Filiz Cetin ve Arya Cicek hic baktirmadim daha önce.Vadeleri nasil acaba yoksa anlikta ,zihin okumada mi iyiler?Hayır sizde değil sorun . Sizdekk ve karşı taraftaki enerjiyi alarak tamamen hisleri ile bakan bence Arya çiçek, Filiz çetin ve Zeus . Arya çiçek falı olumsuz görüyorsa önceden soru kısmında soruyor istiyor musunuz baktırmak olumsuz gorunuyor diye . Çünkü yorumlarda görmüştüm.
Filiz çetin için vakit var anlikta iyi . Arya çiçek Eylül'de vade verdi ama çok minik minik ilerliyor bizim durum. Eylül'de de öyle oldu . Ama şunu söyledi kendini toparlamadan olmaz dedi demek ki kendini toparlamadi daha . Yine de vade vermeseydi daha iyi olurdu beklentiye girdim. Çok detay bakmıyor ama başkaları için sorduğum kişilik analizlerini bildi. Sen bol bol soru sorm bir tane de cevabini bildiğin bir soru Sor denemiş olursun. Ben soru net sorunca cevapları açıklayıcı veriyordu. Yüzeysel olmasın diyorsan soru SorFiliz Cetin ve Arya Cicek hic baktirmadim daha önce.Vadeleri nasil acaba yoksa anlikta ,zihin okumada mi iyiler?
Ben katına baktırdım ama bence sen kahve at. Çünkü kartların etkisiyle bakmasa belki daha iyi olur . Kahve atınca daha çok hisleri ile bakabilir gibi geldizeusa kahvemi katinami baktirsam bilemedimm
burdaki tavsiyelere güvenip attım ama bundan da memnun kalamadım.Keske canlı arasaydın dedi bi 5 kez.Ayrıl barıs olacak dedi yani gelecekle de ilgili bu adamla olur olmaz net bisi demedi.Daha da bu uygulamadan fal baktırmak istemiyorum .Filiz çetin ile ilgili yorum alabilir miyim lütfen ?
Olumsuz görmüş aklındaki kişiyi anladığım kadarıyla . Bilgi verdin mi peki yani mantık mi yürüttü . Barışcak miyiz vs diye sordun mu yoksa benimle ilgili hisleri nedir mi dedin acababurdaki tavsiyelere güvenip attım ama bundan da memnun kalamadım.Keske canlı arasaydın dedi bi 5 kez.Ayrıl barıs olacak dedi yani gelecekle de ilgili bu adamla olur olmaz net bisi demedi.Daha da bu uygulamadan fal baktırmak istemiyorum .
anlık fikrini sordum barısma var mı evlilik var mı gibi sorulardı.Yani olumsuz gibi söylüyo ama onla gelecegin yok da demiyor 3 kere ayrıl barıs olacak sonrası sana baglı diyor.Bilgi de cok detay vermiyorum zaten eskiden dönüs var mı benzerimde sorular sordum.Vade 3 5 ay dedi zamana zaten falı unutmus olurum.Olumsuz görmüş aklındaki kişiyi anladığım kadarıyla . Bilgi verdin mi peki yani mantık mi yürüttü . Barışcak miyiz vs diye sordun mu yoksa benimle ilgili hisleri nedir mi dedin acaba
Aynen. Ben de çoğu zaman bunlara kanıpta fal atmışlığım var bu isimlere. Acaba örgüt mü bunlar da aynı şeyleri yazıp duruyorlar ya da insanlara ucundan kıyısından bir şeyler bildi diye düşününce hemen o anın heyecanıyla aa herşeyi bildi hepsi doğru çıktı mı diye düşünüyorlar anlayamıyorum.Patlamayan kim var hic bilmiyorum ama hep o altlarinda yazan yorumlara kanip gönderdim hepsini.Yok her dedigi cikiyor,mutlaka yaşarsınız her söyledigini,canim ablam , kalpler vs diye yüzlerce mesaj var hepsinin altinda.
İkisi de olabilir, bu falcıların altındaki yorumcu ekibi gizemini koruyarak bizden sonrakileri de yanıltmaya devam edecekAynen. Ben de çoğu zaman bunlara kanıpta fal atmışlığım var bu isimlere. Acaba örgüt mü bunlar da aynı şeyleri yazıp duruyorlar ya da insanlara ucundan kıyısından bir şeyler bildi diye düşününce hemen o anın heyecanıyla aa herşeyi bildi hepsi doğru çıktı mı diye düşünüyorlar anlayamıyorum.
Şuan bildi ya da bilemedi de diyemiyoruz . Zamanla anlicaz artıkanlık fikrini sordum barısma var mı evlilik var mı gibi sorulardı.Yani olumsuz gibi söylüyo ama onla gelecegin yok da demiyor 3 kere ayrıl barıs olacak sonrası sana baglı diyor.Bilgi de cok detay vermiyorum zaten eskiden dönüs var mı benzerimde sorular sordum.Vade 3 5 ay dedi zamana zaten falı unutmus olurum.
ben katina atmıstım.Anlık olarak dogruydu denenebilirArzu Güneş hakkındaki düşünceleriniz? Var mıdır baktıran bu yorumcuya ya da deneyimi olan onla?
Arzu güneş üç defa baktı bana . Anda iyidi. Vadeleri asla çıkmadı . Birazda senaryolar ekledi .ben katina atmıstım.Anlık olarak dogruydu denenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?