Ve siz surekli o falci iyi bu şöyle iyi ama şurasi kotu vs diye guzelleme yapiyor indirimleri paylaşıyorsunuz surekli formu aktif tutuyorsunuz bi şekilde hatta bana mesaj atin bilgi vereyim diyorsunuz fal sepetine ortak oldugunu düşünüyorumsadece su kisma cevap verecegimkimsenin belli falciyi ya da uygulamayi savundugu yok ama anlasilan kimsenin bunu anlatabilme sansi da yok. ne desek olmuyor yani
İnanılmaz bir şey ya. Fal sepetini unutun, uygulamayı unutun, bu kadar falı nasıl baktırdınız helal olsun bu çok ciddi bir durum anlamında söylemiştim. İnatlık, birilerini savunma vb. hiçbir şey yok ama sizin anlamadığınız, anlamak istemediğiniz konuda müthiş bir manipülasyon yapma yeteneğiniz var gerçekten. Karşılıklı iyi niyetli bir sohbeti bu hale getirdiniz ya yemin ediyorum bambaşka bir yetenek bu. Falın da falcıların da Allah belasını versin yeter ya!Peki tamam ne duymak istiyorsun hepsine baktirmadim 100 lerce var baktirmadiklarim iyi siz gibin onlari mi baktirin diyeyim. 1 milyon harcadim tum tr deki falcılara baktirdim mi diyeyimsiz ikinizden başka da kimse yok bana cevap veren başkaları da katılıyorum kötu demiş gecmis siz baska bir sey duymak istiyorsunuz ama yok be canım yineliyorum hepsi kotu hepsi para tuzagi hepsi pembeci umut tacircisi… ne derseniz diyin değiştirmeyeceğim yorumumu hepsi kötü hem benimle ayni fikirdesin hemde inatlaşiyorsun canimcim ya uzatiyorsun hepsi kotu diyorum sana bir de o yukarida zaten diger arkadaşa da diyorum tum fal sepeti ve diger uygulamalar para tuzagi parayi geçtim umut tacirligi bu paralar geri gelir bi sekilde. İsrarla anlatiyorum yine anlatirim tekrar da soylemek istiyorum Hepsi kötü.
Kimse fal sepetini savunmuyor ki, sonuçta babamızın oğlu değil adamlar yüzde almıyoruz. Burası isim isim falcı deneyimi paylaşılan bir forum. Siz fal sepetine bilhassa kafayı takmış gibisiniz. İnsanlar sadece anlamaya çalışıyor sizi ama garip bir şekilde bizi fal sepeti savunucusu ilan ettiniz. O gülünç olmaya başladı uzadıkça.Evet degil mi surekli bi fal sepeti savunuculugu anlamadim bu ısrar neden. Benim icin tum fal sepeti kotu hemde hepsi sizin icin iyise siz devam edin siz nasil kendi yorumunuzu yazdiniz bende yaziyorum. Fal sepetinde iyi falci yok iyi bir pr calismasi yapiyorlar 10 dk da acayip paralar kazanıyorlar insanlar gözünü acsin ama yok illa ben fal baktiracagim fal sepeti iyi diyorsaniz da siz bilirsiniz yani
Konuyu uzatarak sen bu hale getirdin ve hala uzatıyorsun hala hepsini NASİL baktirdin diyorsun kiz hepsine baktirmaya gerek yok akilli olup hepsinin ayni olduğu anlamak icin diyorum hala baska bir şey diyorsun. İyi niyetli tek cumlun şu canim hepsnin allah belasini versin demissin ya tesekkurlerİnanılmaz bir şey ya. Fal sepetini unutun, uygulamayı unutun, bu kadar falı nasıl baktırdınız helal olsun bu çok ciddi bir durum anlamında söylemiştim. İnatlık, birilerini savunma vb. hiçbir şey yok ama sizin anlamadığınız, anlamak istemediğiniz konuda müthiş bir manipülasyon yapma yeteneğiniz var gerçekten. Karşılıklı iyi niyetli bir sohbeti bu hale getirdiniz ya yemin ediyorum bambaşka bir yetenek bu. Falın da falcıların da Allah belasını versin yeter ya!
