Anladım. Ben Fulya Nas’tan doğum haritası yorumu aldım. Bakalım dediği gibi olacak mı, buraya yazacağım inşallah vakti gelince.Onu hatirlamiyorum. Zaten dogum tarihleri üyeliklerde var ondan destek alip mi bakiyor bilmiyorum.Bir daha baktirmam.Benim merak ettigim ;fal sepetinde " hep dedigini yaşıyorum,sürekli geliyorum,mutlaka ne derse cikiyor "diye yorum yazan kisiler neden buraya da yazmiyorlarYazsalar da biz de tavsiye alsak .Nesibe nin de vadesi patladi bende.. o kadar da ısrarla ,inanarak söylemisti ki eni konu bekliyordum olucak diye.. Size vadeleri tam olarak cikan, ya da dediklerini yaşadığınız,sürekli gittiginiz bir yorumcu oldu mu? Fal sepeti disinda da olur , tellwe ya da binnaz?
Ne falı bakmıştı sizeFulya Nasin bana dediği hiçbir şey çıkmadı . Çok da emin konustu bir sürü sertifika ismi saydı ben basariliyim biliyorum bana laf söyleyemezsiniz dedi. Ben iptal istedim iptal etmediler olumsuz yorum ve puanımı paylasmadilar
Tarot. Hiçbir şey bilmiyor net soyliyim. Eylül du vadesi nisana giricez nerdeyse hiçbir şey çıkmadıNe falı bakmıştı size
Talia bir ayda üç defa baktı . 20 günlük vade vermişti çıkmadı. İlk falda adam gelcek dedi ikinci Falda sen adım atmazsan gelmez dedi. Üçüncü falda kız dedi senin hayatına başka biri gircek evlencen onla tipi şöyle böyle. Hiçbir dediği çıkmadı. Bana geleceksen çok kredi yükle öyle gel dedi. On dakika çok az dedi . Paraci bence ve geçen sene baktı hiçbir dediği çıkmadı. Enerji alamadı belki o zaman iptal etseydi keşke param boşa gitti. İlk falda adam gelcek demeseydi baktirmazdim tekrar. Fulya Nas Eylül ayı için vade vermişti çıkmamıştı. Analizleri beni doyurmadi sorumada cevap alamadım . Kötü yorum ve puanımda yayınlanmadiAnladım. Ben Fulya Nas’tan doğum haritası yorumu aldım. Bakalım dediği gibi olacak mı, buraya yazacağım inşallah vakti gelince.
Nesibe konusuna gelince, baktıracağınızı bilseydim ben kesinlikle tavsiye etmezdim. Sanırım 2 yıl önceydi, ben de ondan yorum aldım. Sadece şişirilmiş bir balon olduğunu düşünüyorum, karman çorman, bir dediğini on kez tekrarlayan bir fal yorumu göndermişti bana. Parama da yazık oldu. Zaten tek bir dediği çıkmadı bile. Ben orada neredeyse herkesten, hele eski yorumcuların çoğundan fal yorumu aldım. Memnun kaldığım ve vadesi gelince gerçekten bir şeyler yaşadığım bi Mısırlı Talia var. Onun dışında öncelerden Alex’i beğenirdim ama o artık yok sitede. Şu anda da Fulya Hanım’ın dediklerini bekliyorum, bakalım neler olacak…
teşekkür ederim tavsiyen içinİnşaallah tutar . Ala duru iyi fiyatı düşük ve iyi tutturuyor
Mısîrlı da çıkmamıştı bende..Alex yasam kocu ,danisman gibiydi .Ilk zamanlar 20 dk yorum gönderdigini biliyorum.Simdi 6 dk hatta didar evren bana 4 küsür dk göndermisti ve hic hic cikmadi.Arkadasima da ayni sekilde.Halen cok popüler ve hemen doluyor.Fal sepeti eskiden cok daha iyiydi.Yorumcular daha özverili bakarlardi.5 _6 yil önceden bahsediyorum. Cikmasa da en azindan emegini hissederdin.simdi sadece sordugun soru üzerinden konusuyorlar.Bir tek elena günce,zeus farkli konularda hislerini söyledi bana.Nesibe patladi, kemal ceri patladi, nadide hanzade patladi en son bende.Bir Elena Günce bekliyorum şu an .Vade olarak temmuz ya da eylül dedi en gec.O da patlarsa fal sepetinden kimseden yorum almam daha.Anladım. Ben Fulya Nas’tan doğum haritası yorumu aldım. Bakalım dediği gibi olacak mı, buraya yazacağım inşallah vakti gelince.
