Yılların deneyimi canısıahahhah aşkolog sen misin buuu?
Bende baktırdım Derya Nural çok iyi tek tek anlatıyor her gördüğünü. Tavsiye ediyorumm kızlaarrrrDerya Nural var onu da dene derim baktırmışken
tutarsa yaz burdan daa :)gecen hafta sarah yılmazoglu na baktırdıgımda ayrıldıgım sevgilimin 12 13 mart gibi dönecegini söyledi.Dün kahve falı attıgımdaysa birli vadede dönüs olacak dedi.Sonra sordum gecen hafta vadesini farklı söylemistiniz diye.Vade vermek daha saglıklı 1 li. vadede kesin dönecek dedi.Bakalım
Hayır canım kme ne gönderildiğini bile bilmiyorlar hepsini zamanında test ettimfal sepetindeki yorumcular birbirlerinin fal yorumlarını görebiliyor mu?Benzer vadeler verilmesi tesadüf mü acaba?
kendi eski yorumlarını da mı görmüyorlar?Öyle ise cok iyi .Yoksa eski falına tezat olusturmayacak sekilde yanıt verir.Hayır canım kme ne gönderildiğini bile bilmiyorlar hepsini zamanında test ettim
Hadi bakalım hangileri tutacak bende bekliyorumKizlar
️Nadide Hanzade bana en gec 15.3 vadesini vermisti (yazisma konusma olacak diye),
️Duygu Deniz: Mart 16 (iletisim)
️Akin Kurt: en gec 21.3 (iletisim)
Bakalim simdilik iletisim icin yakin vade veren bunlardi.
Birbirlerine gönderileni görmüyor da aynı kişiye birden fazla gönderince görüyor. Ben Gül Demir'e sardım mesela tam bir abla anne gibi hem de olgun o benim konuyu biliyor. Ablam sen konuyu biliyorsun dinimiz amin diyorumfal sepetindeki yorumcular birbirlerinin fal yorumlarını görebiliyor mu?Benzer vadeler verilmesi tesadüf mü acaba?
Fal göndermek için üyelik isteniyor ya bende yaşadım onu benden ilk defa yorum alıyorsun umarım beğenirsin falan dediler oradan görüyorlar benceAma ilk kez bana fal icin gelmissin diyor yorumcu
Asu orman diye bi falci bulamiyorum falsepetinde allah allahMerhaba arkadaşlar ocak ayında burada bir üyenin tavsiyesi ile falsepeti Asu ormana yıldızname baktırmıştım. O zaman da bildiği çok şey olmuştu. Dün ses kaydını tekrar dinledim. Ve şaşırdım.. Sağlıkla ilgili baktırmıştım bu arada. Bana şubat sonu mart başları gibi korkularımın olacağını tekrar bir operasyon geçirme durumumun olabileceğini söylemiş. Ve ben 10 martta histeroskopi yani rahim operasyonu geçirdim. Şuan sonucu bekliyorum. Eşimin de iş problemleri olacağını söylemişti ki eşim işten ayrıldı. Sanırım tekrar baktıracağım yıldızname.
Çıkmış heralde ://Asu orman diye bi falci bulamiyorum falsepetinde allah allah
Biz de atalım mı yani esraya nasıldıııııesra cesur a attım atmaz olaydımbagımlı gibi bi sürü insana attım hepsi de ayrıldıgım sevgilim dönecek ve evlilik olacak benzeri yorum yaptı Esra ise o dönecek pesine ayrılacaksınız diyip yrni biriyle tanısacagımı soyledi Baya da yeni birini yas meslek fiziksel olarak tarif etti.
bence tamamen sallıyor ama zaman gecmeden bilemem tabi.Cok olumsuz oldugu icin keyfim kactıBiz de atalım mı yani esraya nasıldııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?