Ve gül demir bana gecen sene austos ayninda baktirmisdim bu adamla kesinlikle yasanacaklar var bu ay icinde en gec yazicak aricak dedi ama olmamisdi fulyaya da iki kere baktirdim nesibe hic biri asla duygu deniz saten fiyaskoydu duygu aurada aklima gelmeyen 10292 kisi daha
Yani aslinda sende fal sepetine fal baktirmayin diyorsun demiyorsan da benceBen gayet netim ve inatla anlasilmiyorumolan bi gerceklikten bahsediyorum falsepeti tartismiyorum. oraya cogu falci degil diyerek zaten yorumumu yaptim ama benim bahsettigim sanki falsepetinde herkes cikiyor demisim gibi ele aliniyor ne kadar baktiriyosun bilmem ama cok baktirilinca enerjiniz yuzunden dunyanin en iyi falcisi da gelse zaten cikmaz diyorum, falsepeti iyi kotu demiyorum yani. orda zaten cok baktirdgim iki kisi var onlar da surekli girmedigi icin denk gelemiyorum baskalarini deniyorum. onlari bulana kadar denediklerim de var tabi. yani dedigim daha genel bisey. disarda baktirdigim biri var adama gidip on kati ucret teklif etsem yine de iki ayda bir bakar daha bakmaz cunku olmasi gereken o. adam keriz mi dunyanin parasini kazanmak varken musteri reddetsin? tuzladaki fikriye de ustuste bakmazdi. arkadasimi kovaladigini bilirim
enerji konusunu baktirip duranlarin iyiligi icin belirtmis olayim istedim yine anlasilmayacagim icinPrometheus16 gibi diyorum ki -aman bana ne ya
Yani aslinda sende fal sepetine fal baktirmayin diyorsun demiyorsan da benceçünkü hem övuyorsun hem dövuyorsun fal sepetini anlasilmiyor. Neyse benim tasiyem herkese asla ve asla fal sepetine baktirmayin. Senin tavsiyenede saygi duyarim ne diyim
Tamam yani ortak fikrimiz genel olarak iyi olmadiklari. Fal sepeti pişmanlıktirfalsepetini ovdugum nerden cikti bilmiyorum. eski yorumlarimda da var cogu falci degil, baktiricaksaniz da surekli baktirmayin diye ama neyse valla. gayet anlasilir yazdim halbuki.
İnsallah kimse baktirmaz ona çünkü herkese ayni seyler soyluyor. Duru görüm var, vadede yanilirim ama sonuçta asla yanilmam, ortalama vade veririm, rusca garip garip sayilar enterasan olsun diye herhalde, bu işi birakirim falan… bak hic kimse iyi degil fal sepetindeki ama gül demir ozellikle soylemek istiyorum cunku o kadar iddialı sekilde soyluyor ki bu umut tacirligi. Diger pembeciler de var ama onlar boyle degilGül demir i öle kotuledinizki kadin i ilk kez boş goruyorum fali yok son günlerde
Fal sepetinde ki falcıların başarılı başarısız olduğu konusunu geçtim ama orada yüzlerce falcı var, gerçekten hepsine baktırmış olabilir misiniz ya buna takıldım, yani baktırmasanız bu kadar kesin konuşmazsınız eminim, bu kadar çok falı nasıl baktırdınız gerçekten şaşırdım. Sadece fal sepetinde mi baktırdınız, başka uygulama kullandınız mı?olumsuz konuşan biri var mesela o da dediki sen ararsan mesaj atarsan seninle gorusmek ister ama dedi ben mesaj atmistim yine de görüşmedi hazir rezil oldum beni tersledi. Salak sacma adamlarin pesinde perisan olduk zaten suclu biziz de azicik sabredersek kertenkele tiplerden kurtuluruz zaten… Fala bulaşmak baya tehlikeli onu anladim simdi bitirdim uygulamayi da sildim insallah sizlerde kurtulurdu kurtulursunuz
Hepsine demedim burada övülenlere dedim hepsine baktirmam imkansiz tabi ama genele vurdugunuz da zaten bir cok isim yaziliyor hepsi fiyasko. Neden basarili basarisiz oldugu konusunu geçtiniz mesela. Yanlis anlama lutfen fal baktirmayi mi savunuyorsunuz anlamadim. Ben bu tip insanlar sadece 10 dk bize olumlu konuştarak 1500 lira gibi ucuk rakamlar almasini kiniyorum. Umarim kisa zamanda devlet buna bir el atar. Yani fal baktirmanin da nesini tartisiyoruz ki sözüm sana degil ama iyi düşünürsen belki de 1500 lira icin saatlerce calisiyorsun. Ben bir hata yaptim fal baktirdim kendimi iyi hissettim o günler de simdi akillandim ve bitirdim. Yine diyorum Fal sepeti gibi online uygulamalar pismanlik ve para tuzagiFal sepetinde ki falcıların başarılı başarısız olduğu konusunu geçtim ama orada yüzlerce falcı var, gerçekten hepsine baktırmış olabilir misiniz ya buna takıldım, yani baktırmasanız bu kadar kesin konuşmazsınız eminim, bu kadar çok falı nasıl baktırdınız gerçekten şaşırdım. Sadece fal sepetinde mi baktırdınız, başka uygulama kullandınız mı?
