Fal Sepeti Deneyimleri

Alp yiğit bendede çıkmadı Aslı duru mayra öz duygu denize baktırdım ,duygunun vadesi geçti diğerleri bekliyorum umudum yok sanki

Yasemin Türk için ne düşünüyorsunuz? Sorduğum soruların neredeyse hiçbirinecevap vermemiş. 2 3 şey söyleyip geliştirmiş. Sonra kendisi başka şeyler sormuş ve onlara cevap vermiş.

Nova astrella nasıl baktıran var mı aranızda ?

Yasemin Türk için ne düşünüyorsunuz? Sorduğum soruların neredeyse hiçbirinecevap vermemiş. 2 3 şey söyleyip geliştirmiş. Sonra kendisi başka şeyler sormuş ve onlara cevap vermiş.
onu allaha havale ediyorum burada defalarca allaha havale etmişliğim var yasemini Çıkmaz ama çıkacak gibi oyalar çıkmadığını söyleyincede olsun zaten hayırlısı böyleydi der dalga geçer gibi

onu allaha havale ediyorum burada defalarca allaha havale etmişliğim var yasemini Çıkmaz ama çıkacak gibi oyalar çıkmadığını söyleyincede olsun zaten hayırlısı böyleydi der dalga geçer gibi
Sorularıma cevap alamadığım gibi, kendisinin senaryosuna maruz kalmış olabilirim öyleyse. Yazık benim giden kredilerime ne diyeyim. Ben de Allah'a havale ediyorum

Aslı pembeci değil mi kızlar ya?

Alp yiğit bendede çıkmadı Aslı duru mayra öz duygu denize baktırdım ,duygunun vadesi geçti diğerleri bekliyorum umudum yok sanki
Nova astrella nasıl baktıran var mı aranızda ?
Ben iki kere baktırdım ilkinde eximle ilgili dönüş iletişim var dedi gerçekten de dönüş oldu ama sonraki bakımları çıkmadı ilişki falan da olcak dedi ama olmadı ama kendisine çok güveniyo hisli birisi bir kere baktırışır ama ikinci kez gidilmez bir de çok emin konuşuyor çok net konuşunca da olmuyor bence dkkff

Sümeyra yanmazı yakalayamıyorum hiç bir şekilde bu kadın neden bu kadar dolu galiba en iyisi o uygulamada

Ahahaha ama tesadüfmü bilmiyorum kadının söyledikleri bende çıkıyor

Ahahaha ama tesadüfmü bilmiyorum kadının söyledikleri bende çıkıyor
Burada hem onun hem Melisa'nın bakımlarının uyumlu olup çıktığını söyleyen birini gördüğüm için ona sormak istedim. Melisa'nın falları bana da çıkıyor çünkü genelde. Fakat bakım tarzı hoşuma gitmedi. Bir sürü soru sormuştum hepsi havada kalmış. Senin sorularına cevap arayacaksak kredi ücretini niye ben ödüyorum? Kendisi destekleyecek sorular sormuş olsa onu anlarım. Benim sorduğum sorulara hiç değinmemiş.

bahsettiğiniz melisa donukuk mu

alaca pera nasıl baktıran cıkan oldu mu ben cok kişiye baktırdım ama en cok etkilendiğim alaca oldu sarkçla o kadar net zamanlar söyledi ki kendinden emin şekilde bir korktum hatta

`