- 22 Ağustos 2016
- 10
- 4
- 1
- 31
İsim veriyor mucanım bende senin gibi çok meraklıydım antalya da yaşıyorum güllükte bi cafe var fokur cafe oraya gittim fal baktırdım ve çok memnun kaldım neslihan abla nerdeyse 10 ay sonraki şeyleri takır takır bildi şimdi sürekli gidiyorum eğer sağlam bi falcı arıyorsan tavsiye ederimtelefondan falan da bakıyorlar eğer antalya da değilsen de tek tarot 30 lira zaten ama ben kahve tarotuna bayılıyorum 50 lira hiç parama acımadım valla helali hoş olsun
bakabilirimMrb ben Tarot falı baktırmak istiyorum aranızda hiç baktıran baktiŕıpta söyledikleri çıkan oldu mu yani gerçekten söyledikleri çıkıyormu fala inananlar ya da falsız kalmayanlar?
Kadriye dışında bende Yen'i bir falcı arıyorum kadriye tamam biliyor ama mesela hastalığı bildi kimde olacağını bilemedi annen dedi bende çıktı offf geleceği bilen biri lazım 5 yıllık falan olsa çok iyi olur
Ama biliyor ben yıllardır giderim paralı bakıyor onun işi bu ilk 20 tl idi 4 ay önce 50 idi zam yaptıysa bilemicem Pazartesi gidicem tekrar buraya gelmişben kucuklugumden beri giderim kendisine..para kazanmaya basladıgını gorunce senden fazla para talep ediyor. artık gitmeyi bıraktım kadriye ye
@saadet272 instagramda heratarotdunyasi hesabına baktırdım bende önce facede bakmıştı sonra instagramda kadınlar sayfası reklamını yapmış vergi levhası olması bana güven vermişti isterseniz bakın
onun dışında önericeğim internetten biri yok sitelerde
ben beğendim kendisini detaylı bakmıştıPeki hissedebilme durumu nedir? Tatmin edici mi ?
Kadriye hanımın nosunu verebilirmisinizAma biliyor ben yıllardır giderim paralı bakıyor onun işi bu ilk 20 tl idi 4 ay önce 50 idi zam yaptıysa bilemicem Pazartesi gidicem tekrar buraya gelmiş
O kadar geleceği bilmek pek mümkün değil benceama fal baktırmak çok eğlenceli, hani moraliniz bozulduğunda, yada ne bilim değişiklik gerektiğinde, sevgilinize, esinize kafamız takıldığında fal çok keyifli, başka bir yerdede yazdım epilasyona gittiğim bir güzellik salonu var Caddebostan kültür merkezi karşısında, oraya biri geliyor bugüne kadar ne dediyse oldu, ben çok mutlu oluyorum ama uzak gelecek degilde daha çok gündem konularKadriye dışında bende Yen'i bir falcı arıyorum kadriye tamam biliyor ama mesela hastalığı bildi kimde olacağını bilemedi annen dedi bende çıktı offf geleceği bilen biri lazım 5 yıllık falan olsa çok iyi olur
Ben birine baktırıyorum onun söylediği isimler eninde sonunda çıkıyor Ve dediği gibi bi pislik yapıyorlar ama amaan fal iki yıl olmuş zaten deyipte önemsememiştim ama önemsemek lazımmışO kadar geleceği bilmek pek mümkün değil benceama fal baktırmak çok eğlenceli, hani moraliniz bozulduğunda, yada ne bilim değişiklik gerektiğinde, sevgilinize, esinize kafamız takıldığında fal çok keyifli, başka bir yerdede yazdım epilasyona gittiğim bir güzellik salonu var Caddebostan kültür merkezi karşısında, oraya biri geliyor bugüne kadar ne dediyse oldu, ben çok mutlu oluyorum ama uzak gelecek degilde daha çok gündem konular
Ben birine baktırıyorum onun söylediği isimler eninde sonunda çıkıyor Ve dediği gibi bi pislik yapıyorlar ama amaan fal iki yıl olmuş zaten deyipte önemsememiştim ama önemsemek lazımmış
O kadar geleceği bilmek pek mümkün değil benceama fal baktırmak çok eğlenceli, hani moraliniz bozulduğunda, yada ne bilim değişiklik gerektiğinde, sevgilinize, esinize kafamız takıldığında fal çok keyifli, başka bir yerdede yazdım epilasyona gittiğim bir güzellik salonu var Caddebostan kültür merkezi karşısında, oraya biri geliyor bugüne kadar ne dediyse oldu, ben çok mutlu oluyorum ama uzak gelecek degilde daha çok gündem konular
Bizde 3. E randevu aldık, siz kaçta ordasiniz karşılaşırız belki, kk buluşma noktası gibiAcaba ayni kisiden mi
Aaa ayni yerden mi bahsediyoruz...ben oraya ipek kirpik icin gitmistim tesaduf fal bakiliyordu bende baktirdim bu kadar hersey bilinmez bu cuma iki kisiyle gidecegiz..
Bende baktırdım ve söyledikleri çıkıyorMrb ben Tarot falı baktırmak istiyorum aranızda hiç baktıran baktiŕıpta söyledikleri çıkan oldu mu yani gerçekten söyledikleri çıkıyormu fala inananlar ya da falsız kalmayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?