başarılı başarısız konusunu yukarıda çok konuştuk fikrimi de söyledim çünkü.Hepsine demedim burada övülenlere dedim hepsine baktirmam imkansiz tabi ama genele vurdugunuz da zaten bir cok isim yaziliyor hepsi fiyasko. Neden basarili basarisiz oldugu konusunu geçtiniz mesela. Yanlis anlama lutfen fal baktirmayi mi savunuyorsunuz anlamadim. Ben bu tip insanlar sadece 10 dk bize olumlu konuştarak 1500 lira gibi ucuk rakamlar almasini kiniyorum. Umarim kisa zamanda devlet buna bir el atar. Yani fal baktirmanin da nesini tartisiyoruz ki sözüm sana degil ama iyi düşünürsen belki de 1500 lira icin saatlerce calisiyorsun. Ben bir hata yaptim fal baktirdim kendimi iyi hissettim o günler de simdi akillandim ve bitirdim. Yine diyorum Fal sepeti gibi online uygulamalar pismanlik ve para tuzagi
Ben yanlış anlamiyorum ben fal sepetinin neden bu kadar övüldüğünü anlamaya çalışıyorum ve neden bu insanlara gereksiz paralar kazandiriyoruz buna kiziyorum kendime de çok kiziyorum. Yani basarili olan ya da olmayan fark etmez fal başarisi zaten komik bir şey. Neyse gerildigim konu gerçekten bu insanlarin bomboş paralar kazanmasi, gereksiz övulmedi vs. Ben burada adi geçenlerin coguna baktirdim bir çoğuna hemde. 3 ay oncesine kadar forumdaki herkesi takip ediyor kim ne isim söyleşe baktiriyordum simdi de sildim. Herkeside buradan uyarmak istedim boşuna para harcamayın olumlu konuştukca falcilar ust uste baktirmak istiyor insan umutlaniyor anladigim bu bir teknik zaten. Neyse yanlış anlaşılma lutfen seninle bir ilgisi yok olaylarin tabikibaşarılı başarısız konusunu yukarıda çok konuştuk fikrimi de söyledim çünkü.
sanırım siz biraz yanlış anlamaya meyillisiniz.
konuyu hafife almıyorum, konunun içindeki başka bir durumu merak ederek onu sormak istemiştim sadece.
Herkes sizin gibi kendini kaptırıp paralar harcamıyor ki, ''fal sepeti komple bomboş hiçbir iyi falcı yok, hepsi boş vb.'' diyorsunuz, eee bu da hepsine baktırdığınız anlamına gelmiyor mu? fal sepetini öven kim var burada? herkes kendi tecrübelerini paylaşıyor bende dahil, paylaşmayalım mı? Benim de memnun olduğum bi kaç falcı var orada çünkü beklentim düşük, çünkü ihtimaller seçeneklerim nelerdir diye baktırıyorum, çünkü kararlarımı ve hayatımı fallara/falcılara göre endekslemiyorum.Ben yanlış anlamiyorum ben fal sepetinin neden bu kadar övüldüğünü anlamaya çalışıyorum ve neden bu insanlara gereksiz paralar kazandiriyoruz buna kiziyorum kendime de çok kiziyorum. Yani basarili olan ya da olmayan fark etmez fal başarisi zaten komik bir şey. Neyse gerildigim konu gerçekten bu insanlarin bomboş paralar kazanmasi, gereksiz övulmedi vs. Ben burada adi geçenlerin coguna baktirdim bir çoğuna hemde. 3 ay oncesine kadar forumdaki herkesi takip ediyor kim ne isim söyleşe baktiriyordum simdi de sildim. Herkeside buradan uyarmak istedim boşuna para harcamayın olumlu konuştukca falcilar ust uste baktirmak istiyor insan umutlaniyor anladigim bu bir teknik zaten. Neyse yanlış anlaşılma lutfen seninle bir ilgisi yok olaylarin tabiki
Saniyorum sen cok iyi takip etmiyorsun benden daha cok para kaptirip baktiran var gecmis yorumlarla sayfa sayfa baktirdiklari falcilari sonuclari sebebleri vs yazanlar var belki sen benden daha cok bile baktirmiş olabilirsin. Tek kotu falci fal sepetinde var demedim ben sadece fal sepetine baktirdim o yuzden bunu yazdim forumun basligida fal sepeti telwe bilmem ne gibi platformlardan zaten cok uzak tuttum kendimi bir de onlara bulaşip daha fazla umutlanmamak için. Ben bilinçlendigim icin de herkes bilinclensin istiyorum maddi durumum iyi buna harcadığım para hic bir sey ama maddi durumu