- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
-
Bu dediğim iddia üvey annemin dediğine göre gençkızken söylenmiş birşey, yani evlenip çocuğu olmayacağını o dönem bilmeleri zor, ve görüşmeme sebeplerini daha önceden hiç açıklamamıştı bizi sevmez der geçerdi, neden sakladı ki eğer iftira atıldıysa insan söyler bana iftira attılar ben görüşmem der. Ama onlar gitmek istiyorlar hala gelinlerine; ben böyle birşeyi ilk kez duydum bu arada çocuğu olmayan insanlar hakkında dediğinizi.Kahve falıysa bakmayan yok gibi birşey zaten onu. Benim annem 5 vakit namazını kılar sonra akşam yemeğinden sonra kahvesini içip kendi kendine fal kapatır. Bu demek değil ki büyü yapıyor.
Bir de neden bilmiyorum çocuğu olmayan insanları hep büyüyle uğraşmakla suçluyorlar, kim için öyle iddialar duyduysam hep hayatları boyunca çocuğu olmamış insanlardı. Ben bir şekilde çocuğu olmayan insanlarla ilgili bilmediğim bir hurafe olduğunu bu iddiaların bu hurafeyi bilen kişiler tarafından çıkartıldığını düşünüyorum. Çok ciddiye almayın o yüzden.
hee yaaa biz usyerinde icer kapatiriz bir arkadasimiz var ona baktiririz hep yolun var der icin sikilmis ama gecmis der kus kablumbaga deve felan gurur bir seyler der 5 dakika sonra ne dedigini unuturuz ama o sohbet hosuma giderKahve falıysa bakmayan yok gibi birşey zaten onu. Benim annem 5 vakit namazını kılar sonra akşam yemeğinden sonra kahvesini içip kendi kendine fal kapatır. Bu demek değil ki büyü yapıyor.
Bir de neden bilmiyorum çocuğu olmayan insanları hep büyüyle uğraşmakla suçluyorlar, kim için öyle iddialar duyduysam hep hayatları boyunca çocuğu olmamış insanlardı. Ben bir şekilde çocuğu olmayan insanlarla ilgili bilmediğim bir hurafe olduğunu bu iddiaların bu hurafeyi bilen kişiler tarafından çıkartıldığını düşünüyorum. Çok ciddiye almayın o yüzden.
Kahve falından bahsedilmiyor konuda. O artık eğlence konusu bile oldu kahve içtikten sonra falcı bacıya göndermeler, kendi kendimize uydurmalar. Düpedüz büyüden bahsediliyor. Evde ters konulan şarap şişesi,Kahve falıysa bakmayan yok gibi birşey zaten onu. Benim annem 5 vakit namazını kılar sonra akşam yemeğinden sonra kahvesini içip kendi kendine fal kapatır. Bu demek değil ki büyü yapıyor.
Yani inanın en çok bunu düşünüyorum yani önceki olaylardan dolayı yargısız infaz mı yapıyorum diyordum ama anlattığımız şeyler üzerine Kuran kursu hocası da görüşmeyin dedi ki normalde kötü bile olsa akrabalarınızla görüşün, sırt dönmeyin diye nasihat veren bir insan, mesela ben açık bir insanım asla beni eleştirmeyen, insanları kazanmaya çalışan, öğüt veren bir insan o sebeple saygı duyduğumuz bir kişi. Beni esas soğutan da onun da rahatsız olması bu anlattıklarımdan. Ben çünkü önceki olaylardan gelen birşey deyip gene de görüşüyordum.Daha öncesinde de aranızda yaşanan problemler varmış sonrasında da bu tarz şeyler duymak hoş olmamış belli ki rahatsız da oluyorsunuz, elinizden geldiğince görüşmemeye çalışın kendinizle ilgili bilgileri paylaşmayın görüşme isteklerine de bahaneler bulun derim ben. Siz fikren zaten rahatsızsınız bu kişiden ister istemez olumsuz etkileniyorsunuz
Rüyada görmesi ve hissetmesi aslında temiz kalpli bir insan olduğu anlamına gelir ki beni seven bir insan hissedebilir, ben de sevdiklerimi görürüm rüyamda sıksık ve hemen ararım nasılsınız diye mesaj atarım. Fal çok farklı bir konu özellikle ben fal baktırmadığım halde benim adıma bakıp sonra da bunu araştırdığını hissettim sorularıyla. Gene benimle ilgili bir konuda bana sormadan fala baktığını gördüm yanımda ve şaşırdım, eğlencesine yaptığını sandım fakat benim ve eşimin arasında olan bir mevzudan bahsetti. O an şok oldum, suçlamadım ama derin şüpheye düştüm diğer olaylar da yakın aralıklarla olunca iyice tereddütte kaldım.simdi ben ruyamda gorsem hissetsem benimlede mi gorusmeyeceksin sorun fal bakmasi degil kotu niyetli oldugunu dusunmen
Teşekkür ederim evet fal konusundan çok diğer konu düşündürdü ki başkası adına fal bakıp gerçekten bazı bilgilere sahip olan insanlar var, ben inanmazdım ama bu işin de çok masum olmadığını öğrendim, fal işi kişinin kendi kerameti değil. Rüya yoluyla gelen bilgiler olabilir ama fal yoluyla haber almak günah diye biliyoruz. Bunun dışında çocuksuz kadın mevzusunu hiç duymamıştım, hatta bu olay olduğunda bekarmış üvey annem, çocuğu olmayacağını da kimse bilemezdi ki, benim çocuğu olmadığını belirtme sebebim şuydu; çocuğumu ondan dolayı mı seviyor resim istiyor diye düşündüm iyi niyetle, ama diğer hareketleri hoşuma gitmedi. Yoksa çocuğu olmayan insanlara o gözle bakmadım hiçbir zaman.Kahve falından bahsedilmiyor konuda. O artık eğlence konusu bile oldu kahve içtikten sonra falcı bacıya göndermeler, kendi kendimize uydurmalar. Düpedüz büyüden bahsediliyor. Evde ters konulan şarap şişesi,
Sürekli sorular sormak, resim istemeler üstelik zamanında evden kovduğu bi insandan niye istesin ki? Has yüzüne mü hasret sanki?
Ortada büyü lafıda dönmüş aralarında. Ayrıca çocuk konusunda belirtmesi bize göre yanlış olsada konu sahibinin aklında birşeyler var olduğu için yazmış sanırım.
Kötü niyetli insanlar çok. Bilmiyorum bana çok masum gelmedi o kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?