Oyle olsa baska uygulamalari överdim yo ben tekrar baktirmadim ki son kredim kalmisti 700 onu da verdim bitti gittibelki sen baska uygulamaya ortaksin gelip gidip falsepeti kotuluyorsun nereden bilelim? memnun kalmadigimiz kisiye yada uygulamaya biz tekrar baktirmiyoruz ama memnun kalmayip tekrar baktirdim gene olmadi diyen sensin
Allah senin gibilerden uzak tutsun herkesi...Ben susun demiyorum siz bana kizdiginiz icin siz yazmazsaniz bende yazmam diyorum istediğin kadar yazabilirsin yoksa banane beni ilgilendirmiyor, siz benim tezimi çürütmeye çalışıyorsunuz deneyimlerim olumsuz olduğu. Benim de canim hic sıkılmiyor valla hatta acayip egleniyorum benimde zamanim bol bu günlerde o yüzden bol bol cevap veriyorum. Ben baska birine bile yorum yapsam siz uzerinize aliniyorsunuz hemen cevap yaziyorsunuz sonra size cevap verince alıniyorsunuz bende o yüzden diyorum cevap vermeyin madem diye
Anarmol olan sensin bence durmadan cevap yaziyorsun karşi cevap verince de kızıyorsun cevap yazma o zaman diyorum yine kiziyorsun ne yazdiginizi okumuyorum cevaplari sallamasyon yapiyorum hani kaile bile almadigimi gostermek icin yine kiziyorsunHayatımda bu kadar anormal birini görmedim. evlerden ırak.
Tamam sen uzak dur o zaman ben yakın ol demiyorsun ki zaten uzak durup bana cevap yazmayabilirsin meselaAllah senin gibilerden uzak tutsun herkesi...
Yakınımda mısın? :)Tamam sen uzak dur o zaman ben yakın ol demiyorsun ki zaten uzak durup bana cevap yazmayabilirsin mesela
Yok hic yakinda degilimdir bence bende takılıyorum sadece merak ediyorum benim baktirdigim bana cikmayan ama başkasina cikan falci var mi diyeYakınımda mısın? :)
Ben zaman geçirdiğim forumda, merak ettiğim başlıkta takılıyorum sadece.
Ama fark ediliyor kimse yazdigin alintilamasan daalıntılamadığım halde cevap yazıyor komik ötesi :))))
Sevgililerini de falcıları da böyle delirttin di mi :)Ama fark ediliyor kimse yazdigin alintilamasan dabu da cok komik ötesi degil mi haah birde alistim bayadir bana yuklendiginiz icin durmadiginiz icin elim telefonda bekliyorum bu da komik
Yani bizimkisi seni ciddiye alıp insan yerine koyarak açıklama yapmak aslında ama onu da baktırdın tabii ki.Prometheus16 nilmil ben simdi bulasik yikayacagim ellerim islak olur size cevap veremem kaçtığımı düşünmeyin evi falan temizleyip geliyorum kizlar size alınmıyorum hiç umrumda bile degil soyledikleriniz. Vakit geçiyor valla.
Falcilari delirttigimi nereden cikardin ahahaj falcilar bizi delirtiyor sevgilimden de ben ayrildim o degil de ayrilmam gereken biriydi birde ben hic bir falciya sevgilimle ne olacak demedim iliski durumu ve gelecek dedim onlar da hep vade verdi hepside patladi burcum başak hemde başak stelyum ben anlamam burclardanSevgililerini de falcıları da böyle delirttin di mi :)
Burcun ne senin?
