Fal Sepeti Deneyimleri

bana elena günce nin falı anlık olarak dogru geldi.Eski sevgilimi ve beni dogru tanımlamıstı.Vade olarak da 6 dedi .Acıklaması da 6 gün ,6 hafta ,6 ay ,haziran ayı ya da ayın 6 16 26 sı.Boyle olunca da cok genis bi zamana yayılmıs oldu verdigi vadeler

Siz de hangisi çıktı peki
Bir şey sormak istiyorum burada herkes inanılmaz olumsuz yorumlar yapmış ama sizler bu yorumlardan sonra fal baktırmaktan mı vazgeçtiniz yoksa başka yorumcu arayışı içinde misiniz ? Çünkü benim şu ana kadarki uygulama deneyimlerim hep kötü çıktı. Aralarında en sevdiğim Fal Sepeti olduğu için burada devam ediyorum. Ama zaten falcılara % 100 bel bağlamak mantıklı mı? Benim faldan kopamayacağım kesin ve evet bazı yorumcular konuşmak için konuşuyor ama Sevgi Derman için bile kötü yorum yapılmış. Mesela onun bana verdiği vadesi tutmuştu. Bence herkes biraz daha öznel yorum yapabilir

Sevgi Derman enerjisi tutmadı benle galiba . Ben bir yıldır fal baktiriyorum ve sadece fal sepetinde baktırdım. Hemen hemen hepsini tecrübe ettim. Yorum tabiki oznel olcak nesnel bilimsel bir gerçekten bahsetmiyoruz sonuçta. Benim uzuldugum nokta sevgi Derman o kadar pahalısın puanında o kadar yüksek hiçbir dediği mi cikmaz. Enerji alamadiysan bizimde paramiza yazık soru kısmında söyle. Bak sizinle ne güzel tutmuş enerjisi . Bizim suçumuz ne? Geçen sene baktırdım evli olmam gerekirdi şuan benim ama beyaz atlı prens yok ortada

Enerji tutmayınca ya da iyi hissetmiyorlarsa iptal etmeleri gerektiğini ben de düşünüyorum. Aslı gül 2 kez ben de o şekil falı iptal etmişti. Yorgunum, enerjim düşük vs diyerek

Hic biri tutmadi desem…
Bi tek Sarah yilmazoglu mart 1. hafta gelisme ve yazisma gececek aranizda demisti bi gelisme duydum arkadaslar sayesinde ama yazisma olmadi
Ben Sarahı beğenmemiştim ama fiyatı ucuz olduğu için denenebilir. Konuşmak için konuş gibi geldi.

Enerji tutmayınca ya da iyi hissetmiyorlarsa iptal etmeleri gerektiğini ben de düşünüyorum. Aslı gül 2 kez ben de o şekil falı iptal etmişti. Yorgunum, enerjim düşük vs diyerek
Uygulama olarak beğeniyorum fal sepetini. Bu kadar organize olmus bir site çok iyi falcilari hak ediyor bence . Önce destek ekip kendi falına baktirsin sonra falciyi siteye alsın

Fal sepeti ile alakalı genel kanım pembecilerin ağırlıkta olduğu yönünde. Bugüne kadar 39 fal baktırmışım fal sepetinde ve içlerinde sadece Medyum Namaste, Medyum Bilge, Şule Naz ve eskilerden Leyla Seçkin olumsuz konuşanlar. Olumlu da olsa olumsuz da olsa hiçbiri de çıkmadı arkadaşlar. Mesele bir konu üzerinde olumsuz sonuçlanacak diyebilmek ve bunu bilmek değil zaten, ne şekilde ve ne sebeple olumsuz olacak bunu bilebiliyor mu mesela? Aynı durum olumlu fallar için de geçerli. Bu anlamda hepsi sınıfta kalıyor.

Peki baska bi yerden baktirdinmi hic cikan oldu mu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…