Fal bakıyorum

illa birşeyler öğrenmek istiyorsaniz doğru düzgün biseyler ogreninde insanlara gerçekten bir faydaniz dokunsun.

Burası inancınızı anlatacağınız ve tanımadığınız insanları zan altında bırakabileceğiniz bir yer değil. Size göre varlığı su götürmez bir gerçeklik olan yaratıcının varlığı da, başkaları için koca bir illüzyondan ibaret olabilr. O yüzden bence o konuları hiç açmayın ve ayrıca falcılar, kahinler ve uzaktan algılama yeteneği olan insanlar bizzat CIA ve KGB bünyesinde kullanıldılar, ve hala bazıları yine abd de polise yardımcı olarak kullanılıyor!

İnanıp inanmamak da, sorgulamakta herkesin hakkı ama bu her şey için geçerli, sizin mutlak doğrularınız için de!

Dolce de bu işi parayla yapan biri değil, belki rastlansal olarak gelen kartları yorumluyor ( belki rastgele gelmiyorlardır kim bilir) belki de gerçekten hissediyordur, bilemeyiz ama “ profile girdi ondan öğrendi demek” şimdilik benim nezdimde asılsız iddia.

Zamanını sen de bence şeyler harca melis, burada sosyal mesaj vermekle uğraşmak yerine.

Neye inanmak istiyorsanız buyrun kendinizi kandirirsiniz. Ve böyle bir olaya destekçi olduğunuz için bu arkadaşın yaptığı her yorumun günahına ortak olursunuz banane ya
Hakkaten sana ne. Mesajlardan sikayetciysen altta sikayet et butonu var. Hem bana ne diyorsun hem de uzun uzun yazmissin hakaret etmissin.

Şu ifadelerinizle, uslubunuzla, anlattiklarinizla ne oldugunuzu, ne seviyede (bilgi, görgü, kültür, nezaket, medeniyet, kavrayiş, egitim, vs) yer aldiginizi, daha yükselmenizin imkansiz oldugunu zaten kendiniz ortaya koyuyorsunuz. Siz kendi mini mini dünyanizda kalin, ordan disari cikmayin bir daha!!?

_dolce_vita_ merhaba cnm sen ben bir iki hafta geçince bakabilrim demiştin eğer bakarsan çok sevinirim çünkü senin yorumların çok yerinde oluyor öngörülerin eğer bana kısa da olsa bakma imkanın. Varsa minnettar kalirim

Bu yoruma istinaden cevap verme gereği duydum. Siz ve sizin gibi faldan hoşlanmayanlar neden bu başlığa giriyorsunuz ki. Buna inanıp inanmamak bizim elimizde. Belli bir başlık altında bu kadar insan toplanmışken sizin bu yorumunuz dikkate değer bir yanı yok. Kaldı ki _dolce_vita_ ya (sayenizde tekrar teşekkür ederim) kart falı baktıranlardanım. Bunu bizden karşılığında bir şey almak için yapmıyor. Bizden aldığı, beklediği bir şey yok. Benim sayfama girip bana yazdığı yorumu yapması imkansızdı. Kendisi ne beni tanır, ne de ben kendisini tanırım. Yani bırakın insanları birbirine zararı yoksa özgür kalsın. Herkes doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşta olsa gerek. Biz size fal baktır, baktıracaksın diyor muyuz? Demiyoruz.

Merhaba hala bakılıyorsa ben de şansımı denemek istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…