iyi olmayıp sadece güzel bir iki soz duymak isteyen insanlari ozellikle kadinlari üzen bir online platform uzerine kurulmus tum fal platformlari bunu anladim. Hepsine baktirmadan da hepsinin bomboş oldugunu okuduklarimdan yola cikarak anlayabilme kapasitem de var çok şükür. Neden savundugunu pek anlamadım gerçekten. Yine diyorum hepsi bomboş falcilar haksiz kazanc elde ediyorlar. Kandiriyorlar. Sizin gunluk rakamlarini 10 dk da kazanıyorlar ben yedim bu boku herkeste umarim en kısa surede akıllanır diyorum. Hayatiniz o kadar guzel olsun ki fala ihtiyacınız olmasin. İsleriniz oyle rast gitsin ki fala ihtiyacınız olmasın diyorum. Her soyledigimin de arkasındayımHerkes sizin gibi kendini kaptırıp paralar harcamıyor ki, ''fal sepeti komple bomboş hiçbir iyi falcı yok, hepsi boş vb.'' diyorsunuz, eee bu da hepsine baktırdığınız anlamına gelmiyor mu? fal sepetini öven kim var burada? herkes kendi tecrübelerini paylaşıyor bende dahil, paylaşmayalım mı? Benim de memnun olduğum bi kaç falcı var orada çünkü beklentim düşük, çünkü ihtimaller seçeneklerim nelerdir diye baktırıyorum, çünkü kararlarımı ve hayatımı fallara/falcılara göre endekslemiyorum.
Tek kötü falcılar fal sepetinde mi var? Tellwe de falcı kalmadı ya, yeni gelenlerin hepsi yapay zeka falcısı
kendinizi bu kadar kaptırmanıza ve zarar görmenize gerçekten üzüldüm ama bunu tecrübe olarak kabul edip daha bilinçli hareket etmek de sizin seçim ve iradenizde.
Bende diyorum ki kimse savunmuyor. Sizin dediğiniz şey sigarayı bırakamayanlar olduğu için sigara üretimi dursun gibi bir şey.Saniyorum sen cok iyi takip etmiyorsun benden daha cok para kaptirip baktiran var gecmis yorumlarla sayfa sayfa baktirdiklari falcilari sonuclari sebebleri vs yazanlar var belki sen benden daha cok bile baktirmiş olabilirsin. Tek kotu falci fal sepetinde var demedim ben sadece fal sepetine baktirdim o yuzden bunu yazdim forumun basligida fal sepeti telwe bilmem ne gibi platformlardan zaten cok uzak tuttum kendimi bir de onlara bulaşip daha fazla umutlanmamak için. Ben bilinçlendigim icin de herkes bilinclensin istiyorum maddi durumum iyi buna harcadığım para hic bir sey ama maddi durumu iyi olmayıp sadece güzel bir iki soz duymak isteyen insanlari ozellikle kadinlari üzen bir online platform uzerine kurulmus tum fal platformlari bunu anladim. Hepsine baktirmadan da hepsinin bomboş oldugunu okuduklarimdan yola cikarak anlayabilme kapasitem de var çok şükür. Neden savundugunu pek anlamadım gerçekten. Yine diyorum hepsi bomboş falcilar haksiz kazanc elde ediyorlar. Kandiriyorlar. Sizin gunluk rakamlarini 10 dk da kazanıyorlar ben yedim bu boku herkeste umarim en kısa surede akıllanır diyorum. Hayatiniz o kadar guzel olsun ki fala ihtiyacınız olmasin. İsleriniz oyle rast gitsin ki fala ihtiyacınız olmasın diyorum. Her soyledigimin de arkasındayımFal sepeti ya da digerleri fark etmez para tuzağı….. Artik konuyu da kapatabilir miyiz lutfen Tüm kadınlara diyorum dik durun dimdik gidene tekmeyi koyun kendinize güvenin. Okuyun, kendinizi geliştirin.. fal baktirmak isterseniz de kendinizi kaptırmayın inanmayin. İlla baktiracaksaniz da siz bilirsiniz tabi kimsenin hayatına karişamayiz elbette. Ki benim gördüğüm hepsi yalan ve kim bakarsa baksin cogu patladi…
Ama sen diyorsunki hepsi mi kotu hepsine baktirmis olamazsın sadece fal sepeti mi kotu vs diyorsun ayni fikirdeysek o zaman “ayni fikirdeyin diğer platformlarda hepsi para tuzağı haklisiniz baktirmayalim” demen lazim cunku benim fikrim bu.Bende diyorum ki kimse savunmuyor. Sizin dediğiniz şey sigarayı bırakamayanlar olduğu için sigara üretimi dursun gibi bir şey.
