Fal Sepeti Deneyimleri

Efsun hatun hep dolu ya, o kadar iyi mi?
Karşıdaki kişinin enerjisini bile doğru tahmin edemedi. Ateş ve toprak etkili bak haritasında baskın burçlar bunlar canım sana ücretsiz doğum haritası desteği de vereyim diye kendinden emin konuştu (Çiseme laf dedim o kadar ama o bu konularda daha iyi biliyor neyse) ve anlıkta bile yanıldı. %50 şans yaratmaya çalıştı patladı. Tavsiye etmem.

Vadeleri de tuttu mu?
Bu fal vadeli değildi, yurtdışında bir arkadaşım milletvekili adayı olmuştu, seçim günü belliydi zaten. Kazanması düşük ihtimaldi, ama hem Derya hem Sümeyra kazanacağını söylediler. Sümeyra seçimden bir hafta önce en çok güvendiği üç kişiden birinin bir sorun çıkaracağını, maddi bir problem yaşayacağını, bunu aştıktan sonra kazanacağını söylemişti. Hepsi tuttu.

Sümeyra'nın bana Eylül sonu Ekim başı vadesi var. O tutarsa yazarım.

mayra öz , aslı duru nun vadesini bekliyorum kimileri vadelere takılmayın diyor duygu denizde iyidi ama vadesi geçen hafta süreyle geçti

mayra öz , aslı duru nun vadesini bekliyorum kimileri vadelere takılmayın diyor duygu denizde iyidi ama vadesi geçen hafta süreyle geçti
bende yıllar içinde vadelere takılmamayı öğrendim günü gününe çıktı diyenide çok nadir gördüm. bazıları şu saatte yazacak dedi o saatte yazdı falan diyor ama ben bunu hiç samimi bulmuyorum o kadarı bana şov gibi geliyor

Evet, ben çok memnunum ondan, her zaman da özenle baktl bana, söyledikleri de çıkıyor
Bende hep Cok memnundim malesef Ama son Baktimi o kadar kötü bakmis ki Yani sacmalmamis bile bos ysni 10 dakkanin 2 dakiksaini tek birsey Demis Bende iade ettim Yani yazik Günah Bide su atmistim 16000 ödedim Yani

Duygu denizden Bu Ara Memnun Balkan var mi ? Ona yollamadin düsünüyprum

Duygu denizden Bu Ara Memnun Balkan var mi ? Ona yollamadin düsünüyprum
Efsuna 3 kez fal attım, üçü de çok iyiydi. Ama aralarında hep 4-5 ay falan vardı. Duyğuya gelince, ben her ay fal atmazsam geceleri uyuyamıyorum. Duyğu bende gerçekten çok iyidir, sadece 2ci falında yanlış gördüğü şeyler oldu. Ama ilk falı o kadar iyiydi ki, sonrasında da çok kez daha gittim. Şimdi de düzenli olarak gidiyorum ve hâlâ çok iyi buluyorum.)))

Duygu deniz anlıkta iyi olabilir vadesi çıkmadı 2-3 hafta demişti bu hafta dördüncü haftaya geçtik

Merhaba arkadaşlar maalesef aşk acısı yüzünden fal bagımlılık yaptı durduramıyorum kendimi deneyimlerimi paylaştım öncelikle İdil aydın ve nova asterellaya baktırdım ilk ikisinin de söyledikleri eximden dönüş oldu ama ikisi de ilişki olur demişti olmadı İdil’e birkaç kez daha gittim pembeci baktı ki dediği gibi
İlerlemiyor enerjimiz tutmadı diye iade etti bundan öncekiler nasıl tutıyorsa dkdkfk Nova hanımı beğeniyorum duru görüşü yüksek bence ama onun da dediği olmadı ilk bakımlardan sonra ikinciler tutmuyor şimdi baktırdıklarını söylim hepsi eximle ilgiliydi dkdkk
alaca peraya baktıran var mı ben sarkaçla desteklemesini çok beğendim net vadeler verdi çıkarsa güncellerim
Derya nurala buradaki övgüler neticesinde baktırdım bence gerçekten telve okumasını iyi yapıyor ama enerjisi bana geçmedi olumsuz konuşan tek oydu bu arada
Melisa donukuk analşzleri iyiydi bence ama dedikleri çelişkiliydi hem ilişki ve evlilik olur dedi soru kısmında da ilişki uzun vadede göremiyorum dedi kafamı karıştırdı
Gökben ışık, alin toprak, Fulya gönülaçar bunlar da olumlu baktı Alinin vadesi geçti diğerlerini bekliyorum
Aslı duru dün yakaladım o da vadeleri yakın ve olumlu konuştu çıkarsa güncelleyeceğim bir de alp yiğite denk geldim hiç görmemiştim burda ama eski sevgilimin içindeki harfleri bildi şaşırdım baya analşzleri de başarılıydı aklınızda bulunsun , özetle daha vadeler var ama en beğendiğim alaca pera,aslı duru ve alp yiğit oldu bilginize vadeler ekim ilk iki haftası içerisinde hep güncellerim herkes olumlu Derya nural olumsuzdu bakalım

Vadelere çok takılmayın ,sonuca bakın.Aslı Duru nun her dediğini yaşadım, 4_5 ay sonra demişti sonuç için ,7 ay sonra oldu.Bilginiz olsun.

`