Fal Sepeti Deneyimleri

Duygu Aura , Derin Hisler, Didar Evren bende çıkmadı . Enerji aldıklarını düşünmüyorum. İnsan hissediyor. Kartlara bakıp herkese uyacak kart yorumları yapıyorlar .

Filiz Cetin ve Arya Cicek hic baktirmadim daha önce.Vadeleri nasil acaba yoksa anlikta ,zihin okumada mi iyiler?

Filiz Cetin ve Arya Cicek hic baktirmadim daha önce.Vadeleri nasil acaba yoksa anlikta ,zihin okumada mi iyiler?
Filiz çetin için vakit var anlikta iyi . Arya çiçek Eylül'de vade verdi ama çok minik minik ilerliyor bizim durum. Eylül'de de öyle oldu . Ama şunu söyledi kendini toparlamadan olmaz dedi demek ki kendini toparlamadi daha . Yine de vade vermeseydi daha iyi olurdu beklentiye girdim. Çok detay bakmıyor ama başkaları için sorduğum kişilik analizlerini bildi. Sen bol bol soru sorm bir tane de cevabini bildiğin bir soru Sor denemiş olursun. Ben soru net sorunca cevapları açıklayıcı veriyordu. Yüzeysel olmasın diyorsan soru Sor

Zeus a fal baktırmıştım, anlıkta iyiydi ama dediği gibi olmadı

Ada doğan; kesinlikle bir şey bilmiyor. Soru soruyorum cevap yok. Aynı cümleyi dolandırıp dolandirip söyledi. Adam cesaret edemiyor diyor . Tamam diyorum peki bu şekilde mi bitecek gelmeyecek mi yoksa cesaretini toplayıp gelecek mi dedim bana şunu yazdi yine," cesaret edemiyor" böyle cevap mi olur...

Asude yıldız a vade sordum çıkmıyor mu dedim canım çıkmıyor değil adam yavaş ilerlemek istiyor dedi . Vade vermeyebilir haberiniz olsun.

Filiz çetin ile ilgili yorum alabilir miyim lütfen ?
burdaki tavsiyelere güvenip attım ama bundan da memnun kalamadım.Keske canlı arasaydın dedi bi 5 kez.Ayrıl barıs olacak dedi yani gelecekle de ilgili bu adamla olur olmaz net bisi demedi.Daha da bu uygulamadan fal baktırmak istemiyorum .

Olumsuz görmüş aklındaki kişiyi anladığım kadarıyla . Bilgi verdin mi peki yani mantık mi yürüttü . Barışcak miyiz vs diye sordun mu yoksa benimle ilgili hisleri nedir mi dedin acaba

Olumsuz görmüş aklındaki kişiyi anladığım kadarıyla . Bilgi verdin mi peki yani mantık mi yürüttü . Barışcak miyiz vs diye sordun mu yoksa benimle ilgili hisleri nedir mi dedin acaba
anlık fikrini sordum barısma var mı evlilik var mı gibi sorulardı.Yani olumsuz gibi söylüyo ama onla gelecegin yok da demiyor 3 kere ayrıl barıs olacak sonrası sana baglı diyor.Bilgi de cok detay vermiyorum zaten eskiden dönüs var mı benzerimde sorular sordum.Vade 3 5 ay dedi zamana zaten falı unutmus olurum.

Patlamayan kim var hic bilmiyorum ama hep o altlarinda yazan yorumlara kanip gönderdim hepsini.Yok her dedigi cikiyor,mutlaka yaşarsınız her söyledigini,canim ablam , kalpler vs diye yüzlerce mesaj var hepsinin altinda.
Aynen. Ben de çoğu zaman bunlara kanıpta fal atmışlığım var bu isimlere. Acaba örgüt mü bunlar da aynı şeyleri yazıp duruyorlar ya da insanlara ucundan kıyısından bir şeyler bildi diye düşününce hemen o anın heyecanıyla aa herşeyi bildi hepsi doğru çıktı mı diye düşünüyorlar anlayamıyorum.

Arzu Güneş hakkındaki düşünceleriniz? Var mıdır baktıran bu yorumcuya ya da deneyimi olan onla?

İkisi de olabilir, bu falcıların altındaki yorumcu ekibi gizemini koruyarak bizden sonrakileri de yanıltmaya devam edecek

Şuan bildi ya da bilemedi de diyemiyoruz . Zamanla anlicaz artık

Nesibe üç defa baktı bana . Falda "her şeyin en iyisini bilen gören rabbim, ben olumlu olumsuz ne görüp hissediyorsam onu aktariyorum, bu zaman dilimleri içinden geçerken acaba hic olmayacak mı diye soruyorsun vs " gibi cümleleri on defa tekrarladı. Yani daha öncede dediğim gibi bir tane dolu cümle duymak için kırk tane boş cümleyi dinlemek zorunda kaliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…