Dua almak ile falın bi alakası yok ki:) Geleceği etkilediği için ve etkisinde kalındığı için günah fal ama yalan dolan dedikleriniz bakamayıp uyduranlardır:)Gerçekten bilen kişiler var...Benim arkadaşımın gitmediği fal türü kalmadı. Ama hep aynı yalan dolan. Arkadaşında dediği gibi hayvanlara mamul al. Sadaka verip kaderini bile değiştirmiş olabilir sin o hayvancagızın duasıyla
Dua almak ile falın bi alakası yok ki:) Geleceği etkilediği için ve etkisinde kalındığı için günah fal ama yalan dolan dedikleriniz bakamayıp uyduranlardır:)Gerçekten bilen kişiler var...
SARAYKIZI yazdiklarinizi okudum ve daha oncede burdan birilerine dedim. Kendileri cinlerini gonderip soyledikleri seylere sebep olmasını saglayip onlara inanmanizi sagliyorlar. Mesela nisnalinizdan ayrilmaniz gibi vs. Bunu duydum ben.
Tavsiyem asla bulasmayın..
Keriz dediğin insanların çoğuyla burada sohbet ediyorsun !Yıl olmuş 2016 hala fal derdinde olan var..o falcılar geleceği biliyor olsalardı önce kendilerine faydası olur köşeyi dönmek için lotto da çıkacak olan sayıları bulurlardi..ama nerdeeee hepsi gelen kerizleri dudukleyerek para kazanıyor. Gidin yedirin ohhh..
Sohbet ettiğim insanlar arasında bir tane bile keriz yok inan..ben keriz dediklerimle genelde tartışırım. ))Keriz dediğin insanların çoğuyla burada sohbet ediyorsun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?