Çıkarsa ya da çıkmazsa güncelleme yapar mısın tatlım teşekkürler:)Alya bende olumsuz konusmadi, Mart sonu vade vermisti barisma icin.
Sahra Yilmazer Kahve Fali attim Mart 1. hafta demisti bakalim tutacakmi bekliyorum…
Alya ve Fulyayı çok severim ve işlerinde bence çok iyiler ama Sahra'ya henüz baktırmadım bilemiyorum.Kızlar selam Alya Ar ,Sahra Yılmazer ve Fulya Nas hakkında yorumlarınız nedir özellikle fulya çok tutulmuş. Alya sanırım çoğunlukla olumsuz konuşuyor çıktı mı size baktirablar bilgi verebilir mi ?
evett plsÇıkarsa ya da çıkmazsa güncelleme yapar mısın tatlım teşekkürler:)
TabikiÇıkarsa ya da çıkmazsa güncelleme yapar mısın tatlım teşekkürler:)
Ben baktırmadımm :/İyi akşamlar,instagramda iki sayfa takip ediyorum.Fundamtarot ve Ayşegül Ergin Nlp bu kişilere bakım yaptıran oldu mu?
Bende ilk kez duyuyorumÖzellikle Ayşegül Ergini merak ediyorum.zCanlı kollektif açılım yapıyor binlerce kişi izliyor.Fiyat bilgisi olarak 400tl bir fiyatı var.
Süreci zamanı bildi mi canım detaylar dediği gibi mi çıktı?Kizlaaar Sarah Yilmazoglu cikarsa haber edin demistiniz, kendisi daha yeni galiba ama bana Mart 1. hafta bi gelisme duyacaksin demisti VEE KIZLARR pazartesi arkadasim aradi seninki sevgilisinden ayrilmis baya olayli bitmis falan dedii
Selam çıktı miNezih tuna ya baktırdım anda iyi ama gelecek bilemiyorum yani vadesi var .
O kadar güzel ol ki bir kişi bile seni es geçmeden herkes sana baksınCuma günüde ortak bi arkadasimizin dogum günü partisi var benim isim oldugu icin fazla kalamicam ama kisada olsa bi görünücem… oda orda olucak allah askina bana tavsiye verin napim nasil hareket ediyim
Çok güzel ol +1.Cuma günüde ortak bi arkadasimizin dogum günü partisi var benim isim oldugu icin fazla kalamicam ama kisada olsa bi görünücem… oda orda olucak allah askina bana tavsiye verin napim nasil hareket ediyim
aa olay jbdkj ben de baktırayım yaKizlaaar Sarah Yilmazoglu cikarsa haber edin demistiniz, kendisi daha yeni galiba ama bana Mart 1. hafta bi gelisme duyacaksin demisti VEE KIZLARR pazartesi arkadasim aradi seninki sevgilisinden ayrilmis baya olayli bitmis falan dedii
oo bu güzelmişKizlaaar Sarah Yilmazoglu cikarsa haber edin demistiniz, kendisi daha yeni galiba ama bana Mart 1. hafta bi gelisme duyacaksin demisti VEE KIZLARR pazartesi arkadasim aradi seninki sevgilisinden ayrilmis baya olayli bitmis falan dedii
Derya Nural var onu da dene derim baktırmışkenaa olay jbdkj ben de baktırayım ya
Ayyyyy yani Sarah'ın dediği çıkmış oldu dimiKizlaaar Sarah Yilmazoglu cikarsa haber edin demistiniz, kendisi daha yeni galiba ama bana Mart 1. hafta bi gelisme duyacaksin demisti VEE KIZLARR pazartesi arkadasim aradi seninki sevgilisinden ayrilmis baya olayli bitmis falan dedii
ahahhah aşkolog sen misin buuu?Ayyyyy yani Sarah'ın dediği çıkmış oldu dimiHeyecanlandım bende baktırcamm. Diğer mesajında da tavsiye istemişsin. Aşkım bence ortamda çok fazla uzun kalma. Benim hissiyatım nedense imalı bakışmalar , hareketler olacak gibi. Sakin kal Mutlaka cool takıl. Şüpheye düşürmek mutlaka iz bırakır. Yani senin için ne 'hala beni seviyor ' diyebilsin ne de 'sevmiyor'. Eğer ortamda kasılırsan kendini önemli hissedecek bu da 'toto kaldırır' pek önermem Yerinde olsam hiç umrunda değilmiş gibi olabildiğince eğlenceli takılırım. 2 gün sonra mesaj geldi kendisinden diye buraya yazarsan şaşırmıcam. Merak ettim yaz burdan bize . Gülüyoruz, eğleniyoruz,umursamıyoruz ! sloganımız bu. ( Amaaan diyim çok abartma aşkım ) Bolll şanssssssssss ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?