik vs,sonra bir gun grup bulusmasi yaptik.
Saat almis, kafam kadar. Cocuk on dakikada bir saatinden - saatinin ozelliklerinden konu açtı. Sonra TUM kizlarin boyle seylere baktigini,saati takip motosiklet kaskiyla bir ortama girdiginde en pas vermeyecek kizin bile ona yavsadigini soyledi.
Fakir deģil ama çirkin bir erkekti:) o da kendini buna inandirmis. O boyle dusundugu icin de karsisina hep bu tarz kadinlar gelmis,sonra o bu dusuncesine daha sıkı sarılmış.
Ha bence oyle mi?
Valla ben şehrime taşınmaya karar veren sevgilimin evine kapora veren, depozitosunu odeyen, sevgilimin arabasini da gectim- otobüs bileti kitlemeden tatillerde birlikte otostop çeken bir kadinim:) kaldi ki magaza gezmeyi - internetten alisveris siteleri takip etmedigim icin o ayakkabi kac para , o saat kac para , o telefon ne kadar vs bilmem anlamam.
Açıkçası umrumda bile degil :) Son sevgilim tam bir LC Waikiki maymunuydu. Onun ulkesinde waikiki cok kaliteli bir magazaymis sanirim. Bos valizi dolduracak kadar alisveris yapardi her gelisinde. Adamin donundan gomlegine herseyi waikikiydi:) yine de begenirdim cocugu

Ahahah cok tatlisiniz Ben de kenya'da Waikiki magazasina gittim inanilmaz pahali yalniz Waikiki diyip gecmeyin herhalde vergilerle baya luks bi Hale gelmis. Bana da ruandali arkadaslarim turkiye'den ucuz kiyafet siparis ediyor dolduruyorum lcw baya da begeniyorlar Yani.

Vallahi şekerim artık erkekler de paralı kadın arıyorlar. Yeminle !! Parası, iyi bi işi var mı!! Yoksa aileden zengin mi onu öğrenmeye çalışıyorlar..30 yaşındaki bana ilk buluşmada baban ne iş yapıyor diyen mandalar oldu ya!! Tipimize bakan zengin sanıyor ya. Halbuki dolmuşla geziyorum😂😂 sonracığıma para yedirir mi ! O potansiyeli var mı ona bakıyorlar..!! Erkek adam kadınına bakar, her türlü ihtiyacını karşılar. Beş kuruş harcatmaz falan bunlar eskidenmiş.. Ama özellikle bizim ülkemizde bir erkek zor kadın parası yer çünkü bizim kadınımız karı parası yiyen erkekten pek haz etmez soğur😂😂 yani çok fırın ekmek yemeleri lazım 😂😂

fakırlıkle ne alakası var
mılyoner erkeklerde kadın parama gelıyor kafasında olabılır zıra 80 yasında adamlar 20lıklerle beraber olabılıyor

komplekslı olabılır para duskunlerıne denk geldıgınde guven sorunu yasıyor olabılır sıze uymuyorsa gorusmeyın efendım zorla mı

kendilerine denk olduğunu düşündüğü kızlarla tanışmak istediklerinde reddedildiklerinde bunu düşünüyorlar kimi zaman haklı kimi zaman haksızlar.

kusura bakmayın ben gayet güzel alımlı bir kadınsam eksiğim yoksa karşımdaki erkeğin de eksiği olmasın isterim.
onlar da güzel kız istemiyorlar mı?
azıcık dişini sıksın para kazansın ben napayım.
ben bu güzelliğim için az mı uğraştım o da uğraşsın.
Çok garipsiniz ya. Ne bu kibir. O adam çok büyük bir sorun olmadıkça zamanla daha da zenginleşecek. Siz ise giderek çirkinleşeceksiniz. Bu haksızlık olmuyor mu? Siz yaşlandığınizda adam sizi boşasın o zaman

Etraf zengin kadın arayan erkeklerle dolu.Artık kadını erkeği kalmadı, etrafımda karısının malıyla geçinen çok erkek var.Üstelik erkekler bu konuyu o kadar ustaca yapıyorki.Birde fakir doğmak elbetteki suç değil,ama olağanüstü bir durum yoksa (hastalık,engel vs. Gibi) fakir kalmakta kişinin kendi suçudur kusura bakmasınlar.Insan çalışır çabalarsa kendine iyi bir hayat standartı oluşturabilir. Belki milyonları olan bir zengin olamaz ama, oturupta bir kadına fakir edebiyatı yapacak kadarda ezik olmaz.

eee parayı bahseden kimdir?
ben güzelsem erkeğin de varlıklı olmasını istemek hakkım değilmi?
sonuçta davul da dengi dengine.
Ya o kişi davul da dengi dengine diyip zengin bir kadın isterse? Siz güzelliğinizi yatırım olarak görüyorsunuz sanırım. Kendinize yetecek parayı kazanıp eş kriterlerinize "vicdan, onur, samimiyet" gibi maddi olmayan şeyler ekleseniz? Ya da siz boş verin. Güzel olduğunuz için zengin bir adam bulup üzerinden geçinin.. Nasıl olsa daha kolay.

Back
X