- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
boşver nasılsa büyüyeceksin
off keşke ben de bu kadar büyümemiş olsaydım
evli misiniz? ona göre yorumlayacağım
derin gitti sanırım
bir ihtiyacım vardiki aslında kızlar:13::13:
Dur o kadar ihtiyacın varsa ben bakayım sana
Ahh ahhh alan aldı satan sattı olmuyor işte öyle ... Asıl her şey imzadan sonra başlıyor ....
ahh psikopatın karısı... ayy bu olmadı ama bensana yavruceylanım dıyım sorma ıs bulamıorum bundan 4-5 ay once 5 senelık ılıskımı noktaladım.. gerı donusu yok.. artık onume bakmak ıstıyorum ama sureklı bır belırsızlık.. ztn basıma talıhsız bır olay geldı dıger konumda gorursunuz heryer pislik dolu eger okursanız..
ne bıleyım okadar ıhtıyacım varkı yavruceylanım
derrriiiinnn gitmemisssinnn hayır bekarım hayatımda bırısıde yok
bana 4 seri yaz. yanlız dikkat et. her çifti 1 kez kullanabilirsin örnek 5-3 kullandın diğer seride 5-2/5-1/5-4 kullanabilirsin
Arkadaşım hemen işin için bakıyorum sen yeter ki üzülme
ahh psikopatın karısı... ayy bu olmadı ama bensana yavruceylanım dıyım sorma ıs bulamıorum bundan 4-5 ay once 5 senelık ılıskımı noktaladım.. gerı donusu yok.. artık onume bakmak ıstıyorum ama sureklı bır belırsızlık.. ztn basıma talıhsız bır olay geldı dıger konumda gorursunuz heryer pislik dolu eger okursanız..
ne bıleyım okadar ıhtıyacım varkı yavruceylanım
Güzel arkadaşım iş durumunla ilgili kısa dönemde bazı problemler yaşayacaksın başarını kıskanan kişiler önünde engel oluşturabilir.
İlişki durumunda ise ihanet falan mı oldu duygu karmaşası ve dengesizlik yaşanmış ve yaşanmaya da devam ediyor ama kısa süreli yanıltıcı biri ile tanısabilirsin
Güzel arkadaşım iş durumunla ilgili kısa dönemde bazı problemler yaşayacaksın başarını kıskanan kişiler önünde engel oluşturabilir.
İlişki durumunda ise ihanet falan mı oldu duygu karmaşası ve dengesizlik yaşanmış ve yaşanmaya da devam ediyor ama kısa süreli yanıltıcı biri ile tanısabilirsin
Derinim ben de sana bakayım mı
her ne kadar hayatımda biri yok desende Var biri. Çok hayaller kurduğun biri üstelik. Farklı yerlerde mutlu hayatlar hayali. Bu hayallerinin yıkımı ne yazık ki bir kız yüzünden olmuş. Hayal kuramaz duruma gelmişsin. Ama yanıldığın bir nokta var. Mutluluk o kadar yakınında ki. Sadece 1 adım atman lazım. Geçmişi unut önüne bak. Boşa geçirdiğin zamana ağla sadece. İşin varla yok arası anlayamadım. Eğer çalışmıyorsan hemen başla önün açık. Varsa kendine gel hemen, neden hala yerinde sayıyorsun?..
seninle özelden görüşmek isterim ama mesaj hakkım yok. daha detaylı mesaj hakkım açılınca görüşürüz tekrar..
derinnnnnnn nasıl bi falmış bu ya merak ettim rica etsem bi banada baksan 10 gün sonra üni tercihlerim acıklancak vala meraktan catlıcam belki falda grurusun
Canım burda da tutamamışsın kendini fal bakmaya başlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?