Fal baktırmak istiyorum

Bir ara internette bir falciya dadanmistim. Canim sıkıldikca ona fal gonderiyordum. Yaklasik bir alti ay kadar filan bana surekli ayy kiz elin agaca uzanmis. Dileginin gerceklesmesine az kalmis dedi. O elim agacin dalina degsin diye hergun hergun fal yolladim. Agac kurudu artik sanirim. :D bir halt olmadi. Biraktim bende fal gondermeyi. Neyse ki ucretsiz bir falciydi. Niye anlattim bunu. Baktirma fal filan insan ne kadar inanmiyorum oyle seylere dese de ucundan accikta olsa umut besliyor. onun demesiyle olmaz yaa desende aklinin bir kosesinden ama elim agaca uzanmis bu is olacak demek yaa diye de geciyor. ben fal aliskanligindan kurtulmak icin bir ay kadar filan turk kahvesi icmedim. Muthis kahve bagimlisiyimdir. Nescafe ile idare ettim. Oyle kurtuldum. Simdi sende icindeki bu tarot istegine dur diyebilirsin umarim :)

Sitede fal bölümü var. Biraz ara, bulursun. Orada fal ve falcılarla ilgili istemediğin kadar konu ve yorum var. Bir ara ben de merak salmıştım. Ama sadece kahve falları baktırdım. Ha bir de tarot. :) Eğlenceli oluyor fazla kaptırmayınca kendini. Dedikleri çıkan birini bulursan bana da söyle. Tavsiye alsam şimdi de giderim valla. :)

Benim arkadaşımın gitmediği fal türü kalmadı. Ama hep aynı yalan dolan. Arkadaşında dediği gibi hayvanlara mamul al. Sadaka verip kaderini bile değiştirmiş olabilir sin o hayvancagızın duasıyla
Dua almak ile falın bi alakası yok ki:) Geleceği etkilediği için ve etkisinde kalındığı için günah fal ama yalan dolan dedikleriniz bakamayıp uyduranlardır:)Gerçekten bilen kişiler var...

Saçma sapan uydurma hepsi
Bir kelebeğin kanat çırpışının bile hayat döngüsünde değişime neden olabiceği gerçeği varken bir şarlatan kağıtlar mı bilecek geleceği
Mistik eğlence istiyorum diyorsanız bilemiyeceğim

Ben geçenlerde tarot ve kahve baktırdım hayatımda ilk defa.Güya çok biliyomuş kadın ama. Şu an yaşadığım meseleleri biraz tuttursa da geleceğe dair söyledikleri tabiki çıkmadı. Ben de fala inanmayan biriydim arkadaşın ısrarıyla gitmiştim ama o kadar istediğim şeyleri söyleyince umut ettim içten içe. Aman sonra tövbe ettim. Bir daha işim olmaz. Yalandan hayal kırıklığı. İnsanın kafasını bulandırıyor.

Dua almak ile falın bi alakası yok ki:) Geleceği etkilediği için ve etkisinde kalındığı için günah fal ama yalan dolan dedikleriniz bakamayıp uyduranlardır:)Gerçekten bilen kişiler var...

O sizin görüşünüz saygı duyarım. Bilenler illa ki olabilir ama bana yanlış geliyor.

Fala inanma falsiz da kalma sözü tamamen uydurma, fala inanmayan falsiz da kalir. Cunku inanmayan insan merak edip baktirmaz.
Benim tuhafima giden hic korkmuyor musunuz? Oyle gizli isler döner ki o fal mevzularinda bir bakmissiniz hayatiniz mahvolmus.
Neyse benim teyzemin gelini gidip baktiriyormus. Sonra basina oyle büyük musibetler gelmis ki resmen carpilmis gibi bir sey. "1 senedir tövbe ettim yanimda konusulmasindan bile korkuyorum artik hicbir sekilde fal bile demiyorum" diyordu. Ve biraktiktan sonra duzelmis her şey cok sukur ama yine etkisinden kurtulamiyormus. Tavsiye etmem asla baktirmayin..

SARAYKIZI SARAYKIZI yazdiklarinizi okudum ve daha oncede burdan birilerine dedim. Kendileri cinlerini gonderip soyledikleri seylere sebep olmasını saglayip onlara inanmanizi sagliyorlar. Mesela nisnalinizdan ayrilmaniz gibi vs. Bunu duydum ben.
Tavsiyem asla bulasmayın..

