fal deryasında fal baktıranlar

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
iyi geceler, az önce fal deryasından bana mail geldi. ben tellwe, binnaz abla gibi sitelerden baktırıyordum ama farklı bir yer denemek istiyorum. daha önce baktıran olduysa bilgi verebilirmi ? site https://www.falderyasi.com

çok guzel bır site . 24 saatte bır ucretsız kahve falı bakılıyor. promosyon fallar guzel fakat ucretlı bırıne baktırdım promosyon gıbıydı yanı detay yoktu.

Promosyon olanlar da zaten kaliplasmis cumlelerden olusuyor, hangisi bakarsa baksin sanki oraya listelemisler cumleleri, onlari tiklayip gonderiyorlar. Aralarina da ayip olmasin diye kendi cumlelerini ilistiriyorlar. Noktalama işaretlerinden bile anlarsin

Br kac gündür attigim fallar cuk diye oturuyor yorum.olrk falderyasinda yanı bu kdr mi bilir diyorum ama promosyon fal atyrm.ben

En azindan henuz site tam duyulmadi gene bisiler bakiyolarda skinti herkes falcilik yapabilio her sitede boyle . O yuzden kotu oluyor sahtekar dolu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…