Stelyumdan anlayacak kadar anlamışsın. Benim hobim astroloji, Koç stelyumluyum komple ateş elementiyim ondan böyle tetiklenip iyi niyetle cevaplar verdim sana ama kıymetim bilinemdi hala tez çürütmekle itham ediliyorumFalcilari delirttigimi nereden cikardin ahahaj falcilar bizi delirtiyor sevgilimden de ben ayrildim o degil de ayrilmam gereken biriydi birde ben hic bir falciya sevgilimle ne olacak demedim iliski durumu ve gelecek dedim onlar da hep vade verdi hepside patladi burcum başak hemde başak stelyum ben anlamam burclardan
Baştan aciklamayayim sen eski mesajları tekrar oku o zaman belki anlaşabiliriz. Neyse bulasiklari yikayayim evi temizleyeyim sonra devam edelimYani bizimkisi seni ciddiye alıp insan yerine koyarak açıklama yapmak aslında ama onu da baktırdın tabii ki.
Burada bir kişi fal Sepeti süper kötü falcı yok demedi demiyor, tezini çürütmek için bunu söylememiz lazım ama kimse bunu söylemedi. Tezini kim nasıl çürütüyor?
E sende fal sepeti süper kötü falcı yok demişiz gibi fal sepeti savunuyoruz gibi ihtam etme o zaman.Baştan aciklamayayim sen eski mesajları tekrar oku o zaman belki anlaşabiliriz. Neyse bulasiklari yikayayim evi temizleyeyim sonra devam edelimsayende günüm güzelleşti beni insan yerine koymasan da olur açıklama yapmasanda olur benim icin sorun değil boylece konu uzayip gitmez
Yok ben anlamam bir astrolog soyledi stelyum diye ondan ogrendim ama sonra dogum saatim aslinda benim bildigim dogum saati değilmiş net saat öğreneceğim o zaman sana net söylerim yahu neden kiymete bagladin ki olayi gercekten sorun yok tetiklenecek bir şeyde yok ki ortada. Kalbin kirilmasin kadin dayanışması önemlidir siz konuyu uzattiniz bende cevap vermdim ama her zaman kadinlarin yanindayimStelyumdan anlayacak kadar anlamışsın. Benim hobim astroloji, Koç stelyumluyum komple ateş elementiyim ondan böyle tetiklenip iyi niyetle cevaplar verdim sana ama kıymetim bilinemdi hala tez çürütmekle itham ediliyorum
İşte senin de kimse fal Sepeti harika kötü falcı yok denediği halde orasını savunmakla itham ettiğin gibi. Söyle bunu yazan bi kisi var mı bir kişi oldu mu? Bu yazılmadan soylenmeden savunmakla itham edemezsin.Yok ben anlamam bir astrolog soyledi stelyum diye ondan ogrendim ama sonra dogum saatim aslinda benim bildigim dogum saati değilmiş net saat öğreneceğim o zaman sana net söylerim yahu neden kiymete bagladin ki olayi gercekten sorun yok tetiklenecek bir şeyde yok ki ortada. Kalbin kirilmasin kadin dayanışması önemlidir siz konuyu uzattiniz bende cevap vermdim ama her zaman kadinlarin yanindayim
Ay tamam dememE sende fal sepeti süper kötü falcı yok demişiz gibi fal sepeti savunuyoruz gibi ihtam etme o zaman.
Ama cok savunuyorsun ben bu falci bilemedi dedigimde hemen savunuyorsun demek ki koç burcu oldugun icin eski sevgilimde koç burcuydu ortada hic bir sey yok kendi kendine kafasinda kurup kurup tartisirdi sinirleri gecince çok üzülürdü haklisin derdi koç burcu ozelligi bu demek kiİşte senin de kimse fal Sepeti harika kötü falcı yok denediği halde orasını savunmakla itham ettiğin gibi. Söyle bunu yazan bi kisi var mı bir kişi oldu mu? Bu yazılmadan soylenmeden savunmakla itham edemezsin.
Ay tamam demem
Buna cevap bekliyorum. Söyleyen bir kişi yok, savunuyorsunuz demen için bunun söylenmesi gerekiyor.İşte senin de kimse fal Sepeti harika kötü falcı yok denediği halde orasını savunmakla itham ettiğin gibi. Söyle bunu yazan bi kisi var mı bir kişi oldu mu? Bu yazılmadan soylenmeden savunmakla itham edemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?