- 7 Temmuz 2021
- 23
- 15
- 3
- 27
Merhaba , bugün dayanamadım Gökhan Keskine kahve falı attım. direk soru sordum o soru üzerinden cevaplamış. Yani tam net iyi diyemem ilk falımdı. Onla olup olmayacağın Mart Nisana kadar belli olacak dedi. Hatta Haziran ayında başkası karşına çıkacak dedi isim söylediBen de neredeyse her fal uygulamasını denemiş biriyim ama yorumcuya göre uygulamaya giderim. Sevdiğim yorumcular başka uygulamalara da gidebiliyor tabi ben de peşlerindenAma Fal sepetinden en az 5 tane yorumcu önerebilirim. Hatta Derin Hislere fal baktırarak başlayabilirsin kredisi uygun
Bana önerebileceğiniz falcı var mı falsepetinde veya başka bir yerde?
Tercihen Su aslında elektronik olduğu için kartlara enerjimi veremiyormuşum gibi hissediyorumHangi fal türünde öneri istiyorsunuz ?
Hangisine attın acaba? Ve memnun kaldın mı?Didar Evren, Melek Kara, Özlem Yılmaz, Ayşim Eren ve Eylül Sayar. Aralarından kimi tavsiye edersiniz kızlar? Su falı atmayı düşünüyorum.
Kahve falını deneyebilirsin bence canımMerhaba aranızda duru cicek 'e fal baktıran var mı? Katina ,kahve, ve tarot arasında kararsız kaldım.
Merhaba bende ismini duydum daha baktırmadım ama profilindeki yorumları çok güzel bir de Melisa var onu da merak ediyorumMerhaba,fal sepetinde Nesibe yorumcusuna fal gönderip vadeleri cikan,cikmayan var mi?
Melek Karaya su falı attım.Tarot kartlarıyla da destekledi kendisi. Erkek arkadaşımın karakter analizinde başarılıydı epey. Burç yorumu gibi değil yani. Çünkü benim erkek arkadaşım burcunun özelliklerini taşımıyor. Benim anlık durumumu çok güzel özetledi. Ona karşı nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda yönlendirdi dinledim tavsiyelerini gerçekten işe yaradı açıkçası. Ama vaov dedirten nokta atışları oldu. Onun dışında da öğrenmek istersen önerebileceğim yorumcular tabiki var.Hangisine attın acaba? Ve memnun kaldın mı?
Aaa ciddi misinMelek Karaya su falı attım.Tarot kartlarıyla da destekledi kendisi. Erkek arkadaşımın karakter analizinde başarılıydı epey. Burç yorumu gibi değil yani. Çünkü benim erkek arkadaşım burcunun özelliklerini taşımıyor. Benim anlık durumumu çok güzel özetledi. Ona karşı nasıl yaklaşmam gerektiği konusunda yönlendirdi dinledim tavsiyelerini gerçekten işe yaradı açıkçası. Ama vaov dedirten nokta atışları oldu. Onun dışında da öğrenmek istersen önerebileceğim yorumcular tabiki var.
Didar'ı kesinlikle denemelisinizz bir harikaaaaDidar Evren, Melek Kara, Özlem Yılmaz, Ayşim Eren ve Eylül Sayar. Aralarından kimi tavsiye edersiniz kızlar? Su falı atmayı düşünüyorum.
Aaa ciddi misinMelek Kara radarıma girmemişti ona da baktırayım bi fal
Hayır Melek Karayı denemedim ama çok merak ettim en kısa zamanda deneyeceğim, Duygumu zaten bilmeyen mi varEvetben memnun kaldım. Zaten memnun kaldığım yorumcuları da burada sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Ama favorim Duygu aura. Bilinçaltı okumada epey başarılı bence. Epey şaşırtan o olmuştu beni. Melek Kara da gerçekten iyi baktı. Su falı atmıştım ona. Nokta atışları da olmuştu. Sen baktırdın mı?
Didar evren e bir kez ben bir kez de arkadasim baktirdi ,bizde maalesef hic bir dedigi cikmadi.iki yil gecti üzerinden hatta vadelerin.Bir de cok kisa 4 dk lik bakmisti bize.simdi bilmiyorum, o zaman da cok kalabalik ,millet sirada diye batırmıştık ama...Didar'ı kesinlikle denemelisinizz bir harikaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?