Ne demiş atalarımız "fala inanma, falsız da kalma". Sizin tecrübeniz negatifmiş, yazacağınızı yazmışsınız, fal forumunu daha fazla meşgul etmeyin isterseniz. İsteyen istediğini savunur. Benim falsepetinde baktırdıklarımda çıkan çok acayip şeyler var, öyle tahminle sallamayla falan çıkmayacak şeyler hem de, hiç tanımadığım, tanışacağım kişinin tipini, mesleğini, eğitimini bilen bile oldu. ve tanıştım da bu kişiyle.Yani aslinda sende fal sepetine fal baktirmayin diyorsun demiyorsan da benceçünkü hem övuyorsun hem dövuyorsun fal sepetini anlasilmiyor. Neyse benim tasiyem herkese asla ve asla fal sepetine baktirmayin. Senin tavsiyenede saygi duyarim ne diyim
Dikkatli okursan savunuyorlar hemde ciddi sekilde. Surekli de yorum yaparak fal sepetine yonlerdime var babalarinin oglu oldugunu düşünüyorum bazilarinin kafayi da takmadim uzaktiklari icin cevap veriyorum sadece. Ben sadece övdükleri falcilarin hepsi patladi sildim uygulamayi dedim ama onlar susmadilar en başa gidip bakarsaniz tekrardan okursaniz zaten göreceksiniz.Kimse fal sepetini savunmuyor ki, sonuçta babamızın oğlu değil adamlar yüzde almıyoruz. Burası isim isim falcı deneyimi paylaşılan bir forum. Siz fal sepetine bilhassa kafayı takmış gibisiniz. İnsanlar sadece anlamaya çalışıyor sizi ama garip bir şekilde bizi fal sepeti savunucusu ilan ettiniz. O gülünç olmaya başladı uzadıkça.
Ve siz surekli o falci iyi bu şöyle iyi ama şurasi kotu vs diye guzelleme yapiyor indirimleri paylaşıyorsunuz surekli formu aktif tutuyorsunuz bi şekilde hatta bana mesaj atin bilgi vereyim diyorsunuz fal sepetine ortak oldugunu düşünüyorumbir kac kisi daha bunu düşünüyor ortaksaniz soyleyin de bizi yormayin yahu
ya bütün falcılar kötü demiş bunu hepsine baktıran biri söyleyebilir bende diyorum ki bu müthiş bir rakam nasıl başardınız?Ne demiş atalarımız "fala inanma, falsız da kalma". Sizin tecrübeniz negatifmiş, yazacağınızı yazmışsınız, fal forumunu daha fazla meşgul etmeyin isterseniz. İsteyen istediğini savunur. Benim falsepetinde baktırdıklarımda çıkan çok acayip şeyler var, öyle tahminle sallamayla falan çıkmayacak şeyler hem de, hiç tanımadığım, tanışacağım kişinin tipini, mesleğini, eğitimini bilen bile oldu. ve tanıştım da bu kişiyle.
hiçbir vade tutmadı ama olaylarda en ince detayları tutturanlar oldu, hiç sormadığım halde bilmediğin ve sonradan öğrendiğim bir miras konusu bilen, iş konusunu bilen, ileride yaşayacağım tiroit problemini bilen bile oldu. ha tutturan kişinin aynı falında tutmayan ayrıntılar da oldu. ama falsepetinde çok nokta atış tutturanlar da oldu. yakında uzun bir değerlendirme yazacağım zaten buraya. yani ben falsepetini kötülemem, fena olmayan falcılar var.
ama ben sadece geçtiğimiz ocak-mart arası en fazla 10 kişiye fal atmışımdır. sonra da durdum. çıkmayana asla bir daha atmam. 7 ay sonra ikinci falı attığım üç kişi var sadece, o da başka bir konuyu sormak için. bu fal çıkacak mı diye takıntı da yapmıyorum, ayrıca eski sevgili konusunu kesinlikle fala taşımam bile benim için biten bitmiştir. yani iradeniz güçlüyse arada fal atmak gayet eğlenceli bence. ama takıntı yapıyorsanız fala vereceğiniz paraya yazık.
