- Konu Sahibi _dolce_vita_
-
He he deyip geçiyorum . Ben öğreniyorum deneme amaçlı yazıyor zaten konuda kaldı ki deneme amaçlı öğrenme amaçlı olan birşey de profil okusam kendimi kandırmış olurum
Ayrıca falcı dglm
Hakkaten sana ne. Mesajlardan sikayetciysen altta sikayet et butonu var. Hem bana ne diyorsun hem de uzun uzun yazmissin hakaret etmissin.Neye inanmak istiyorsanız buyrun kendinizi kandirirsiniz. Ve böyle bir olaya destekçi olduğunuz için bu arkadaşın yaptığı her yorumun günahına ortak olursunuz banane ya
Şu ifadelerinizle, uslubunuzla, anlattiklarinizla ne oldugunuzu, ne seviyede (bilgi, görgü, kültür, nezaket, medeniyet, kavrayiş, egitim, vs) yer aldiginizi, daha yükselmenizin imkansiz oldugunu zaten kendiniz ortaya koyuyorsunuz. Siz kendi mini mini dünyanizda kalin, ordan disari cikmayin bir daha!!?Ya karttan veya başka birseyden yorumlamak size ne kadar inandirici geliyor anlam veremedim. Bunun bahsettiginiz enerji ile hiçbir alakasi yok. Evet doğru bu sağlıkta dahi kullanilan bir yöntem adamlar hipnoz ediyor uyutuyor uyandiriyor bunlar tamam var açıklaması hisler olsun zaten kabul ediyorum. Ama fal baktirmak demek nedir? Bir insanın geleceği ile geçmişi ile ilgili yorumlarda tahminlerde bulunmaktır. Hiç görmediğin duymadigin sadece msj da sana bilgilerini yazan birinin hakkında ne soyleyebilirsin? Peki ya siz ? Beni sorgulamadan önce kendinizi sorgulayin önce nasıl bir olaya destekçi oluyorsunuz? Bir insanı oturtabilirsin kaldirabilirsin uyutabilirsin istediğini yaptirirsin bunu yapanlar var profosyonelce hemde. Ama onlar hayatında öyle olacak veya böyle olacak gibi bir yorumda bulunmazlar en fazla o kadarını yapabilirler. Oda sadece birebir şahısla yaparlar. Öyle bir msj la değil yani. Ne kadar cahilsiniz ya pes artık hadi Allaha emanet
Sana ne ! Git başka konularla ilgilen!illa birşeyler öğrenmek istiyorsaniz doğru düzgün biseyler ogreninde insanlara gerçekten bir faydaniz dokunsun.
Bu yoruma istinaden cevap verme gereği duydum. Siz ve sizin gibi faldan hoşlanmayanlar neden bu başlığa giriyorsunuz ki. Buna inanıp inanmamak bizim elimizde. Belli bir başlık altında bu kadar insan toplanmışken sizin bu yorumunuz dikkate değer bir yanı yok. Kaldı kiArkadaşlar yapmayın Allah aşkına! Mesela x isimli kişi bu sitede birçok konuya yorum yapmış veya konu açmış veya farklı bir konuda dertlesmis. Bu x kişisinin profiline girince o kişiyle ilgili birçok şeyi tahmin edebiliyorsun. Yaptığı yorumlardan karakter yapısını kaç çocuğu olduğunu aile sikintilari veya çocuk istedigini ugrastigini ister istemez konularda dile getirmiş. Yani sizinle ilgili fal bakıp yorum yapmak çok basit. Benimle ilgili de çok basit. Yani inanmayin böyle şeylere
gel fallaşalımmerhaba ben siteye sırf fal konuları için üye oldum katina ve tarot bakıyorum kahvede var...Karşılıklı fal bakabiliriz dilerseniz
Simdi gordum ne fali bakiyorsunuzgel fallaşalım
kahve tarot katinaSimdi gordum ne fali bakiyorsunuz
Tamam bakabiliriz ben katina baktirmak istiyorum ozele gecebilirizkahve tarot katina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?