Bana geçen yıl olumsuz konuşmuştu baktırdığım kişi için evet durum olumsuz oldu ama yeni fıstık gibi kısmet görmüştü öyle biri olmadı maalesef :))Gül Demir hiç olumsuz konuşuyor mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana geçen yıl olumsuz konuşmuştu baktırdığım kişi için evet durum olumsuz oldu ama yeni fıstık gibi kısmet görmüştü öyle biri olmadı maalesef :))Gül Demir hiç olumsuz konuşuyor mi?
Hiçbir şey çıkmadı, durum analizini bile bilemediNezaman baktirdiniz sizde biseleri ciktimu?
Bana gecen sene austista iletisim en gec bu ay sonuna kadar sana yazar dedi ama olmadi bu kisiyle kesinlikle yasanacaklar var dedi bir sene gecdiBana geçen yıl olumsuz konuşmuştu baktırdığım kişi için evet durum olumsuz oldu ama yeni fıstık gibi kısmet görmüştü öyle biri olmadı maalesef :))
Gül Demir hiç olumsuz konuşuyor mi?
Evet bana da öyle dedi gecen sene ben bu isi birakirim kesin dönücek demisdibaslarda konusuyordu ama simdi siz barismazsaniz ben fali birakirim. sen o terfiyi almazsan ben fali birakirim kafasinda her konu cok olumlu
Evet bana da öyle dedi gecen sene ben bu isi birakirim kesin dönücek demisdi
Bana da adamın sana ilgisi yoksa falı bırakırım falan demişti adam ortada yokbaslarda konusuyordu ama simdi siz barismazsaniz ben fali birakirim. sen o terfiyi almazsan ben fali birakirim kafasinda her konu cok olumlu
Bana da adamın sana ilgisi yoksa falı bırakırım falan demişti adam ortada yok![]()
Yok bir haftadir baktirmiyorumSen zaten cok baktiriyosun sana cikicak olan da cikmaz
bana temmuz sonu ağustos başı buram buram aşk görüyorum sende demiş. Biz temmuz sonu bitirdik halbuki2019 yılında astrocenter sitesinden Lara için maille soru sormuşum, dedikleri olmuş karşı tarafın hayatında biri var mı yok mu şak diye söylemiş
gece gece site aklıma geldi bi giriş yapayım dedim. Sadece ona soru atmışım verdiği cevabın şoku yüzünden sanırım
barışır mıyız demiştim sadece, hayatında biri var mı dememiştim o söylemiş.
Vade olayına pek güvenmemek lazım kim bakarsa baksın ama an ve süreç olarak çok iyiydi.bana temmuz sonu ağustos başı buram buram aşk görüyorum sende demiş. Biz temmuz sonu bitirdik halbuki
Yok bizim imkansız aramızda buram buram aşk olması da, anda da kötüymüş. Ki ben bitirdim bir daha şans vereceğimi de asla düşünmüyorumVade olayına pek güvenmemek lazım kim bakarsa baksın ama an ve süreç olarak çok iyiydi.
Benim vade vermemiş çok kesin ve net bilmiş durumu. Bu sefer cudi ye attım soru bakımı hala bakmadı bakalım o nasıl.Yok bizim imkansız aramızda buram buram aşk olması da, anda da kötüymüş. Ki ben bitirdim bir daha şans vereceğimi de asla düşünmüyorum
Benim vade vermemiş çok kesin ve net bilmiş durumu. Bu sefer cudi ye attım soru bakımı hala bakmadı bakalım o nasıl.
cudi ne kadara bakıyorCudi mukemmeldi ilk fali kelimesi kelimesine cikmisti. 2nci falda batirdi![]()
cudi ne kadara bakıyor