- Konu Sahibi psikopatinkarisi
eşim de ben de aslanız 27 yasındayız :)
sormak ıstedıgın bır soru varmı net bır sekılde genelmı yorumlayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim de ben de aslanız 27 yasındayız :)
Evlencez mi biz bu adamla?
Sayı mayı lazımsa söyleyim hemen.
Burcu da akrep.![]()
yazdıklarım olmamış zaten sonradan fark ettim :)
2-3
5-1
7-2
9-4
Arkadaşım beklenmedik bir davet ve süpriz görünüyor hayırdır inşallah istemeye mi gelcekler ama beklenmedik bir anda
aslında engel yok, aileler bizden daha çok istiyor. ama benim ki pek kararsız, ne benden vazgeçiyor, ne de evliliğe yanaşıyor. bende düzenimi bozup şehir değiştirmeli miyim, bilemiyorum. Kalbim tamam yanında ol dese de, mantığımla bakınca geri adım atıyorum ... ve işimi taşımam için 1 günüm kaldı, karar vermek zorundayım ama hala kararsızım. uyku tutmaz oldu ..bari dedim birkaç kişiyi rahatlatayım.. buraya takıldım..
derin yaz sevdicegının burcunu yasını bıde kendınkılerın parmak basıcambırde soru sor canıkom
psikopatinkarisi sen bir fal topici aç çok güzel geyik çeviririz![]()
psikopatinkarisi sen bir fal topici aç çok güzel geyik çeviririz![]()
2 sinek 5 karo 7 kupa 9 maça
fiziksel bir özelliğin çok dikkat çekiyor ve inanılmaz nazara geliyorsun. Toplu ortamlarda özellikle iki çift laf ettiğin insanların bile (-) lerini üzerine alıyorsun. Bu da yorgun bitkin olmana neden oluyor. Çok güzel bir hatun olduğunu düşünüyorum. Çevrende çok izleyen kişi var..
walla kızlar sizi bırakıp gitmek hiç içimden gelmiyor ama yarın devam ederiz kaldığımız yerden![]()
Beklenmedik an mıı..
Allah'ım badana boya lazım eve..
Şaka yapıyordu gelcez diye, sen söyleyince şimdi içim tuhaf oldu.![]()