Fal Sepeti Deneyimleri

ben kampanyads Gül , Asude ve Gökçe’ye baktırdım. Hepsi aynı konuşmuş Gül biraz yanlış anlamış soruları ama kadının 20. falı filandım normaldir hsjssj ben hepsine daha önceden gitmiştim ama çok sık degil dediklerini yaşayan var mı veya sizce olumsuzu söylerler mi?

Ben Gül Demir e iki kez baktırdım.İlki çıktı bende ,çok güzeldi.olumluydu.İkinci de tamamen patladı farklı bi konuda.Onun için de olumlu demişti,olmadı.Bi daha da atmadım.

Alin toprak gece falıma “çok bekledin, yoğunluk var sana çok detaylı bakıcam” yazdı, kaydı açtım 6 dk zaten 4 dakikasında da aynı cümleleri tekrar edip durmuş.
Bende çok bakım yaptırıyorum bana net yorumlarla geldi senin enerji de yada istesigin bakım türünde vardır bence bir şey şahsi fkrim

gul olumsuza acik oldugunu bilmiyorsa kolay kolay olumsuz konusmaz gokce de ayni sekilde. olumsuz konusunca cok iade isteyen oluyor diye konusmuyolar. asude eh eskiden iyiydi o sonra degisenlerden oldu. bunlarin zamaninda baktiklarini sana detayli anlatirim

Derya Cetinkaya, Arvel Eren, Berfin Deniz, Derya Nural, Cisem Deva, Gül Demir
Bunlar cok önemli bir detayi görememisler ve bu detay aslinda her seyi degistirdi diyebilirim

Filiz Cetin biraz degendi bu konuya ama tam bilememis

Bugünki olaya en yakin yorum Sümeyra Yanmaz‘in yorumu oldu

Arvel Eren bende de tamamen patlamıştı.

Arvel Eren bende de boş konuşmuştu, Filiz Çetin de ama negatif birisi yani net bişey söylemiypr, tamam şimdi durum böyle , 6 ay sonra tekrar gel söyleyip falı geçiştirir. Yani sen 6 aylık sürec için fal bakıyorsan o zaman fiyatl daha düşük yapa bilirsin, tarot falçıları gibi

Gülü seviyorum, 2-3 kez gittim, dobra bi kadın, arkadaşım olsun isterdim ama öngörüleri çıkmadı

Bende çok bakım yaptırıyorum bana net yorumlarla geldi senin enerji de yada istesigin bakım türünde vardır bence bir şey şahsi fkrim
Bana da net konuştu ki, netlik konusunda sorun yok. Sadece net olduğu şeyi on kere falan tekrar ediyor. Bunun netlik ya da enerjiyle alakası yok, tarzından bahsettim ben.

Bu arada fark ettim de yeni üyesiniz ve ayağınızın tozuyla gelip alin toprakla ilgili yorumuma savunma yapmışsınız :) ocaktan beri üyesiniz de ilk mesajınız buna olmuş diyelim daha doğrusu.

Ben baktırdım ve iade almıştım. Sen iyisin sen güzelsin böyle bakmıştı baktırdığım falların büyük çoğunda parama acıyorum

`