Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar selam Alya Ar ,Sahra Yılmazer ve Fulya Nas hakkında yorumlarınız nedir özellikle fulya çok tutulmuş. Alya sanırım çoğunlukla olumsuz konuşuyor çıktı mı size baktirablar bilgi verebilir mi ?
Alya ve Fulyayı çok severim ve işlerinde bence çok iyiler ama Sahra'ya henüz baktırmadım bilemiyorum.

Son düzenleme:
İyi akşamlar,instagramda iki sayfa takip ediyorum.Fundamtarot ve Ayşegül Ergin Nlp bu kişilere bakım yaptıran oldu mu?

Özellikle Ayşegül Ergini merak ediyorum.zCanlı kollektif açılım yapıyor binlerce kişi izliyor.Fiyat bilgisi olarak 400tl bir fiyatı var.

Cuma günüde ortak bi arkadasimizin dogum günü partisi var benim isim oldugu icin fazla kalamicam ama kisada olsa bi görünücem… oda orda olucak allah askina bana tavsiye verin napim nasil hareket ediyim

Kizlaaar Sarah Yilmazoglu cikarsa haber edin demistiniz, kendisi daha yeni galiba ama bana Mart 1. hafta bi gelisme duyacaksin demisti VEE KIZLARR pazartesi arkadasim aradi seninki sevgilisinden ayrilmis baya olayli bitmis falan dedii
Süreci zamanı bildi mi canım detaylar dediği gibi mi çıktı?

Cuma günüde ortak bi arkadasimizin dogum günü partisi var benim isim oldugu icin fazla kalamicam ama kisada olsa bi görünücem… oda orda olucak allah askina bana tavsiye verin napim nasil hareket ediyim
Çok güzel ol +1.
Bir de çok neşeli ol ve ona sıradan biri gibi davran. Ne çok önemli ne de önemsiz biri gibi olsun, herhangi biri gibi yani...

Kizlaaar Sarah Yilmazoglu cikarsa haber edin demistiniz, kendisi daha yeni galiba ama bana Mart 1. hafta bi gelisme duyacaksin demisti VEE KIZLARR pazartesi arkadasim aradi seninki sevgilisinden ayrilmis baya olayli bitmis falan dedii
aa olay jbdkj ben de baktırayım ya

oo bu güzelmiş Hemen kredi alıp gitmeli bende Derya Nural var onu denedim ve

Ayyyyy yani Sarah'ın dediği çıkmış oldu dimi Heyecanlandım bende baktırcamm. Diğer mesajında da tavsiye istemişsin. Aşkım bence ortamda çok fazla uzun kalma. Benim hissiyatım nedense imalı bakışmalar , hareketler olacak gibi. Sakin kal Mutlaka cool takıl. Şüpheye düşürmek mutlaka iz bırakır. Yani senin için ne 'hala beni seviyor ' diyebilsin ne de 'sevmiyor'. Eğer ortamda kasılırsan kendini önemli hissedecek bu da 'toto kaldırır' pek önermem Yerinde olsam hiç umrunda değilmiş gibi olabildiğince eğlenceli takılırım. 2 gün sonra mesaj geldi kendisinden diye buraya yazarsan şaşırmıcam. Merak ettim yaz burdan bize . Gülüyoruz, eğleniyoruz,umursamıyoruz ! sloganımız bu. ( Amaaan diyim çok abartma aşkım ) Bolll şanssssssssss

ahahhah aşkolog sen misin buuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…