Asko ikiside ErkekEmin misin? Bayanla erkeğin sesi nasıl aynı olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asko ikiside ErkekEmin misin? Bayanla erkeğin sesi nasıl aynı olur![]()
Nasil tuttu askla ilgili mi ?arkadaşlar sümeyra hanıma ve ares leviye baktrdım ares levinin vadesi tuttu sümeyra hanımıda begendım cok ama vadeyi tam bilemedi
Valla ben şaşırdım canım ne diyo acaba diyeAsko ikiside Erkekzaten isim veriyor nereye yollicagini ücretin ordaki isim de Erkek deva günes de Erkek. Sen falsepetinde devayi denedin mi ? Ayni onun sesi konusmasi bile
Bilmiyorum Bana herkese uyabilcek seyler söyledi ya Hani spesifik birsey Yoktu malesef. Peki o venüs önerdigin o nezmn cevrimci oluyorValla ben şaşırdım canım ne diyo acaba diyedeva bayan ismi kafam karıştı bi an kusura bakma
ben deva güneş e baktırmadım şahsen 2-3 aydır da gitmiyorum. Bana aşırı negatif geliyor. Yalnız aşkla alakalı kişilerde hep nokta atışı yaptı. Bi de benim durum farklı buradaki çoğu kişiye göre
O kalp bahçem de. Ama o sesli bakmıyor telefonlu bakıyorBilmiyorum Bana herkese uyabilcek seyler söyledi ya Hani spesifik birsey Yoktu malesef. Peki o venüs önerdigin o nezmn cevrimci oluyor
Ahu yaldıza baktırdım vadesini bekliyorum sizin baktırıpta çıkan oldumuLavin enora ya fakat fiyatı yükseltti
Lavin enora ya fakat fiyatı
Ahu yaldıza baktırdım vadesini bekliyorum sizin baktırıpta çıkan oldumu
Ahu yaldıza baktırdım vadesini bekliyorum sizin baktırıpta çıkan oldumuKızlar herhangi bir platformda iyi fal bakan bir falcı önerir misiniz
Ayda Deniz'in maddi konularla alakalı dedikleri çıktı.. diğerlerine daha var. Eda Denizer de kişilerin karakterlerini çok güzel ortaya koyuyor . Ama buradan da bir arkadaşın dediği gibi yakın vade verıyor ve boylelıkle patlıyor .Ahu yaldıza baktırdım vadesini bekliyorum sizin baktırıpta çıkan oldumu
Ben deha ya baktırdım. Vadesi çıktı. Kalp bahçem diye platformda baktırıyordum. Orada deha ve Venüs vardı. Venüs hala var. İkisi de aynıdır. Deha sistemden çıkınca numarasını almıştım.Ahu yaldıza baktırdım vadesini bekliyorum sizin baktırıpta çıkan oldumu
Toplamda 5 kişiye baktırıyorum. Astrocenter Sibel kara, uzay kutlu, banu doğruKızlar herhangi bir platformda iyi fal bakan bir falcı önerir misiniz
Yeni üyesin Bir de çok heyecanlı övüyorsun acaba diyorum falıcının kendisi misin? yanlış anlama olur mu paranoyak olduk artıkToplamda 5 kişiye baktırıyorum. Astrocenter Sibel kara, uzay kutlu, banu doğru
Kalpbahcem Venüs ve deha. Bunlar süper
Bence baktır. Allah degıl sonucta. Ve bilmiş. Cok uzak vade gecmemıs. Devanın bir yıl sonra çıkan fallarının hatırına bir sürü danışanı var . Eda'ya haksızlık olmasın bir ay içineda denize baktırcağım ilk baktırmamda öngürüleri iyi gibiydi 4 gün sonra buluşma olacak demişti martta baktırmıştım 4 gün buluşma olmadı ama nisanın dördünde buluştuk tekrar baktırayım mı siz ne dersiniz
sin baktırdınız mı eda denizereBence baktır. Allah degıl sonucta. Ve bilmiş. Cok uzak vade gecmemıs. Devanın bir yıl sonra çıkan fallarının hatırına bir sürü danışanı var . Eda'ya haksızlık olmasın bir ay için![]()
Est. Bu 5 kişiden verim aldım. Ve çok iyilerdi. Ben pek çıkamadım yeni kişileri dene yemedim. Risk alamıyorum falda çokYeni üyesin Bir de çok heyecanlı övüyorsun acaba diyorum falıcının kendisi misin? yanlış anlama olur mu paranoyak olduk artık