Fal Sepeti Deneyimleri

İlk olarak kahve attım anlatımı çok iyi fincandan, daha sonra tarot gönderdim ondan da memnun kaldım. Bence deneyebilirsin yorumları da güzel emin olamıyorsan bir bak derim.
Valla ben denemek istiyorum 3 gündür bekliyorummm cevrimici olmuyor umarim bugün olurrr

Merhaba, Bugra hakkinda size bir sey yazan oldu mu? Nerde oldugu ile ilgili? Ben de cok memnundum kendisinden ve her seyi biliyordu analizleri de harikaydi. Baya uzun zamandir yok, bilen varsa iletişim kuran varsa yazarsa cok sevinirim..

Merhaba, Bugra hakkinda size bir sey yazan oldu mu? Nerde oldugu ile ilgili? Ben de cok memnundum kendisinden ve her seyi biliyordu analizleri de harikaydi. Baya uzun zamandir yok, bilen varsa iletişim kuran varsa yazarsa cok sevinirim..
Ben onu bi kere youtube da genel acilim yaparken gòrdüm.Sesinden tanidim.Fizigini bilmiyordum ama sesinden hemen anlasildi o oldugu.Hatta yorumlara da yazan olmus ama inanin kanalin adini hatirlamiyorum kesinlikle.Ama icinde tarot kelimesi geciyordu .Isterseniz bi arastirin.

Ban da fal bakarken sen de nazar var diyip falda esnemeye başlamıştı sürekli Çok genel bir yorum yapmıştı.1 puan verince iade etmiş

Ben Nadide hanıma çok baktırdım . Çok pembe tablo çiziyor. Vadeleri çıkmadı ben de bir yıl geçti.

Yağız okur sorduğum kişi ile ilgili analiz yapamadi biri çıkacak vs dedi. Tarif etti . Olmayanı tarif etmek kolay sorduğumu niye anlatmıyor . Zaten çıkmadı falı kimseyle tanısmadim

Yaa, tamam bi arastirayim youtube dan cok teşekkürler bilgi için Umarim bulabilirim. İnstagramdan aradim bulamadim. Böyle kaybolacagini bilsem mailimi verirdim baktirirken , site de hic bilgi vermiyor sorsam da bugra ile ilgili. Ona da hasta oldu gelmiyor gibi bahaneler siraliyorlar gidisi ile ilgili. Her giden falcı icin ayni sebep.

Ben de merak ettim şimdi. Buğra’yı severdim, sıkça yorum alırdım bi ara. YouTube izleme geçmişiniz açıksa, bence oraya kaydolmuştur, yani geçmişte vardır silmemişseniz eğer. Lütfen bulursanız bildirir misiniz

Ben Nadide hanıma çok baktırdım . Çok pembe tablo çiziyor. Vadeleri çıkmadı ben de bir yıl geçti.
4 fal attim ücünde seviyor gelicek bekle vs pembe yorumlar yapdi sonra 4. fali baya sonra attim 3-4 ay aralikla yani, hweralde bana dediklerini unutmus ve olumsuz seyler söyledi yani anlicagniz bir dedigi ikincisine asla tutmuyor. hic tavsiye etmem saten.

Baktirdiginiz fallardan tutan oldu mu hic?

Kızlar arkadaşım Aslı Gül'e fal attı bayaa bir şey bildi. Şuan atama bekliyor şehir dışına. İşte sen zaman bekliyorsun eğitime gideceksin 1-2 ay içinde şehir dışında falan dedi. en de atmıştım önceden çoğu şey doğruydu :)

Üzerinden cok zamam gecti .Nerdeyse 1 yil olmustur.Ben de baktım ama göremedim maalesef.yüzlerce video binmiş üst üste.Cok kullandigim bir kanal.Böyle olacagini bilseydim begendigim videolara eklerdim.

Ben Kemal Ceri kahve fali attim simdi bekliyorum…
Kemal ceri bana öyle bir senaryo yazmisti ki yurt disina yerleseceksin bile demisti (ki mümkünü yoktu)patladi gitti zaten.Millete nasil cikiyor hic bilmiyorum. Nadide hanzade,fulya nas,nesibe tekbaser, didar evren , özlem yilmaz, yorumcu zeus da patladi maalesef... elena günce, aysel gursacer , akin kurt , duygu aura ,isilay can in vadelerini bekliyorum.

Fulya Nas ne falı bakmıştı size acaba ?

Akin ve Duygu bende patladi

Ayyy keske baktirmadan okusaydimm bide bi ton kredi verdim kemale

Bende attim simdi Asli Gül e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…