Fal Sepeti Deneyimleri

gecen hafta sarah yılmazoglu na baktırdıgımda ayrıldıgım sevgilimin 12 13 mart gibi dönecegini söyledi.Dün kahve falı attıgımdaysa birli vadede dönüs olacak dedi.Sonra sordum gecen hafta vadesini farklı söylemistiniz diye.Vade vermek daha saglıklı 1 li. vadede kesin dönecek dedi.Bakalım

tutarsa yaz burdan daa :)

Kizlar
️Nadide Hanzade bana en gec 15.3 vadesini vermisti (yazisma konusma olacak diye),
️Duygu Deniz: Mart 16 (iletisim)
️Akin Kurt: en gec 21.3 (iletisim)

Bakalim simdilik iletisim icin yakin vade veren bunlardi.

fal sepetindeki yorumcular birbirlerinin fal yorumlarını görebiliyor mu?Benzer vadeler verilmesi tesadüf mü acaba?

Kizlar
️Nadide Hanzade bana en gec 15.3 vadesini vermisti (yazisma konusma olacak diye),
️Duygu Deniz: Mart 16 (iletisim)
️Akin Kurt: en gec 21.3 (iletisim)

Bakalim simdilik iletisim icin yakin vade veren bunlardi.
Hadi bakalım hangileri tutacak bende bekliyorum

fal sepetindeki yorumcular birbirlerinin fal yorumlarını görebiliyor mu?Benzer vadeler verilmesi tesadüf mü acaba?
Birbirlerine gönderileni görmüyor da aynı kişiye birden fazla gönderince görüyor. Ben Gül Demir'e sardım mesela tam bir abla anne gibi hem de olgun o benim konuyu biliyor. Ablam sen konuyu biliyorsun dinimiz amin diyorum sadece üstüne olan gelişmeleri bu oldu şu oldu diyorum

esra cesur a attım atmaz olaydımbagımlı gibi bi sürü insana attım hepsi de ayrıldıgım sevgilim dönecek ve evlilik olacak benzeri yorum yaptı Esra ise o dönecek pesine ayrılacaksınız diyip yrni biriyle tanısacagımı soyledi Baya da yeni birini yas meslek fiziksel olarak tarif etti.

Merhaba arkadaşlar ocak ayında burada bir üyenin tavsiyesi ile falsepeti Asu ormana yıldızname baktırmıştım. O zaman da bildiği çok şey olmuştu. Dün ses kaydını tekrar dinledim. Ve şaşırdım.. Sağlıkla ilgili baktırmıştım bu arada. Bana şubat sonu mart başları gibi korkularımın olacağını tekrar bir operasyon geçirme durumumun olabileceğini söylemiş. Ve ben 10 martta histeroskopi yani rahim operasyonu geçirdim. Şuan sonucu bekliyorum. Eşimin de iş problemleri olacağını söylemişti ki eşim işten ayrıldı. Sanırım tekrar baktıracağım yıldızname.

Asu orman diye bi falci bulamiyorum falsepetinde allah allah

Biz de atalım mı yani esraya nasıldııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…