Fal Merakı ...

yazdıklarım olmamış zaten sonradan fark ettim :)

2-3
5-1
7-2
9-4

2 sinek 5 karo 7 kupa 9 maça

fiziksel bir özelliğin çok dikkat çekiyor ve inanılmaz nazara geliyorsun. Toplu ortamlarda özellikle iki çift laf ettiğin insanların bile (-) lerini üzerine alıyorsun. Bu da yorgun bitkin olmana neden oluyor. Çok güzel bir hatun olduğunu düşünüyorum. Çevrende çok izleyen kişi var..

aslında engel yok, aileler bizden daha çok istiyor. ama benim ki pek kararsız, ne benden vazgeçiyor, ne de evliliğe yanaşıyor. bende düzenimi bozup şehir değiştirmeli miyim, bilemiyorum. Kalbim tamam yanında ol dese de, mantığımla bakınca geri adım atıyorum ... ve işimi taşımam için 1 günüm kaldı, karar vermek zorundayım ama hala kararsızım. uyku tutmaz oldu .. :( bari dedim birkaç kişiyi rahatlatayım.. buraya takıldım..

Walla cok zor karar arkadaşım Allah hakkında hayırlısını versin

Derinnn :D
8-1o 8-10 7-3 5-11

yetiş banada nolur şu uğrana ölüp dirildiğim ne düşünüyor ne yapıyor arakadaşlarla durumum nolcak felan bi bakıver bacım çok gaza geldim :D

2 sinek 5 karo 7 kupa 9 maça

fiziksel bir özelliğin çok dikkat çekiyor ve inanılmaz nazara geliyorsun. Toplu ortamlarda özellikle iki çift laf ettiğin insanların bile (-) lerini üzerine alıyorsun. Bu da yorgun bitkin olmana neden oluyor. Çok güzel bir hatun olduğunu düşünüyorum. Çevrende çok izleyen kişi var..

çok teşekkür ederim :) gerçekten çabuk etkileniyorum her şeyden zaten bu sene üst üste bir sürü hastalık vb oldu ailemde :( izleyenler karşı cins mi hem cins mi peki yani kötü insanlar mı ?

Beklenmedik an mıı..
Allah'ım badana boya lazım eve.. :9::9:
Şaka yapıyordu gelcez diye, sen söyleyince şimdi içim tuhaf oldu. :1::1:

faaall :İ))

1-5
3-7
2-6
4-5
(sondaki rakamı ben 4 yaptım 5-5 vermişsin ve de ters olmuş)

kafaların çok uyuştuğu net. çok iyi anlaşııyorsunuz. sohbetiniz bol ve daim .. çevrenizde sıkıntılı kişiler var dikkat . sevgi herşeyi aşar, ki siz çok şeyi aşmışsınız..

Back
X