faktör 11,faktör v leiden,mthfr ve karyatip analiz istanbulda uygun nerde yapılır

BenAskMelegi

ol DE olsun ALLAHIM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2006
1.893
1
156
39
İstanbul
merhaba arkadaşlar ; 1 tüp bebek tedavim negatif sonuçlanmıştı. 2.için doktora gittiğimizde bizden bazı genetik tahliller istedi yanlız fiyatlar çok pahalı .bu tahlilleri daha önce yaptıranınız varmı varsa nerde yaptırdılar yardımcı olursanız sevinirim testlerin isimleri ;

-- faktör 11
-- faktör V LEİDEN
--MTHFR

VE eşim ve benden karyotip analizi.

Canım diğerlerini bilmiyorum ama benn karyotip ve frajil-x genetikk testlerimi ücretsiz z.kamilde yaptırdımm..

Canım diğerlerini bilmiyorum ama benn karyotip ve frajil-x genetikk testlerimi ücretsiz z.kamilde yaptırdımm..

canım orda doktora muayne oluptamı bu testleri istedin yoksa direk doktordan yazmasını mı rica ettin ben anadolu yakasına yeni taşındım burdaki devlet hastanelerini bilmiyorum pek fazlada

ben de z kamilde yaptırmıştım önce genetik polikliniğine gidin dr durumu anlatın tahlilleri de gösterin o yazıp gönderiyo ben randevu almadan gitmiştim geçmiş olsun tedaviniz de hayırlı olsun bu arada

canım orda doktora muayne oluptamı bu testleri istedin yoksa direk doktordan yazmasını mı rica ettin ben anadolu yakasına yeni taşındım burdaki devlet hastanelerini bilmiyorum pek fazlada

aynenn canım arkadaşında dediği gibi randevu almana gerek yok..Genetik bölümüne girdimm durumu anlattım doktorda yazdı verdii..tek farkı 45 günde falan geldi sonuçlarr..Özelde daha erken çıkıyormuşş.Ama z.kamildede para vermedik en azındann..

çok teşekkür edferim arkadaşlar pazartesi için genetik bölümünden randevu aldım eşime ve bana durumu anlatıcam oda yazar inşalalh .

hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…