Fal bakan biriyle görüşmek

prettywoman89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.628
857
123
Selamlar, üvey annemle bekarken ciddi sıkıntılarımız oldu, evlendikten sonra da bir süre görüşmedim sonra babamın baskısıyla görüştük. Bekarken farketmediğim pek çok şeyi evlendikten sonra gördüm ve kafamda soru işareti olan noktalar var. Ben sadece anlaşamadığımızı söylerim çevreye ama ciddi sıkıntılarım oldu evden kovması gibi, gene de insan olarak babamın eşi dedim sustum, babamla dahi problemlerim var onla da olur dedim. Fakat şunu farkettim artık çok nadiren görüşsek de biliyorum fal bakıyor ve bunun doğru olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor sorular sorarak. Ve benim hayatımı araştırma çabalarındalar, cevap vermek istemeyip geçiştiriyorum. Annesi namaz kılan bir insan onu severdim önceden ama o da kızına fal baktırıyor ve çıktı diye seviniyorlar. Falla kalsa tamam fakat eşimle aramızın bozuk olduğu dönemde, bana; gelinlerinin onu büyü yapmakla suçladığını anlattı. Ben böyle bir konu açmadım bile. Babam 12 senedir evli bu kadınla ve o gelinleri asla gelmez ve onun evine de gidemezler.

Ben bu sebeplerden soğuyup görüşmemeye başladım, aradığında sürekli soru sorar, resim ister ben resim de göndermek istemiyorum, çocuğu olmadı benim oğlumu sevmiş olabilir diye iyi niyetli düşünüyorum, hediyesini alıp gelmişti doğduğunda ama üstteki mevzular kafamı karıştırıyor. Siz fal bakan buna inanan bir insanla görüşür müydünüz? Bu arada başka garip şeyler de oldu, evlerinde şarap şişesini ters çevrilmiş şekilde gördüm, çöpe atmak yerine damlasın diye giderin yanına koyulmuş, çöpe atmak için gittim aldım, panik şekilde at at dedi ama elini sürmedi asla ve ne işi vardı o şişenin orda anlamadım, birisi hediye getirmiş vs dedi, konu kapandı. Ben dinimize uygun olmayan işlerle uğraştığını düşünüyorum, eşim de şüphelendi ve hocaya danıştı o da görüşmeyin dedi. Kimsenin günahını almak istemesem de bu kadar olayı tesadüf olarak göremiyorum ben.

Rahatsız oluyorsanız asgari düzeyde görüşürsünüz.
Onunla görüşmemeniz demek babanızla da görüşmemeniz demek.

Her şeye anlam yüklemeye gerek yok, şişe ters konmuştur, bi çocuk kendini test etmiştir ters koyabilecek mi diye, vardır sebebi.
Ama ben böyle insanlardan hoşlanmam şahsen, soğurum.

Kahve falıysa bakmayan yok gibi birşey zaten onu. Benim annem 5 vakit namazını kılar sonra akşam yemeğinden sonra kahvesini içip kendi kendine fal kapatır. Bu demek değil ki büyü yapıyor.

Bir de neden bilmiyorum çocuğu olmayan insanları hep büyüyle uğraşmakla suçluyorlar, kim için öyle iddialar duyduysam hep hayatları boyunca çocuğu olmamış insanlardı. Ben bir şekilde çocuğu olmayan insanlarla ilgili bilmediğim bir hurafe olduğunu bu iddiaların bu hurafeyi bilen kişiler tarafından çıkartıldığını düşünüyorum. Çok ciddiye almayın o yüzden.

Daha öncesinde de aranızda yaşanan problemler varmış sonrasında da bu tarz şeyler duymak hoş olmamış belli ki rahatsız da oluyorsunuz, elinizden geldiğince görüşmemeye çalışın kendinizle ilgili bilgileri paylaşmayın görüşme isteklerine de bahaneler bulun derim ben. Siz fikren zaten rahatsızsınız bu kişiden ister istemez olumsuz etkileniyorsunuz

Bu dediğim iddia üvey annemin dediğine göre gençkızken söylenmiş birşey, yani evlenip çocuğu olmayacağını o dönem bilmeleri zor, ve görüşmeme sebeplerini daha önceden hiç açıklamamıştı bizi sevmez der geçerdi, neden sakladı ki eğer iftira atıldıysa insan söyler bana iftira attılar ben görüşmem der. Ama onlar gitmek istiyorlar hala gelinlerine; ben böyle birşeyi ilk kez duydum bu arada çocuğu olmayan insanlar hakkında dediğinizi.

