- 4 Eylül 2017
- 479
- 225
- 103
- 25
Valla ben denemek istiyorum 3 gündür bekliyorummm cevrimici olmuyorİlk olarak kahve attım anlatımı çok iyi fincandan, daha sonra tarot gönderdim ondan da memnun kaldım. Bence deneyebilirsin yorumları da güzel emin olamıyorsan bir bak derim.
Ben onu bi kere youtube da genel acilim yaparken gòrdüm.Sesinden tanidim.Fizigini bilmiyordum ama sesinden hemen anlasildi o oldugu.Hatta yorumlara da yazan olmus ama inanin kanalin adini hatirlamiyorum kesinlikle.Ama icinde tarot kelimesi geciyordu .Isterseniz bi arastirin.Merhaba, Bugra hakkinda size bir sey yazan oldu mu? Nerde oldugu ile ilgili? Ben de cok memnundum kendisinden ve her seyi biliyordu analizleri de harikaydi. Baya uzun zamandir yok, bilen varsa iletişim kuran varsa yazarsa cok sevinirim..
esra cesur a attım atmaz olaydımbagımlı gibi bi sürü insana attım hepsi de ayrıldıgım sevgilim dönecek ve evlilik olacak benzeri yorum yaptı Esra ise o dönecek pesine ayrılacaksınız diyip yrni biriyle tanısacagımı soyledi Baya da yeni birini yas meslek fiziksel olarak tarif etti.
Nadide bir yil oldu çıkmadı. Çıkmayacağını anlayınca kendisi kabul etmedi falimi enerji alamıyorum dedi. Tabi o enerji alamayana kadar benim krediler gitti.Kizlar falsepeti Nadide Hanzade ve Duygu Deniz patladi.
Ben de merak ettim şimdi. Buğra’yı severdim, sıkça yorum alırdım bi ara. YouTube izleme geçmişiniz açıksa, bence oraya kaydolmuştur, yani geçmişte vardır silmemişseniz eğer. Lütfen bulursanız bildirir misinizBen onu bi kere youtube da genel acilim yaparken gòrdüm.Sesinden tanidim.Fizigini bilmiyordum ama sesinden hemen anlasildi o oldugu.Hatta yorumlara da yazan olmus ama inanin kanalin adini hatirlamiyorum kesinlikle.Ama icinde tarot kelimesi geciyordu .Isterseniz bi arastirin.
4 fal attim ücünde seviyor gelicek bekle vs pembe yorumlar yapdi sonra 4. fali baya sonra attim 3-4 ay aralikla yani, hweralde bana dediklerini unutmus ve olumsuz seyler söyledi yani anlicagniz bir dedigi ikincisine asla tutmuyor. hic tavsiye etmem saten.Ben Nadide hanıma çok baktırdım . Çok pembe tablo çiziyor. Vadeleri çıkmadı ben de bir yıl geçti.
Baktirdiginiz fallardan tutan oldu mu hic?4 fal attim ücünde seviyor gelicek bekle vs pembe yorumlar yapdi sonra 4. fali baya sonra attim 3-4 ay aralikla yani, hweralde bana dediklerini unutmus ve olumsuz seyler söyledi yani anlicagniz bir dedigi ikincisine asla tutmuyor. hic tavsiye etmem saten.
Ben de merak ettim şimdi. Buğra’yı severdim, sıkça yorum alırdım bi ara. YouTube izleme geçmişiniz açıksa, bence oraya kaydolmuştur, yani geçmişte vardır silmemişseniz eğer. Lütfen bulursanız bildirir misiniz
Kemal ceri bana öyle bir senaryo yazmisti ki yurt disina yerleseceksin bile demistiBen Kemal Ceri kahve fali attim simdi bekliyorum…
Fulya Nas ne falı bakmıştı size acaba ?Kemal ceri bana öyle bir senaryo yazmisti ki yurt disina yerleseceksin bile demisti(ki mümkünü yoktu)patladi gitti zaten.Millete nasil cikiyor hic bilmiyorum. Nadide hanzade,fulya nas,nesibe tekbaser, didar evren , özlem yilmaz, yorumcu zeus da patladi maalesef... elena günce, aysel gursacer , akin kurt , duygu aura ,isilay can in vadelerini bekliyorum.
Akin ve Duygu bende patladiKemal ceri bana öyle bir senaryo yazmisti ki yurt disina yerleseceksin bile demisti(ki mümkünü yoktu)patladi gitti zaten.Millete nasil cikiyor hic bilmiyorum. Nadide hanzade,fulya nas,nesibe tekbaser, didar evren , özlem yilmaz, yorumcu zeus da patladi maalesef... elena günce, aysel gursacer , akin kurt , duygu aura ,isilay can in vadelerini bekliyorum.
Ayyy keske baktirmadan okusaydimmKemal ceri bana öyle bir senaryo yazmisti ki yurt disina yerleseceksin bile demisti(ki mümkünü yoktu)patladi gitti zaten.Millete nasil cikiyor hic bilmiyorum. Nadide hanzade,fulya nas,nesibe tekbaser, didar evren , özlem yilmaz, yorumcu zeus da patladi maalesef... elena günce, aysel gursacer , akin kurt , duygu aura ,isilay can in vadelerini bekliyorum.
Bende attim simdi Asli Gül eKızlar arkadaşım Aslı Gül'e fal attı bayaa bir şey bildi. Şuan atama bekliyor şehir dışına. İşte sen zaman bekliyorsun eğitime gideceksin 1-2 ay içinde şehir dışında falan dedi. en de atmıştım önceden çoğu şey doğruydu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?