- Emoji Skoru
- 804
- Puanlar
- 103
Öğlenden beri kürek mahkumu gibi durmadan fal bakıyorlar ben de çok başarılı baktıklarını ve bu saatten sonra da bakacaklarını sanmıyorum ama uygun krediye biraz eğleniyorum gibi olduBen de bir kac kisiye baktirdim ama memnun kalmadim pek ya
200 tl ye 2000 lik paket alıp 1400 kredi ile ödüyorsunuz.Fal sepeti deryayı indirim diye 1400'e çıkarmış kahve 900 değil miydi ?
Şu an 8 kişi sırada yazıyorSümeyra’yı yakalayabilenleri tebrik ediyorum. Sabahtan beri deniyorum ve asla başaramadım
Sabah yolladığım fala şimdi bakabildi kadın. Yorulmuş da.Sümeyra’yı yakalayabilenleri tebrik ediyorum. Sabahtan beri deniyorum ve asla başaramadım
Çok popülerdi eskiden, baktırmıştım ,bana çıkmamıştı.Herkese merhaba eski zamanlarda mısırlı talia vardı akıbeti hakkında bilgisi olan var mı
Melisa’ya bende baktırdım ve beğendim açıkçası olumlu olumsuz herşeyi söyledi siz nasıl buldunuzBen Polina Moris ve Melisa Donukuk a baktırdım 2 farklı konu sordum.
Çok başarılı bir yorumdu. Zaten süregelen ve kendisinin bildiği bir konu üzerinden sorular sordum. Geçmişte dediklerinde de çok haklı çıkmıştı. Bugün de çok haklı.Melisa’ya bende baktırdım ve beğendim açıkçası olumlu olumsuz herşeyi söyledi siz nasıl buldunuz
Deryanın normalde kahve bakımı 900 değil 9000 krediFal sepeti deryayı indirim diye 1400'e çıkarmış kahve 900 değil miydi ?
Bir ara 9 kişi vardı sırada, nasıl yükleniyorsa insanlar, sınırın üstünde kişi aynı anda basmış sanırım onay butonunaSümeyra’yı yakalayabilenleri tebrik ediyorum. Sabahtan beri deniyorum ve asla başaramadım
Ekstra soru sorduğunda da sırada gözüküyorsunDeryanın normalde kahve bakımı 900 değil 9000 kredi
Bir ara 9 kişi vardı sırada, nasıl yükleniyorsa insanlar, sınırın üstünde kişi aynı anda basmış sanırım onay butonuna
Gül Demir ses kaydını bu siteden yazıya dönüştürüp, çıkan metni yapay zekadan redakte ettirerek anlamadığın yerleri sorabilirsin.gül demir kendi kartlarıyla değişik kartlarla bakıyor tuhaf tuhaf kelimeler söyledi bakarken
Rusça konuşuyor aradagül demir kendi kartlarıyla değişik kartlarla bakıyor tuhaf tuhaf kelimeler söyledi bakarken
siz nasıl buldunuz kartlarda yabancı amaRusça konuşuyor arada
siz baktırdınız mıGül Demir ses kaydını bu siteden yazıya dönüştürüp, çıkan metni yapay zekadan redakte ettirerek anlamadığın yerleri sorabilirsin.