Elektrikli Mutfak Aletleri fakir marka tecrübeleriniz neler?

benimhalaUMUTumvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
1.206
1.558
133
merhaba
bugün buraya ikinci konuyu açıyorum.inşallah yardım edersiniz.
1-2 yıl önce küçük mutfak elektrikli eşyalarımı aldım.aldığım yerde fakirin çok iyi bir marka olduğunu söylemişlerdi.servis konusundada sıkıntı yaşamayacağımı belirttiler.
kısmetse önümüzdeki yıl evlenicem.çeyizim için aldım bunları ama tereddütteyim.iyi mi yaptım ki?fakir kullanıp memnun olan yada olmayan var mı?

ewt kullanan var mı acaba? bende blender setini almak istiyorum... istediğim tüm özellikler bir arada fakirde vardı.. satıcıda memnun kalırsınız dedi ama tereddütlü olduğum için almadım...bi haftadır blender bakıyorum artık gına geldi birini gidip almak istiyorum :)

ewt kullanan var mı acaba? bende blender setini almak istiyorum... istediğim tüm özellikler bir arada fakirde vardı.. satıcıda memnun kalırsınız dedi ama tereddütlü olduğum için almadım...bi haftadır blender bakıyorum artık gına geldi birini gidip almak istiyorum :)

ben herşeyini aldım.inşallah memnun kalırım:(

elektrik süpürgesini kullanıyorum malesef hiç memnun değilim bir yıl oldu 2 kez servis gördü mesela evi süpürmeye başlıyorum mutfak, salon, antre bitiyor içeri odalara geçince kendi kendine kapanıyor makina ve kablo acayip ısınıyordu servise götürdüğümüzde arka alt kapağı erimiş nasılsa o değişti bikaç ay sonra yine aynı problemle gittim bu sefer filtre dolmuş 6 ayda bir filtre değişecekmiş hadi onu da yaptık adam demez mi asıl gövdesinde delikler var ve onlar dolmaya başlamış 1 yıl daha gidermiş sonra o gövde de değişcekmiş nasıl olur dedim temizleyin 'yok abla o temizlenmez değişcek' fiyatı da yalan olmasın 100ün üstünde bir rakam söyledi adam 150 mi 115 mi (bir 5 var da) servisteki adam bir elektronik alet alacağınız zaman gidin servislere sorun dedi mağazadakiler söylemez dedi e tabi geçti artık şimdi süpürgemi her süpürme sonrası filtresini temizliyorum süngeri var onu yıkıyorum çok nazlı çoook şu modeli işte:

$gmax+hepshop_fakir+97617+26082011181332.webp

elektrik süpürgesini kullanıyorum malesef hiç memnun değilim bir yıl oldu 2 kez servis gördü mesela evi süpürmeye başlıyorum mutfak, salon, antre bitiyor içeri odalara geçince kendi kendine kapanıyor makina ve kablo acayip ısınıyordu servise götürdüğümüzde arka alt kapağı erimiş nasılsa o değişti bikaç ay sonra yine aynı problemle gittim bu sefer filtre dolmuş 6 ayda bir filtre değişecekmiş hadi onu da yaptık adam demez mi asıl gövdesinde delikler var ve onlar dolmaya başlamış 1 yıl daha gidermiş sonra o gövde de değişcekmiş nasıl olur dedim temizleyin 'yok abla o temizlenmez değişcek' fiyatı da yalan olmasın 100ün üstünde bir rakam söyledi adam 150 mi 115 mi (bir 5 var da) servisteki adam bir elektronik alet alacağınız zaman gidin servislere sorun dedi mağazadakiler söylemez dedi e tabi geçti artık şimdi süpürgemi her süpürme sonrası filtresini temizliyorum süngeri var onu yıkıyorum çok nazlı çoook şu modeli işte:

Eki Görüntüle 452840

yeni süpürge alsanız daha az masraflı olur heralde.ben sadece küçük elektrikli mutfak aletlerini aldım.inşallah memnun kalırım

valla araştırıyoruz çok eski tip toz torbalı bile alabilirim süper çekenler var... küçük ev aletleri iyi olabilir ablam da da şarjlı el süpürgesi var memnun benim şansım belki de bu makinalar iyidir de benimkinde problem vardır

merhaba
bugün buraya ikinci konuyu açıyorum.inşallah yardım edersiniz.
1-2 yıl önce küçük mutfak elektrikli eşyalarımı aldım.aldığım yerde fakirin çok iyi bir marka olduğunu söylemişlerdi.servis konusundada sıkıntı yaşamayacağımı belirttiler.
kısmetse önümüzdeki yıl evlenicem.çeyizim için aldım bunları ama tereddütteyim.iyi mi yaptım ki?fakir kullanıp memnun olan yada olmayan var mı?

fakir markasını henüz çözmüş değilim:) ben küçük ev aletleri satış sorumlusuyum. Müşteri gelir fakir ister diğeri gelir satmayın kötü der blender olabilir,kettle,çaycı,fritözü olabilir ama süpürge dedinmi orada durun kızlar philips alın dahada sözüm yok. ne bir iade nede şikayet. Aksine tavsiye edip sattığım için teşekküre gelen var tabi yine de karar sizin.

Merhabalar,
Fakir markasının çok iyi olduğunu duyuyorum genellikle. Araştırdığımda her marka için olmusuzluklar yaşamış olanlar da var tabi..
Rica etsem hangi modelleri kullanıyorsunuz ve tavsiye edersiniz paylaşabilir misiniz?
Ben blender seti, çaycı, tost makinesi araştırıyorum.
Şimdiden çok teşekkürler.

Merhabalar,
Fakir markasının çok iyi olduğunu duyuyorum genellikle. Araştırdığımda her marka için olmusuzluklar yaşamış olanlar da var tabi..
Rica etsem hangi modelleri kullanıyorsunuz ve tavsiye edersiniz paylaşabilir misiniz?
Ben blender seti, çaycı, tost makinesi araştırıyorum.
Şimdiden çok teşekkürler.

Sevgili arkadaşlar, kullananlar bizlerle memnun kaldıkları modelleri paylaşırlarsa biz de tecrübelerinizden yararlanmak isteriz.
Bu arada yeni evlenen arkadaşlarım hep Fakir ve Tefal ürünlerini tavsiye ediyorlar. Siz ne dersiniz?

fakir marka düzleştirici almıştım 2 yıl dayandı annemde süpürgesini almıştı alman markası oldugu için kaliteli hala canavar gibi çalışıyorlar. tabi düzleştirici yıprandı artık remington aldım bende

Bende Fakir'in süpürgesini ve küçük ev aletlerini kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım. Gayet memnunum hatta. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

bende ,FAKIR OREO İÇİ ÇIKABİLEN ÇELİK TOST MAKİNESİ var..
yarı dökme olduğu için seçtim. hemde çıkabiliyor yıkayabiliyorum.dökmede olan tostun tadı başkadır. o yüzden tercih ettim. ve bundada o tadı buldum. memnununm ben. ızgararadada harika.

Back
X