- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
Selamlar, üvey annemle bekarken ciddi sıkıntılarımız oldu, evlendikten sonra da bir süre görüşmedim sonra babamın baskısıyla görüştük. Bekarken farketmediğim pek çok şeyi evlendikten sonra gördüm ve kafamda soru işareti olan noktalar var. Ben sadece anlaşamadığımızı söylerim çevreye ama ciddi sıkıntılarım oldu evden kovması gibi, gene de insan olarak babamın eşi dedim sustum, babamla dahi problemlerim var onla da olur dedim. Fakat şunu farkettim artık çok nadiren görüşsek de biliyorum fal bakıyor ve bunun doğru olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor sorular sorarak. Ve benim hayatımı araştırma çabalarındalar, cevap vermek istemeyip geçiştiriyorum. Annesi namaz kılan bir insan onu severdim önceden ama o da kızına fal baktırıyor ve çıktı diye seviniyorlar. Falla kalsa tamam fakat eşimle aramızın bozuk olduğu dönemde, bana; gelinlerinin onu büyü yapmakla suçladığını anlattı. Ben böyle bir konu açmadım bile. Babam 12 senedir evli bu kadınla ve o gelinleri asla gelmez ve onun evine de gidemezler.
Ben bu sebeplerden soğuyup görüşmemeye başladım, aradığında sürekli soru sorar, resim ister ben resim de göndermek istemiyorum, çocuğu olmadı benim oğlumu sevmiş olabilir diye iyi niyetli düşünüyorum, hediyesini alıp gelmişti doğduğunda ama üstteki mevzular kafamı karıştırıyor. Siz fal bakan buna inanan bir insanla görüşür müydünüz? Bu arada başka garip şeyler de oldu, evlerinde şarap şişesini ters çevrilmiş şekilde gördüm, çöpe atmak yerine damlasın diye giderin yanına koyulmuş, çöpe atmak için gittim aldım, panik şekilde at at dedi ama elini sürmedi asla ve ne işi vardı o şişenin orda anlamadım, birisi hediye getirmiş vs dedi, konu kapandı. Ben dinimize uygun olmayan işlerle uğraştığını düşünüyorum, eşim de şüphelendi ve hocaya danıştı o da görüşmeyin dedi. Kimsenin günahını almak istemesem de bu kadar olayı tesadüf olarak göremiyorum ben.
Ben bu sebeplerden soğuyup görüşmemeye başladım, aradığında sürekli soru sorar, resim ister ben resim de göndermek istemiyorum, çocuğu olmadı benim oğlumu sevmiş olabilir diye iyi niyetli düşünüyorum, hediyesini alıp gelmişti doğduğunda ama üstteki mevzular kafamı karıştırıyor. Siz fal bakan buna inanan bir insanla görüşür müydünüz? Bu arada başka garip şeyler de oldu, evlerinde şarap şişesini ters çevrilmiş şekilde gördüm, çöpe atmak yerine damlasın diye giderin yanına koyulmuş, çöpe atmak için gittim aldım, panik şekilde at at dedi ama elini sürmedi asla ve ne işi vardı o şişenin orda anlamadım, birisi hediye getirmiş vs dedi, konu kapandı. Ben dinimize uygun olmayan işlerle uğraştığını düşünüyorum, eşim de şüphelendi ve hocaya danıştı o da görüşmeyin dedi. Kimsenin günahını almak istemesem de bu kadar olayı tesadüf olarak göremiyorum ben.