Fal Sepeti Deneyimleri

ya bu fal olayı düşük bütçeli terapi seansı gibi hakjhwjkfhjakhkjf, pohpohlasın iki motivasyon cümlesi bitti. 6. hisleri aşırı kuvvetli olan insanlar vardır da onların da dediği hep tutmaz yani birinin vadesi tutar öteki aynı kişiye atar tutmaz...o an atmak istediğinize, içinizin ısındığına atın o karşılıklı enerji alanı oluşur doğru çıkar bellki

acaba ondan mi yani hic bi detay felanda yok artik yani özenek istemiyorsa o k adar para ödüyrouz yani bizde
aynı fikirdeyim ama maalesef. anlamak çok zor yorumcuları ne tripleri bitiyor, ne tavsiyeleri, ne transa girmiş gibi konuşmaları...

Şahsu birbirinden tam zıt iki fal bakınca ve dedikleri uzaktan yakından alakası olmayınca bitti benim için.
Ya Devayı da severim de 12000 kredi nedir yazık günah arkadaş ya.
Cidden bu paralar ne?

Melek Kara Baska bi yerde bakiyor mu Cok iyi bakmis ocak ayinda
2022 yılında baktırmışım bende şimdi siz söyleyince dinledim anı da yanlış yorumlamış bende çok kısa bir vade vermiş o dönem hayatımın en kaoslu dönemini yaşamıştım aksineKesinlikle enerji işi bu durum

Şahsu birbirinden tam zıt iki fal bakınca ve dedikleri uzaktan yakından alakası olmayınca bitti benim için.
Cidden bu paralar ne?
Deva maximum 450 kredilik fal bakıyor.Fiyatını abarttı gerçekten

Nova astrella nasıl ben az önce baktırdım ben yanılmam diyor ama bilemedim

Cidden bu paralar ne?
Cidden bu paralar ne?
askim onadan ben devaya tek katina yolluyorum en uygunu ne atarsan at zaten kartla destekliyor

Melisa donukluk ve gül demire baktırdım gül başka kartlarla baktı acayip kartlar isimler söyledi anlamadım Melisa çok karışıktı cümleler kullandı iksiinide tam olarak çözemedim

`