Nesibe konusuna gelince, baktıracağınızı bilseydim ben kesinlikle tavsiye etmezdim. Sanırım 2 yıl önceydi, ben de ondan yorum aldım. Sadece şişirilmiş bir balon olduğunu düşünüyorum, karman çorman, bir dediğini on kez tekrarlayan bir fal yorumu göndermişti bana. Parama da yazık oldu. Zaten tek bir dediği çıkmadı bile. Ben orada neredeyse herkesten, hele eski yorumcuların çoğundan fal yorumu aldım. Memnun kaldığım ve vadesi gelince gerçekten bir şeyler yaşadığım bi Mısırlı Talia var. Onun dışında öncelerden Alex’i beğenirdim ama o artık yok sitede. Şu anda da Fulya Hanım’ın dediklerini bekliyorum, bakalım neler olacak…
Yorumunuz da cok haklısınız .İnancım geregi cok fal baktırma kafasında olanbiri hic degildim .Ama ayrılık sonrası gelecegi bilme mmerakıyla kendimi tanıyamaz oldum .Bi sürü fal gönderdim falsepetinde.Sonucta kafamda netlik de asla olusmadı.Gittigim yolun yanlıs oldıgunu idrak ettim.İnsallah daha da onlara ihtiya duymam ve akısa bırakırım hayatımı.bu fal sepeti kötü yorum ve puanları yayınlamayan insanları kandıran bir uygulama. resmen baktıran kisilerin göruslerini, dusuncelerini hice sayıyorlar. ben olsam asla bu tür sahtekarlara para kazandırmazdım
bu fal sepeti kötü yorum ve puanları yayınlamayan insanları kandıran bir uygulama. resmen baktıran kisilerin göruslerini, dusuncelerini hice sayıyorlar. ben olsam asla bu tür sahtekarlara para kazandırma
bu fal sepeti kötü yorum ve puanları yayınlamayan insanları kandıran bir uygulama. resmen baktıran kisilerin göruslerini, dusuncelerini hice sayıyorlar. ben olsam asla bu tür sahtekarlara para ka
Taliayi neden beğeniyorlar . Bu begenenler iki üç defa atsın anlicaklar. İki falı bu kadar çelişir mi ?. Bir de bu insanlar bizi Avrupa'da yaşıyor zannediyor galiba. Bir kadına git adım at demek nedir ya hakaret gibi. En modern görünümlü erkekler bile geleneksel kodlarla yaşıyor. İlişki bir kadının adımı ile baslicaksa hiç başlamasın. Belgesellerde bile dişi kur yapar erkek peşinden koşar.Mısîrlı da çıkmamıştı bende..Alex yasam kocu ,danisman gibiydi .Ilk zamanlar 20 dk yorum gönderdigini biliyorum.Simdi 6 dk hatta didar evren bana 4 küsür dk göndermisti ve hic hic cikmadi.Arkadasima da ayni sekilde.Halen cok popüler ve hemen doluyor.Fal sepeti eskiden cok daha iyiydi.Yorumcular daha özverili bakarlardi.5 _6 yil önceden bahsediyorum. Cikmasa da en azindan emegini hissederdin.simdi sadece sordugun soru üzerinden konusuyorlar.Bir tek elena günce,zeus farkli konularda hislerini söyledi bana.Nesibe patladi, kemal ceri patladi, nadide hanzade patladi en son bende.Bir Elena Günce bekliyorum şu an .Vade olarak temmuz ya da eylül dedi en gec.O da patlarsa fal sepetinden kimseden yorum almam daha.
Bunlarda patladi kizlar bendeKizlar
️Nadide Hanzade bana en gec 15.3 vadesini vermisti (yazisma konusma olacak diye),
️Duygu Deniz: Mart 16 (iletisim)
️Akin Kurt: en gec 21.3 (iletisim)
Bakalim simdilik iletisim icin yakin vade veren bunlardi.
Elena gunce benim Falım diye attım ama kime baktığını anlamadım. Sağ tarafta , sol tarafta diyip durdu . Nokta atışı yok. Analiz yok bol bol senaryo vardı . Enerji alamadiysa iptal etseydi keşkeElena günce nasil acaba vadeleri cikiyormu?
Vadeyi geçtim kimi anlattığını bile anlamadımElena günce nasil acaba vadeleri cikiyormu?
Birde ben deneyeyim bugün eger müsait yakalarsamElena gunce benim Falım diye attım ama kime baktığını anlamadım. Sağ tarafta , sol tarafta diyip durdu . Nokta atışı yok. Analiz yok bol bol senaryo vardı . Enerji alamadiysa iptal etseydi keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?