Bu siteler kapansa bile başka bir yol bulunur. Bende aynı şeyi söylüyorum fal yani bu, ciddiyeti, gerçekliği yok. Aynı şeyi söylüyoruz ama siz savunduğumuzu ima ediyorsunuz farkımız bu :)
Neden savundugunu pek anlamadım gerçekten.
ya o kadar fala nasıl baktırdınız gerçekten çok yıkıcı, maddi manevi oldukça kötü bir durum demek isteyerek sormuştum nesini anlamıyorsunuz bunun?Ama sen diyorsunki hepsi mi kotu hepsine baktirmis olamazsın sadece fal sepeti mi kotu vs diyorsun ayni fikirdeysek o zaman “ayni fikirdeyin diğer platformlarda hepsi para tuzağı haklisiniz baktirmayalim” demen lazim cunku benim fikrim bu.bir yolunu bulup bulmamalari sorun degil biz baktirmazsak onlar da yolunu bulamazlar. Yazik.. Bir falci hakkında bir cok mesaj aldim ben mesela hep aynı çeşitli cümleler falan çök üzüldüm. Neyse ben kendi adima bu sureci sonlandirdim umarim herkes de yapabilir. Yolumuza guzellikler ciksin ki bizde ihtiyaç duymayalim.
ya o kadar fala nasıl baktırdınız gerçekten çok yıkıcı, maddi manevi oldukça kötü bir durum demek isteyerek sormuştum nesini anlamıyorsunuz bunun?
bir online fal sitesini ısrarla bir tane bile düzgün falcı yok diyerek yorumluyorsunuz, bende madem öyle demek ki hepsine baktırmışsınız bu bir rekor nasıl başardınız demek istiyorum. Daha nasıl açıklayayım Allah aşkına? Bunu merak etmenin neresi savunma o da ayrı bir konu da hiç girmeyeceğim bu sefer.
Peki tamam ne duymak istiyorsun hepsine baktirmadim 100 lerce var baktirmadiklarim iyi siz gibin onlari mi baktirin diyeyim. 1 milyon harcadim tum tr deki falcılara baktirdim mi diyeyimya o kadar fala nasıl baktırdınız gerçekten çok yıkıcı, maddi manevi oldukça kötü bir durum demek isteyerek sormuştum nesini anlamıyorsunuz bunun?
bir online fal sitesini ısrarla bir tane bile düzgün falcı yok diyerek yorumluyorsunuz, bende madem öyle demek ki hepsine baktırmışsınız bu bir rekor nasıl başardınız demek istiyorum. Daha nasıl açıklayayım Allah aşkına? Bunu merak etmenin neresi savunma o da ayrı bir konu da hiç girmeyeceğim bu sefer.
Evet degil mi surekli bi fal sepeti savunuculugu anlamadim bu ısrar neden. Benim icin tum fal sepeti kotu hemde hepsi sizin icin iyise siz devam edin siz nasil kendi yorumunuzu yazdiniz bende yaziyorum. Fal sepetinde iyi falci yok iyi bir pr calismasi yapiyorlar 10 dk da acayip paralar kazanıyorlar insanlar gözünü acsin ama yok illa ben fal baktiracagim fal sepeti iyi diyorsaniz da siz bilirsiniz yanisavunma artik yeter ya aaaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?