- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
Ben baktırmıştım, net konuşmuşdu, iyi gibiydi ama vadesine daha var, çıkarmı bilmemFulya gönülaçara baktıran çıkan var mı su falında analizleri net ve duru görüşü yüksekti baya ama bilemedim
Bu arkadaşınız Almanya daki arkadaşınız mı seçimleri kazananBu fal vadeli değildi, yurtdışında bir arkadaşım milletvekili adayı olmuştu, seçim günü belliydi zaten. Kazanması düşük ihtimaldi, ama hem Derya hem Sümeyra kazanacağını söylediler. Sümeyra seçimden bir hafta önce en çok güvendiği üç kişiden birinin bir sorun çıkaracağını, maddi bir problem yaşayacağını, bunu aştıktan sonra kazanacağını söylemişti. Hepsi tuttu.
Sümeyra'nın bana Eylül sonu Ekim başı vadesi var. O tutarsa yazarım.
Almanya'da evet yabancı bir arkadaşım onun için ben atmıştım falları. Sonra da tercüme etmiştim:)Bu arkadaşınız Almanya daki arkadaşınız mı seçimleri kazanan
İkisi de anlık enerji okumada çok başarılı.Bir de beni çok şaşırtanbir şey oldu Mayra ve Melisa kişi için anlık olarak hemen aynı cümleleri kurdular
Kim Alp mı nova mıBen iki kere baktırdım ilkinde eximle ilgili dönüş iletişim var dedi gerçekten de dönüş oldu ama sonraki bakımları çıkmadı ilişki falan da olcak dedi ama olmadı ama kendisine çok güveniyo hisli birisi bir kere baktırışır ama ikinci kez gidilmez bir de çok emin konuşuyor çok net konuşunca da olmuyor bence dkkff
melisa bana ilişki olur ama yakın vadede değil dedi, soru kısımda ise ilişki 6 ay içerisinde göremiyorum dedi soru kısmında şaşırmış olabilir mi hangisini referans almak gerekir sizce
novaKim Alp mı nova mı
Bence aynisini demek istemis cnmmelisa bana ilişki olur ama yakın vadede değil dedi, soru kısımda ise ilişki 6 ay içerisinde göremiyorum dedi soru kısmında şaşırmış olabilir mi hangisini referans almak gerekir sizce
İkisi de aynı şey canimmelisa bana ilişki olur ama yakın vadede değil dedi, soru kısımda ise ilişki 6 ay içerisinde göremiyorum dedi soru kısmında şaşırmış olabilir mi hangisini referans almak gerekir sizce
Peki gelecek?İkisi de anlık enerji okumada çok başarılı.
Aynısı söylemiş bence de, ilişki 6 aydan sonra olurmelisa bana ilişki olur ama yakın vadede değil dedi, soru kısımda ise ilişki 6 ay içerisinde göremiyorum dedi soru kısmında şaşırmış olabilir mi hangisini referans almak gerekir sizce
Bana olumsuz bakti olumlu oldualaca pera nasıl baktıran cıkan oldu mu ben cok kişiye baktırdım ama en cok etkilendiğim alaca oldu sarkçla o kadar net zamanlar söyledi ki kendinden emin şekilde bir korktum hatta
Mayra'ya yalnızca bir kez bakım yaptırdım. Gelecek ile ilgili söylediklerini deneyimlemedim henüz. O da kesin bir tarih vermedi zaten. Melisa ise gelecekle ilgili söylediği şeyleri deneyimlediğim çok oldu. Fakat çıkmayan şeyler de oldu gelecekle ilgili. Bana Melisa da pek tarih vermiyor bu arada. 3 lü vadeler 8 li vadeler gibi yoruma açık ifadeler kullanıyor. Ama karşı tarafın ve anın enerjisini okumakta çok başarılı.Peki gelecek?
Teşekkür ederim, umarım gelecek de çıkar. Evet net tarih bana da vermedi zaten.Mayra'ya yalnızca bir kez bakım yaptırdım. Gelecek ile ilgili söylediklerini deneyimlemedim henüz. O da kesin bir tarih vermedi zaten. Melisa ise gelecekle ilgili söylediği şeyleri deneyimlediğim çok oldu. Fakat çıkmayan şeyler de oldu gelecekle ilgili. Bana Melisa da pek tarih vermiyor bu arada. 3 lü vadeler 8 li vadeler gibi yoruma açık ifadeler kullanıyor. Ama karşı tarafın ve anın enerjisini okumakta çok başarılı.