Hayır ailemle yaşıyorum sabah kardeşimide uyandırdım söyledim.Ve abla beni ağlatma dedi yaşı 18 ve böcekten bile korkan biri görse elektrik süpürgesiyle alıyor ki tavanda görse bile.Ve o öyle tepki verince şaka yaptığımı söylemek zorunda kaldım.Ve sabah 5:15 de uyanmıştım.Yani böyle şeyler tekrarlanırsa dikkatli olmam gerekiyorAileden biri şaka amacli koymus olabilir mi korkutmak icin yani evde yanliz mi yasiyosunuz?
Yani evet saatte cok erkenmis bilemedimHayır ailemle yaşıyorum sabah kardeşimide uyandırdım söyledim.Ve abla beni ağlatma dedi yaşı 18 ve böcekten bile korkan biri görse elektrik süpürgesiyle alıyor ki tavanda görse bile.Ve o öyle tepki verince şaka yaptığımı söylemek zorunda kaldım.Ve sabah 5:15 de uyanmıştım.Yani böyle şeyler tekrarlanırsa dikkatli olmam gerekiyor
Evet baya bi erkendi.Tekrarlanmamasını umarım ..Teşekkür ederim mesajların içindeYani evet saatte cok erkenmis bilemedim
Ne demek bisey yapmadim umarim tekrarlanmazEvet baya bi erkendi.Tekrarlanmamasını umarım ..Teşekkür ederim mesajların içinde
Canım dünkü paylaştığın patlayan fallarında utku inanç patladı demişsin. Başka utkudan mı bahsediyorsun ?Daha dün faldan soğuıdum dedim ama şimdi bu yebni beğendiğim çocuk için baktırmak istiyorum..
utku'ya atmak istedim ne dediyse çıktı bana ama hiç kart atmadım. kart atanlar bildi mi söyler misiiniz?
ya da samira günal'ı düşünüyorum.
hangisine atayım?
utku bana ex harici ne dediyse tutturdu. ben patlayan falı ex odaklı yazmıştım canımCanım dünkü paylaştığın patlayan fallarında utku inanç patladı demişsin. Başka utkudan mı bahsediyorsun ?
E o zmn ben de bilirim, 29 haften 20 si vardir adinda zatenBu arada birkaç falcının falı çıktı gibi.
yeni tanışacağım kişi diye anlatıp harf verdikleri kişiyle tanıştım, hoşlanıyorum baya baya
ama çocuğun 3 adı var. yani falcıların verdikleri harfler tuttu diyebilir miyim bilmiyorum
Patlayan fallarinda utkuyu da yazmistin sen şimdi utku ne dediyse cikti demişsin kafan karıştı açikcasiDaha dün faldan soğudum dedim ama şimdi bu yeni beğendiğim çocuk için baktırmak istiyorum..
utku'ya atmak istedim ne dediyse çıktı bana ama hiç kart atmadım. kart atanlar bildi mi söyler misiiniz?
hangisine atayım?
Aynisi benimde dikkatimi çekmişti sordum bendeCanım dünkü paylaştığın patlayan fallarında utku inanç patladı demişsin. Başka utkudan mı bahsediyorsun ?
Sirada su an 12 kisi var ve halâ acik.talia online bayadır ve sadece 3 kişi atmış
onun da modası geçti demek ki
Daha dün faldan soğudum dedim ama şimdi bu yeni beğendiğim çocuk için baktırmak istiyorum..
hangisine atayım?
Forumdan bir üyenin tavsiyesiyle baktırmıştım; Twitter'dan tinselll.Ekim ayı geldi , fal hakkım yüklendibu sefer bu online fal sitelerinden değil twitter falcılarından baktıracağım arkadaşlar, önerisi olan varsa fyi.. olmadı ben yazarım zaten sonra iyi kötü
Bende kart attim utkuya gayet iyi vadeside gecikmeli cıktı oda 5 gün onuda kafama takip patladı demedimUtku'ya kart falı atmıştımVadesi gelmedi o kısıma bir şey diyemiyorum. Anı, geçmişi iyi yorumluyor.
Ex için olanı bilememiş diğer hepsini bilmiş ve çıkmış dediAynisi benimde dikkatimi çekmişti sordum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?