Fal Sepeti Deneyimleri

uzun uzun mesajlar arasinda benim soru kaynadi karma tilki ve mayra arasinda kalsaniz hangisini secersiniz kizlar? karmayi nasil buluyosunuz

uzun uzun mesajlar arasinda benim soru kaynadi karma tilki ve mayra arasinda kalsaniz hangisini secersiniz kizlar? karmayi nasil buluyosunuz
Karma Tilki ben hiç duymadım. Mayraya iki kere baktırdım ve tarzını beğendim, özenliydi bildiği şeyler var baktırdığım konu sonuçlanmadığı için sonuç için bir şey diyemiyorum. Ama kısa vadede söyle olucak dediği bir şey olmadı sadece

Dun kesin belli olacaktı henüz sonuclanmadi Mayra öz ve filiz Çetin olumsuz gormustu diğerleri olumlu bakalım belli olunca yazacağım

ben bu zamana kadar kime kendi destenizle bakarmısınız dediysem kendi destesiyle baktı bence belirtin sistem kartlarına hiç güvenmiyorum ben
Ya bende yazıyorum sonda ama bazıları inatla yine bakmiyor sonda 2 kart cekiyor kendi kartimdanda 2 kart cektim diuor hayir bide sistemdekileride tek tek anlatiuor onu bende yapıyorum zaten kartlari tek tek yorumlayacak olduktan sonra bende yorumlarim , ama kombine olunca farkli yorumlaniuor iyi kart bile olsa sağına soluna onune arkasina kotu kart gelince gölge yanı yorumlanıyor. Eda aksu merve merveli bunlar iyiydi mesel kendi kartlariyla yorumluyor baska denk gelmedim

kartı tek tek anlatandan iadeyi alır kaçarım zaten

ayda deniz bende hem zaman olarak hem yaşanma şekli olarak bir konuyu ekim sonunda çok net bildi ama kardeşimin yaşayacağı çok önemli bir olayı görememiş. Yani görülmemesi imkansız bir şey gibi bir olay.

Benim bu zamana kadar en çok beğendiğim Mücahit Özkan di tak tak konuştu durumu da ozetledi sonucunu da teyit ettim ama kendisi fal sepetinde artık yok malesef . Yani tabii ki herkeste farklı olur ancak ben çok profesyonel buldum belki hatirlarsiniz profilinde spiker gibi konuşuyorum evet tarzım bu yapacak bir şey yok yazmıştı. Onun dışında çok begendiklerim var ancak dediğim gibi emin olarak yazabilecegim bu kisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…