- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi _dolce_vita_
-
Konu benim konum.sizi konumda görmek istemiyorum . Kendinize göre bölümlere konulara gidinOzaman sizde benim yorumuma yorum yapmak zorunda degilsiniz. Ilginizi ceken seylerle ugrasin lutfen.
Konumu güncel tutuyorsunuz hahahPardon :) bu hakki kim verdi size. Veya hangi maddede yaziyor. Madem konu aciyor kendinize guveniyorsunuz ozaman olumsuz yorumlara ve elestiriyede acik olacaksiniz kusura bakmayin :) herkes size olumlu yorum yapamaz veya alkislayamaz maleseff. Yani mecbur kabul etmek durumundasiniz.
yazdim ozeldenDenerim özelden yazın
Hadi biraz da ben güncel tutayım gecen hafta bana baktıgın falı az once okudum da 2 sey cıkmıs-yasanmıs.Bır sey de "cuk" dıye yerıne oturmus....Yuregıne saglık sevgili acemi:)Konumu güncel tutuyorsunuz hahah
Aaayyyy sabah sabah ne güzel bir haberHadi biraz da ben güncel tutayım gecen hafta bana baktıgın falı az once okudum da 2 sey cıkmıs-yasanmıs.Bır sey de "cuk" dıye yerıne oturmus....Yuregıne saglık sevgili acemi:)
Fal baktırmak isteyen arkadaşlar , yeniyim ve biraz yardım gerek zira sizi hiç tanımıyorum ve bir kaç bilgi gerek
Evli? Bekar? Sevgili?
Çalıyor musun ? Okuyor musun ?
Bir de konu örnek aşk para iş
Hepsine kısa cvp verirseniz yeterli
merhaba bende baktırmak istiyorum nerden ne şekilde gönderim kabul ediyorsunuz acabaFal baktırmak isteyen arkadaşlar , yeniyim ve biraz yardım gerek zira sizi hiç tanımıyorum ve bir kaç bilgi gerek
Evli? Bekar? Sevgili?
Çalıyor musun ? Okuyor musun ?
Bir de konu örnek aşk para iş
Hepsine kısa cvp verirseniz yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?