Fal baktırmak istiyorum

Fal sepeti Firuzen'i denedim ben. İnanmam fala arkadaşım yönlendirdi. Ağzım açık kaldı 2011 yılında garanti bankasında çalışmaya başladığımı bildi ve 3 gün sonra gelecek telefonu söyledi. söylediği her şey gerçekleşiyor ama kendini kahin değil bu işin eğitimini almış çakra açan ve seans veren bir yorumcu olarak tanımlıyormuş... baya sohbet ettik çok samimi bir kız çıktı valla ben seansla 3 seans baktırdım değişimi hissediyorum sevgilim oldu ve eskiden sorunlu ilişkiler yaşardım hep artık öyle değil falan işimde yükseldim. Zaten 3 seansta sonlanır her şey ortaya çıkar diyor. Tercih sizin

Merhaba Can'ım tavsıye kesınlıkle Bakırköy exibir cafe şimal hanım

canım bende senin gibi çok meraklıydım antalya da yaşıyorum güllükte bi cafe var fokur cafe oraya gittim fal baktırdım ve çok memnun kaldım neslihan abla nerdeyse 10 ay sonraki şeyleri takır takır bildi şimdi sürekli gidiyorum eğer sağlam bi falcı arıyorsan tavsiye ederimtelefondan falan da bakıyorlar eğer antalya da değilsen de tek tarot 30 lira zaten ama ben kahve tarotuna bayılıyorum 50 lira hiç parama acımadım valla helali hoş olsun

İsim veriyor mu

Kadriye dışında bende Yen'i bir falcı arıyorum kadriye tamam biliyor ama mesela hastalığı bildi kimde olacağını bilemedi annen dedi bende çıktı offf geleceği bilen biri lazım 5 yıllık falan olsa çok iyi olur

ben kucuklugumden beri giderim kendisine..para kazanmaya basladıgını gorunce senden fazla para talep ediyor. artık gitmeyi bıraktım kadriye ye

ben kucuklugumden beri giderim kendisine..para kazanmaya basladıgını gorunce senden fazla para talep ediyor. artık gitmeyi bıraktım kadriye ye
Ama biliyor ben yıllardır giderim paralı bakıyor onun işi bu ilk 20 tl idi 4 ay önce 50 idi zam yaptıysa bilemicem Pazartesi gidicem tekrar buraya gelmiş

Peki hissedebilme durumu nedir? Tatmin edici mi ?

O kadar geleceği bilmek pek mümkün değil benceama fal baktırmak çok eğlenceli, hani moraliniz bozulduğunda, yada ne bilim değişiklik gerektiğinde, sevgilinize, esinize kafamız takıldığında fal çok keyifli, başka bir yerdede yazdım epilasyona gittiğim bir güzellik salonu var Caddebostan kültür merkezi karşısında, oraya biri geliyor bugüne kadar ne dediyse oldu, ben çok mutlu oluyorum ama uzak gelecek degilde daha çok gündem konular

Ben birine baktırıyorum onun söylediği isimler eninde sonunda çıkıyor Ve dediği gibi bi pislik yapıyorlar ama amaan fal iki yıl olmuş zaten deyipte önemsememiştim ama önemsemek lazımmış

Acaba ayni kisiden mi

Aaa ayni yerden mi bahsediyoruz...ben oraya ipek kirpik icin gitmistim tesaduf fal bakiliyordu bende baktirdim bu kadar hersey bilinmez bu cuma iki kisiyle gidecegiz..

Acaba ayni kisiden mi

Aaa ayni yerden mi bahsediyoruz...ben oraya ipek kirpik icin gitmistim tesaduf fal bakiliyordu bende baktirdim bu kadar hersey bilinmez bu cuma iki kisiyle gidecegiz..
Bizde 3. E randevu aldık, siz kaçta ordasiniz karşılaşırız belki, kk buluşma noktası gibi

Kizlar bu muzo kim merak ettim.yeri nerde.ben bu aralar telefonda canli fal bakan medyum elife takildim.2 kez baktırdım iyiydi.baskada ariyorum.elifin instagram adresi var.medyumelif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…