Fal Merakı ...

Canım neyin merakını yasıyorsun bilemedim genellikle bekar kızların merakı olur kim girecek hayatımda acaba kimle evlencem vs.senin kocan var hayatını kurmusun boşuna zamanını bunlara harcama çünkü hepsi yalan hiç biri tutmuyor bende çok baktırdım meraktan ama söylenenlerin hiç biri çıkmadı oyle tuturan bir falcı oldu oda tanıdık bir teyze gözleri kor ve 3 harflileri var bi o bildi geri kalan cafelerdeki falcılar hepsi dolandırıcı.

Dur o kadar ihtiyacın varsa ben bakayım sana

ahh psikopatın karısı... ayy bu olmadı ama bensana yavruceylanım dıyım sorma ıs bulamıorum bundan 4-5 ay once 5 senelık ılıskımı noktaladım.. gerı donusu yok.. artık onume bakmak ıstıyorum ama sureklı bır belırsızlık.. ztn basıma talıhsız bır olay geldı dıger konumda gorursunuz heryer pislik dolu eger okursanız..

ne bıleyım okadar ıhtıyacım varkı yavruceylanım

Arkadaşım hemen işin için bakıyorum sen yeter ki üzülme

derrriiiinnn gitmemisssinnn hayır bekarım hayatımda bırısıde yok

her ne kadar hayatımda biri yok desende Var biri. Çok hayaller kurduğun biri üstelik. Farklı yerlerde mutlu hayatlar hayali. Bu hayallerinin yıkımı ne yazık ki bir kız yüzünden olmuş. Hayal kuramaz duruma gelmişsin. Ama yanıldığın bir nokta var. Mutluluk o kadar yakınında ki. Sadece 1 adım atman lazım. Geçmişi unut önüne bak. Boşa geçirdiğin zamana ağla sadece. İşin varla yok arası anlayamadım. Eğer çalışmıyorsan hemen başla önün açık. Varsa kendine gel hemen, neden hala yerinde sayıyorsun?..

seninle özelden görüşmek isterim ama mesaj hakkım yok. daha detaylı mesaj hakkım açılınca görüşürüz tekrar..

Son düzenleme:
bana 4 seri yaz. yanlız dikkat et. her çifti 1 kez kullanabilirsin örnek 5-3 kullandın diğer seride 5-2/5-1/5-4 kullanabilirsin

derinnnnnnn nasıl bi falmış bu ya merak ettim rica etsem bi banada baksan 10 gün sonra üni tercihlerim acıklancak vala meraktan catlıcam belki falda grurusun

Güzel arkadaşım iş durumunla ilgili kısa dönemde bazı problemler yaşayacaksın başarını kıskanan kişiler önünde engel oluşturabilir.

İlişki durumunda ise ihanet falan mı oldu duygu karmaşası ve dengesizlik yaşanmış ve yaşanmaya da devam ediyor ama kısa süreli yanıltıcı biri ile tanısabilirsin

Canım burda da tutamamışsın kendini fal bakmaya başlamışsın

bende istiyorum :) insanın kendini yorumlayamaması da kötü tarafı

evett haklısınn derincim biraz hayal kuruyorumm en azından ummdugum gibi olsun diye boyle bır kız yok ama olsaydıda benden den yumrugu yerdi heralde

iş arayısım var arkadsım gorusmelere gıdıorum umdugum gıbı olmuyor malesef arkadsım bakalım ınsallah o guzel bereketlı gunler hepimin olur hep sans bizimle olsun agzına saglık zahmet verdım derıncım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…