Genelde hep sizin fallariniz cikiyor hep siz aktifsiniz ama zaten kimse size bir şey de demedi siz konuya atladiniz hem fal sepetiyle vedalastigimi yazdim cikmafi hepsi patladi dedim sonra durmadan durmadan yazmaya başladınız. Sizin yorumunuz size benim yorumum bana. Övdükleriniz cikmadi benim tecrübem bende bildgilendirdim insanlari sizin gibi neden sizler uzerinize alinip surekli cevap veriyorsunuz anlamamadim. Burasi bir yorum sitesi ve benim de deneyimim buNe demiş atalarımız "fala inanma, falsız da kalma". Sizin tecrübeniz negatifmiş, yazacağınızı yazmışsınız, fal forumunu daha fazla meşgul etmeyin isterseniz. İsteyen istediğini savunur. Benim falsepetinde baktırdıklarımda çıkan çok acayip şeyler var, öyle tahminle sallamayla falan çıkmayacak şeyler hem de, hiç tanımadığım, tanışacağım kişinin tipini, mesleğini, eğitimini bilen bile oldu. ve tanıştım da bu kişiyle.
hiçbir vade tutmadı ama olaylarda en ince detayları tutturanlar oldu, hiç sormadığım halde bilmediğin ve sonradan öğrendiğim bir miras konusu bilen, iş konusunu bilen, ileride yaşayacağım tiroit problemini bilen bile oldu. ha tutturan kişinin aynı falında tutmayan ayrıntılar da oldu. ama falsepetinde çok nokta atış tutturanlar da oldu. yakında uzun bir değerlendirme yazacağım zaten buraya. yani ben falsepetini kötülemem, fena olmayan falcılar var.
ama ben sadece geçtiğimiz ocak-mart arası en fazla 10 kişiye fal atmışımdır. sonra da durdum. çıkmayana asla bir daha atmam. 7 ay sonra ikinci falı attığım üç kişi var sadece, o da başka bir konuyu sormak için. bu fal çıkacak mı diye takıntı da yapmıyorum, ayrıca eski sevgili konusunu kesinlikle fala taşımam bile benim için biten bitmiştir. yani iradeniz güçlüyse arada fal atmak gayet eğlenceli bence. ama takıntı yapıyorsanız fala vereceğiniz paraya yazık.
Ya yapma şimdi de müşteri çekmek için sahte isimle girmişsin der :)ortak degilim uygulamanin sahibiyim. tekim yani ortak filan yok ya da butun forum ortagiz sadece siz degilsiniz. hangi cevabi begeniyorsaniz buyurun. Bana ikisi de uyar.
Fal sepeti uygulamasinin mi sahibisiniz yani ben fal sepetinin uygulamasi gibi anliyorum surekli fal sepeti hakkinda hep siz yorum yapiyyorsunjz. Bu uygulamanin sahibi msiinjzortak degilim uygulamanin sahibiyim. tekim yani ortak filan yok ya da butun forum ortagiz sadece siz degilsiniz. hangi cevabi begeniyorsaniz buyurun. Bana ikisi de uyar.
