- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
Aa siz yazınca bende baktım. Hatta takip etmiştim online olunca haberim olsun diye. Eski bildirimlere tıkladım, çıkmış. Gerçekten yok şuan. Ben ocak 15-20 gibi baktırmıştım. Sonra da girip bakmadım hiç siteye.Asu orman diye bi falci bulamiyorum falsepetinde allah allah
Akın bana en geç 21.3 demişti, bakalım bekliyorum haber veririm.Merhaba herkese, Akîn kurt,elena günce,nesibe tekbaser e fal göndermistim.Nesibe tekbaser in olacak dedigi bir seyin vadesi geciyor .Bu ay sonuna kadardı,olmadi henüz.Elena Günce onun olacak dedigi sey icin öyle bir sey olmayacak dediSizde bu isimlerden cikan ,cikmayan vadeler var mi? Ordaki yorumlara bakarsaniz hepsi super cikiyor ,her dedigini yaşıyorum tarzi yazmislar bu 3 yorumcuya da.Bir de sizlerden deneyimlerinizi ögrenmek istedim.
Bana nesibe çıkmadı, Elena çıkmıştıMerhaba herkese, Akîn kurt,elena günce,nesibe tekbaser e fal göndermistim.Nesibe tekbaser in olacak dedigi bir seyin vadesi geciyor .Bu ay sonuna kadardı,olmadi henüz.Elena Günce onun olacak dedigi sey icin öyle bir sey olmayacak dediSizde bu isimlerden cikan ,cikmayan vadeler var mi? Ordaki yorumlara bakarsaniz hepsi super cikiyor ,her dedigini yaşıyorum tarzi yazmislar bu 3 yorumcuya da.Bir de sizlerden deneyimlerinizi ögrenmek istedim.
Akın bana da vade vermişti vadesi uzun diye bakmayı unutmuştum, falımı tekrar dinleyeyim bariAkın bana en geç 21.3 demişti, bakalım bekliyorum haber veririm.
Nesibe de nisan-mayıs vadesini verdidaha çooook
Ne demisss dinledinmiiiAkın bana da vade vermişti vadesi uzun diye bakmayı unutmuştum, falımı tekrar dinleyeyim bari
Aden Candana att ben memnun kalmıştım, Akın'ın vadesine de daha varmış ama ona çok kez fal atmışım seviyorum :))Aden Candan ve Elena Günce merak ediyorum bende su an Aden cevrimici ona aticam galiba
Aden Candan ve Elena Günce merak ediyorum bende su an Aden cevrimici ona aticam galiba
aden e attınız mı?Ben simdi dinliyorum da ayrıdıgım sevgilim geri dönmeyecekmis ben yeni biriyle tanısıp yıl sonu bebek düsünecekmisim .Cok ütopik geldi bana Diger fallar genelde belli vakit verip eski sevgilin dönecek diyorlardıAden Candan ve Elena Günce merak ediyorum bende su an Aden cevrimici ona aticam galiba
elena ya hangi tür fal atmıstınız?Elenayı da denemelisin çok tatlı birisi ve bakımlarını da beğeniyorum ben
İyice kaptırmadan bırak tecrübe kendini kandirip beklentiye sokuyor sonra gerçeklerle yuzlesince çok kötü oluyor ..Bir de bu fal batagından nasıl cıkacagım bilmiyorum .Cok sık atmaya basladım alıskanlık oldu ve bu durum canımı sıkıyorBagımlılıga dönüstü maalesef.
Kim canım o kişiKizlar selam instadan veya tiktoktan özel tarot baktıran var mı? Uygulamada birisi var çoğu kişi canlı yayına bağlanıp tavsiye ediyo dediklerinin çıktığını soyluyorlar..Bnde dusunmuyor değilim denemeyi.deneyen varsa fikir alabilir miyim ?
İlk olarak kahve attım anlatımı çok iyi fincandan, daha sonra tarot gönderdim ondan da memnun kaldım. Bence deneyebilirsin yorumları da güzel emin olamıyorsan bir bak derim.elena ya hangi tür fal atmıstınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?