10 yıl önce ilk defa, bir ortamda kahve falına baktırdım. kadın bana hayatımla ilgili olumsuz bir şey söyledi güldüm geçtim. Diğer söylediklerini hiç hatırlamıyorum bile ama olumsuz olan hiç aklımdan çıkmadı. Ve söylediği şey yıllar sonra gerçekleşti. Olumsuz düşünceler anında bilinç altına yerleşiyor, buna inanıyoruz ve kötülüğü çağırıyoruz bu da kendini gerçekleştiren kehanet oluyor. Falcıların söylediği olumlu, güzel şeylerin gerçekleştiğini pek görmedim ben. Geleceği yalnızca Allah bilir geçmişi de falcı bilse ne olur bilmese ne olur. Uzak durun bence.

ben bakıyordum kkda geçen aya kadar. ama artık uğraşmıyorum çok gereksiz birşey.

geleceği bilemedikleri kesin zaten. bunu bile bile de insanlar baktırmaya devam ediyor. ben de zamanında çok baktırdım ama artık dersimi aldım. en iyisi zamana bırakıp yaşayıp görmek.

SARAYKIZI SARAYKIZI yazdiklarinizi okudum ve daha oncede burdan birilerine dedim. Kendileri cinlerini gonderip soyledikleri seylere sebep olmasını saglayip onlara inanmanizi sagliyorlar. Mesela nisnalinizdan ayrilmaniz gibi vs. Bunu duydum ben.
Tavsiyem asla bulasmayın..

Haklılık payın çok ,kesinlikle katılıyorum.Bir daha asla gitmem zaten.Tövbeliyim

İnternetten bakmak sayılıyor mu?
Arada annem darlıyor aç bakalım diye, açıyorum iki gülüp eğleniyoruz. :KK53:

Fakat gerçeğini bakabilecek türlü insanlarla bir dönem tanışmıştım. Ve bu tür işlere meraklı ancak anlamayan kişiler için ne kadar tehlikeli olabileceğinin farkında bile değilsiniz. Maddi zarar haricinde başınıza daha birçok şey gelebilir. Maddi zarar en ufağı o kadar söyleyeyim. O nedenle hiç bulaşmayın. :kahve:

Bunu bir terapi olarak düşün istediğin ve olmasını düşündüğün şeyleri sana söylediğinde mutlu olacaksın . Olayın tilsimi psikatri psikolog değilde falcı hepsi para alıyor bu olaya ben tamamen moral bulmak için gidiyorsun gibi hissettim .
Bu arada biri sana fal bakiyim demeden kimseye baktirmadim olayı ciddiye almıyorum hersey olacağına varir

Yıl olmuş 2016 hala fal derdinde olan var..o falcılar geleceği biliyor olsalardı önce kendilerine faydası olur köşeyi dönmek için lotto da çıkacak olan sayıları bulurlardi..ama nerdeeee hepsi gelen kerizleri dudukleyerek para kazanıyor. Gidin yedirin ohhh..

Bazen tutmuyor ama ;fala inanmasanda falsız da olmuyor kahve falan içilince hemen kapatıyoruz,bakabilenler bakıyor,zaman geçirmece ...heyecanlı bazen ilginç şeylerde olabiliyor ...:halay::eğlence:

:)gerçek fala bakan kendi falına bakamaz :) psikolojik olarak etkisi olduğu için olumlu olumsuz beklenti içine giriyorsun ondan dolayı baktırmak biraz sakıncalı ama fala baktırabilirim desem %90 olumsuz yorum yapanlar sıraya girer eğlence gibi bakıp aldırış etmemek lazım bu kadar sorun yapacak bir durum yok :)

Yıl olmuş 2016 hala fal derdinde olan var..o falcılar geleceği biliyor olsalardı önce kendilerine faydası olur köşeyi dönmek için lotto da çıkacak olan sayıları bulurlardi..ama nerdeeee hepsi gelen kerizleri dudukleyerek para kazanıyor. Gidin yedirin ohhh..
Keriz dediğin insanların çoğuyla burada sohbet ediyorsun !

Back
X