Elektrikli Süpürgeler fakir hygienmax mı yoksa başka öneri?

dr1864

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
9
0
16
Hatay
arkadaşlar forumu çok beğenmeme rağmen iş temposu nedeni ile giremiyorum. elektrik süpürgesi alıcam...ernica bora arkadaşınkini kullandım emişi yetersiz geldi bana...fakir hygienmax'ı internette araştırırken buldum. ıslak kuru özelliği çok hoşuma gitti ama tabiki kullanmadım... kulanan varmı tavsiye yada şikayetleriniz neler?şimdiden teşekkürler

arkadaşlar forumu çok beğenmeme rağmen iş temposu nedeni ile giremiyorum. elektrik süpürgesi alıcam...ernica bora arkadaşınkini kullandım emişi yetersiz geldi bana...fakir hygienmax'ı internette araştırırken buldum. ıslak kuru özelliği çok hoşuma gitti ama tabiki kullanmadım... kulanan varmı tavsiye yada şikayetleriniz neler?şimdiden teşekkürler

Fakir HygienMax elektrikli süpürgesi olan KadınlarKulübü kullanıcıları için SüpürgeMarket firmasından tedarik edebileceğiniz ürünleri paylaşıyorum;

Toz Torbası
FAKIR HygienMax - Elektrikli sprge toz torbas,aksesuar,hortum,filtre,koku ubuu | Sprge Market

Hepa Filtre
FAKIR HygienMax Hepa Filtre - Elektrikli sprge toz torbas,aksesuar,hortum,filtre,koku ubuu | Sprge Market

Hortum
FAKIR HygienMax Elektrikli Sprge Hortumu - Elektrikli sprge toz torbas,aksesuar,hortum,filtre,koku ubuu | Sprge Market

Teleskopik Boru
FAKIR HygienMax Teleskopik Elektrikli Sprge Borusu - Elektrikli sprge toz torbas,aksesuar,hortum,filtre,koku ubuu | Sprge Market

Back
X