Son düzenleme:
simdi ben ruyamda gorsem hissetsem benimlede mi gorusmeyeceksin sorun fal bakmasi degil kotu niyetli oldugunu dusunmen

hee yaaa biz usyerinde icer kapatiriz bir arkadasimiz var ona baktiririz hep yolun var der icin sikilmis ama gecmis der kus kablumbaga deve felan gurur bir seyler der 5 dakika sonra ne dedigini unuturuz ama o sohbet hosuma gider

Muhabbetine fal bakmış baktırmış sorun edilecek bişey değil ama bazıları var ki aşırı kaptırır kendini . Fal hayatının merkezi olmuştır, ne dense inanır, herkese fal baktırmak ister, o insanlardan uzak dururum .
Rahatsız oluyorsan bu kadından mesafe koy bencede

Kahve falından bahsedilmiyor konuda. O artık eğlence konusu bile oldu kahve içtikten sonra falcı bacıya göndermeler, kendi kendimize uydurmalar. Düpedüz büyüden bahsediliyor. Evde ters konulan şarap şişesi,
Sürekli sorular sormak, resim istemeler üstelik zamanında evden kovduğu bi insandan niye istesin ki? Has yüzüne mü hasret sanki?

Ortada büyü lafıda dönmüş aralarında. Ayrıca çocuk konusunda belirtmesi bize göre yanlış olsada konu sahibinin aklında birşeyler var olduğu için yazmış sanırım.

Kötü niyetli insanlar çok. Bilmiyorum bana çok masum gelmedi o kadın.

Yani inanın en çok bunu düşünüyorum yani önceki olaylardan dolayı yargısız infaz mı yapıyorum diyordum ama anlattığımız şeyler üzerine Kuran kursu hocası da görüşmeyin dedi ki normalde kötü bile olsa akrabalarınızla görüşün, sırt dönmeyin diye nasihat veren bir insan, mesela ben açık bir insanım asla beni eleştirmeyen, insanları kazanmaya çalışan, öğüt veren bir insan o sebeple saygı duyduğumuz bir kişi. Beni esas soğutan da onun da rahatsız olması bu anlattıklarımdan. Ben çünkü önceki olaylardan gelen birşey deyip gene de görüşüyordum.

simdi ben ruyamda gorsem hissetsem benimlede mi gorusmeyeceksin sorun fal bakmasi degil kotu niyetli oldugunu dusunmen
Rüyada görmesi ve hissetmesi aslında temiz kalpli bir insan olduğu anlamına gelir ki beni seven bir insan hissedebilir, ben de sevdiklerimi görürüm rüyamda sıksık ve hemen ararım nasılsınız diye mesaj atarım. Fal çok farklı bir konu özellikle ben fal baktırmadığım halde benim adıma bakıp sonra da bunu araştırdığını hissettim sorularıyla. Gene benimle ilgili bir konuda bana sormadan fala baktığını gördüm yanımda ve şaşırdım, eğlencesine yaptığını sandım fakat benim ve eşimin arasında olan bir mevzudan bahsetti. O an şok oldum, suçlamadım ama derin şüpheye düştüm diğer olaylar da yakın aralıklarla olunca iyice tereddütte kaldım.

Teşekkür ederim evet fal konusundan çok diğer konu düşündürdü ki başkası adına fal bakıp gerçekten bazı bilgilere sahip olan insanlar var, ben inanmazdım ama bu işin de çok masum olmadığını öğrendim, fal işi kişinin kendi kerameti değil. Rüya yoluyla gelen bilgiler olabilir ama fal yoluyla haber almak günah diye biliyoruz. Bunun dışında çocuksuz kadın mevzusunu hiç duymamıştım, hatta bu olay olduğunda bekarmış üvey annem, çocuğu olmayacağını da kimse bilemezdi ki, benim çocuğu olmadığını belirtme sebebim şuydu; çocuğumu ondan dolayı mı seviyor resim istiyor diye düşündüm iyi niyetle, ama diğer hareketleri hoşuma gitmedi. Yoksa çocuğu olmayan insanlara o gözle bakmadım hiçbir zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…