Fal baktırmak istiyorum

Mrb ben Tarot falı baktırmak istiyorum aranızda hiç baktıran baktiŕıpta söyledikleri çıkan oldu mu yani gerçekten söyledikleri çıkıyormu fala inananlar ya da falsız kalmayanlar?
Ben bire bir yaşadım ürktüm hatta Dilersen antalya da nosunu verebilirim

Herkezin şahsi düşüncesi saygı duyarim

Neden sw hiç üstüme alınmadim ama söyleyiş şekliniz Yalnış umarım hiç keriz olmamışsınızdır

Dedim bile :) ama biraz çık aklımda

geleceği bilemedikleri kesin zaten. bunu bile bile de insanlar baktırmaya devam ediyor. ben de zamanında çok baktırdım ama artık dersimi aldım. en iyisi zamana bırakıp yaşayıp görmek.
İnsan yaşamadan bir şeyleri anlamıyor ama baktırmaktan vazgeçtim sizin için sevindim

Kesinlikle

Sanmıyorum. .gelecegi Allah'tan başka kim bilebilir ki?bunu bile bile neden fal??
Biz bildiklerini iddia etmiyoruz zaten en azından ben etmiyorum sadece söylediklerini Meram edip doğruluk payı var mı diye onu bekliyoruz tahmin ler olasılıklar ya da çoğu kadın gibi sadece zevkine.. her ne olursa olsun keriz lafı biraz saçma oldu.. çok merak ediyorum içtiğin bir kahveyi bile komşuna akrabana gırgır olsun diye baktırmadın mı ? Ben kuzenim bilmediği halde fal bakmayı hadi iki bir şey salla belki tutar diyorum onlar da zaten gördükleri kadarını sallıyorlar ve tuttuğu kadari tutuyor ve bazıları bu sallama isinde gerçekten iyi yani demek istediğim Geleceğim hakkinda ne tür şeyler sallanıyor bilmek istedim..

Canim benim anlamadın sanırım benim dediğim basit kahve falı el falı burçlar murclar değil onları hepimiz yapıyoruz. Ben işini ciddiye alan ve bu yolla köşeyi dönen falcilara gidenler için söyledim bu sözü. Yani bir fal bakıp dünyanın parasını verip çıkanlar var..mantıklı mı bu şimdi sence??

Onlara eskiden Kahin deniliyor du şimdi ya hoca ya da bilge falcı deniliyor yani çok keskin tahmin li kişiler söyledikleri hemen hemen çıkıyor.. gerçekten çıkan var

Gerçekten çıktığına inanıyorsanız ne ala..Bol şans ne diyeyim)
Anlatamadim galiba benim annem rüya görür çıkar komşum fal bakar çıkar ama bunlar geleceği bildiği anlamına gelmiyor keskin tahmin fala inanmıyorum sadece tahminleri olasılıkları bilmek istiyorum kimse geleceği bilemez sen rüyanı ne diye yorumlarsin merak edersin demi ne anlama geldiğini ne olduğunu geleceğe dair bir şey anlatır çoğu rüya bu da onun gibi tahmin anlatabildim mi ?

Rüyaların çıktığına inanırım o tamamen başka birşey. .Her neyse aynı frekansta değiliz. Siz devam edin fallara tahminlere..bense şu anki düşüncemle mutluyum.birbirimizi ikna etmeye mecbur değiliz değil mi?

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama izmirdeysen sana onerebilecegim bir bayan var Karşıyaka'da. İster inanın ister inanmayın suana kadar tüm söyledikleri çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…