Yoo ben fallarımın çoğunun çıktığını söylemedim hatta geçmişte yazdıklarımı okursanız gül demir'e iki fal attığımı, ilkinde tutturduğu 1-2 nokta olduğunu, bu nedenle ikinci falı attığımı, bu ikinci falın rezalet olduğunu, kötü yorum yapınca da görünmesin diye falı iade ettiğini de yazdım. ama sezarın hakkı sezara ilkinde de hiç soru sormama rağmen bildiği çok garip 2 şey oldu ama sonucu bilemedi. yani öyle tümden kötü, her şeyi atıyor diyemem onun için bile.Genelde hep sizin fallariniz cikiyor hep siz aktifsiniz ama zaten kimse size bir şey de demedi siz konuya atladiniz hem fal sepetiyle vedalastigimi yazdim cikmafi hepsi patladi dedim sonra durmadan durmadan yazmaya başladınız. Sizin yorumunuz size benim yorumum bana. Övdükleriniz cikmadi benim tecrübem bende bildgilendirdim insanlari sizin gibi neden sizler uzerinize alinip surekli cevap veriyorsunuz anlamamadim. Burasi bir yorum sitesi ve benim de deneyimim bu
Fal sepeti uygulamasinin mi sahibisiniz yani ben fal sepetinin uygulamasi gibi anliyorum surekli fal sepeti hakkinda hep siz yorum yapiyyorsunjz. Bu uygulamanin sahibi msiinjz
pardon diger arkadasla karistirdim belli basli nasi arkadaslar var surekli Bir övgü icindeler deYoo ben fallarımın çoğunun çıktığını söylemedim hatta geçmişte yazdıklarımı okursanız gül demir'e iki fal attığımı, ilkinde tutturduğu 1-2 nokta olduğunu, bu nedenle ikinci falı attığımı, bu ikinci falın rezalet olduğunu, kötü yorum yapınca da görünmesin diye falı iade ettiğini de yazdım. ama sezarın hakkı sezara ilkinde de hiç soru sormama rağmen bildiği çok garip 2 şey oldu ama sonucu bilemedi. yani öyle tümden kötü, her şeyi atıyor diyemem onun için bile.
Ya yapma şimdi de müşteri çekmek için sahte isimle girmişsin der :)
İlk mesajim da bu eger konuyu takip edememişseniz buradan baslayarak tekrar okuyabilirsiniz kadin arkadaslarim. Bu benim kaanatim. Olumlu yorumlara aciksak olumsuzlara da acik olmak lazim. Benim icin surec tamamen olumsuzluklarla dolu. Fal sepetine baktirdigim icin sadece fal sepeti için konusuyorum digerlerine baktirsaydim sonuç yine degismezdi benceBugün itibariyle burada övülen cogu falcinin vadeleri dolmuştur. Fal sepeti tamamen reklam amaçlı olup falcilarinin hic biri işe yaramaz boşuna para harciyoruz ve umut bagliyoruz.. çoğu pembeci olumsuz konuşanlar bile bi sekilde olumluya bagliyor.. Benim falim cikti diyenlere inansam da sadece tesadüf oldugunu düşünüyorum. Bana soylenenler ne çikti ne de başka bir şey fal sepetini de sildim. Paraniza yazik etmeyin bence. Zaten bu fal işleri acayip bagimlilik yapiyor. Güzel günlerimiz olsun hic fal baktirmaya ihtiyac duymayalim insallahhh
Bende alt tarafi ben fal sepetini sildim iyi degiller dedim sen kendini sitenin sahibi ilan ettin bende anlamadim. Fikrine katılmadım enerji meselesi olabilir belki ama fal sepeti yani falcilar pembe umutlar satan insanlar enerjimizi temiz tutmak icin bu tip insanlardan uzak durmamiz lazimalt tarafi cok fal baktirmayin enerjinizi temiz tutun diye tavsiye vermistim bi anda uygulama sahibi oldum tovbe ya
Bende alt tarafi ben fal sepetini sildim iyi degiller dedim sen kendini sitenin sahibi ilan ettin bende anlamadim. Fikrine katılmadım enerji meselesi olabilir belki ama fal sepeti yani falcilar pembe umutlar satan insanlar enerjimizi temiz tutmak icin bu tip insanlardan uzak durmamiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?