• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

derya nural bence en acayip şeyleri bilen kişi. öyle detaylar bildi ki ben inanamadım. bende gelecek vadesi tutmadı ama sahne sahne bana geleceği anlattığı ve nesibe, demir, ve gül demir de aynı şeyleri söylediği için çıkacağından emin gibiyim. bir arkadaşıma da attık, onda da çok acayip şeyler bildi. durugörüsü acayip bence.
Nerde bakıyor ve ne kadar

Erkek kuzenim Derya Nural baktırdı benim onerimle ama 8dk lik masal gibi bomboş bı şey yollamış, 4dk üstünde nazar var demiş zaten.

Evliliğin eşiğinden dönen adama detaysiz bir fal bakmayı nasıl başardı bilmiyorum. Soru bölümünde detay verip imkansiz bunlar deyince de dua edip bırakmış. İade istedi ama iade etmeyecekler galiba.

Erkek kuzenim Derya Nural baktırdı benim onerimle ama 8dk lik masal gibi bomboş bı şey yollamış, 4dk üstünde nazar var demiş zaten.

Evliliğin eşiğinden dönen adama detaysiz bir fal bakmayı nasıl başardı bilmiyorum. Soru bölümünde detay verip imkansiz bunlar deyince de dua edip bırakmış. İade istedi ama iade etmeyecekler galiba.

ayni anda yazmisiz😂

kızlar gül demir’e ilk kez baktırdım geçen gün, muhteşem ötesi baktı hani cidden wow. umarım gelecek namına dedikleri de çıkar, ki pembeci de değildi tahmininde.
Merhaba ilişki konusunda mi baktırdın? Kariyer konusunda da tavsiye eder misin? Bir de ilişkide karşı tarafın anlık düşüncelerinden bahsediyor mu?

Merhaba ilişki konusunda mi baktırdın? Kariyer konusunda da tavsiye eder misin? Bir de ilişkide karşı tarafın anlık düşüncelerinden bahsediyor mu?
Evet ilişki konusunda baktırdım, tarot ilişki açılımı. Kariyer baktırmadım. Karşı tarafı anormal iyi bildi bende, yani çok başarılıydı. Adamın benim yüzüme dediği hakkımdaki fikirlerini dedi yani.

Ama birine iyi bilen, başkasına iyi bakamayabiliyor. Ben kendi açımdan çok çok memnun kaldım.

Back
X