Saraha bir kez baktırdım ama çok tatmin etmedi hatta hiçç etmedi. Ama epey de fal bakıyor beğenenler var sanırımKizlarrrr Saraha fal attim su fali ama cok berbatti acikcasi. Tamami pembe tablo. Hayatinda biri var mi diye sordum olmadigini soyledi (oldugunu biliyorum ama) cok mutlu olcaksinz falan filan 4 panjur iki cocuk demedigi kaldi. Acikcasi benim sorun benim hakkimda dusuncesi nedir diyeydi geri donecek mi diye bile degil. Donse bile benim bu iliskiye sans vermeyecegim kesin. Su an hayatinda biri var bu iliskisi bitmesi benim icin onemli degil cunku tercihini yapti ama merak etmistim sadece dusuncesi var mi diye. Herneyse diyeceklerim bu kadar :) bide yildizname uygulamasina baktiran var mi onerebuleceginiz biri falan.
Benimde anlık duygu durumumu ve yaşanan bazı şeyleri iyi tespit etti. Fakat vade konusuna gelirsek çoğu olmuyor ve ben çok fal baktırdığım için vadelere bakmıyorum artık. Anlık olayları iyi bilmesi ve gelecekler ilgili beni düşündürmesi tatmin ediyor açıkcasıFiliz cetin’in de kredisi yüksek .Çogu gibi sallıyorsa göndermeye gerek yok
Fulya Nas- kahve falı tavsiye etmem bu arada. Astrolojiye çok ilgiliniz varsa yıldızname atın. Çok terimsel konuşuyor ben pek anlayamıyorum
Ben çok kişiyeBana karşı tarafın düşüncesini bildi . Anlık enerjileri bildi yani. Vadesi için iki hafta daha var . Ama ben çok aşırı detay duymak istiyorum vs diyorsan o konuda yeterli olmayabilir. Ben ses kaydı aldım çünkü tekefonda konuşunca falcilar benim söylediklerimden etkilenip lafı değiştiriyor yani falciyi yönlendirmek istemem. Bir de cevabini bildiğin bir soru Sor ordan anlarsın biliyor mu bilmiyor mu ben öyle yapıyorum
Bana iki defa baktı vadesi çıkmadı . Telefonla baktirmayin dedikleriniz den etkilenip değiştirebiliyor . Ses kaydı isteyinAden Candan var ona göndereyim diyorum kızlar daha önce baktırmış olanınız var mı?
teşekkür ederim o zaman sesli göndereyim bakalım bende inş tutarBen çok kişiye
Bana iki defa baktı vadesi çıkmadı . Telefonla baktirmayin dedikleriniz den etkilenip değiştirebiliyor . Ses kaydı isteyin
İnşaallah tutar . Ala duru iyi fiyatı düşük ve iyi tutturuyort
teşekkür ederim o zaman sesli göndereyim bakalım bende inş tutarbu ara vadeler lazım bana
Bence Filiz cetine baktirsaniz daha iyi yada Asude yıldız .t
teşekkür ederim o zaman sesli göndereyim bakalım bende inş tutarbu ara vadeler lazım bana
Ben iade istemistim zaten ondan.Hic benimle örtüşmeyen seyler söylemisti.Emege kesinlikle her zaman saygim var ve ha deyince de iade isteyen biri asla degilim.Yüzde elli iade etmislerdi.Fulya Nas- kahve falı tavsiye etmem bu arada. Astrolojiye çok ilgiliniz varsa yıldızname atın. Çok terimsel konuşuyor ben pek anlayamıyorum
Yorumcu zeus un ilk zamanlarda bana sasirtici bir kac cikmisligi olmustu vadede özellikle.Hatta Beril ( ikinci adini hatirlayamadim) , Bugra bana ilk iki fallarinda vadede ve dediklerinde tutturduklari olmustu.Ama sonra noluyorsa hic bilmiyorum, dedikleri patır patır patladi bu isimlerin de.Kahve falinda daha basarili buluyordum ben Zeus u,Bugra yi .Ilk bakisin enerjisi baska mi oluyor acaba.Dedigim gibi sonra hic bi dedikleri olmadi ve ben de baktirmadim.Sık baktiran biri de degilim.Benim fal sepeti deneyimlerim;
Arya Çiçek; karşı tarafın düşüncesini bildi ama yüzeysel bakıyor bir kaç defa baktirdiktan sonra spesifik bir şeyler söyledi . Vadesi tutmadı.
Mısırlı Talia; bir ayda üç fal baktırdım ilkinde bu çocuk adım atacak dedi..ikincisinde senin adım atman gerekir yoksa olmaz dedi .. üçüncüsünde senin hayatına başka biri girecek onunla evleneceksin dedi kimse girmedi zaten. Karşı tarafın düşüncesini hiç soylemedi . İnsanlar nasıl beğeniyor şaşırıyorum.
Nesibe ; karşıdaki adamı iyi analiz etti . Bazı falcilar sen adım at dedi aksine Nesibe asla dedi . Çok ataerkil bir adam onun durulmasıni bekle dedi . Duygularını belli eden bir kadın istemiyor dedi doğru . Ama çok laf tekrarı yapıyor . Bir cümle duymak için kırk tane boş cümleyi dinlemek zorunda kaliyorsun .
Alya Ar, akın Kurt ve Yağız okur aynı kalibre de hiçbir şey tutturamadılar bana ve özellikle Alya çok duygusuz.
Işılay can ; analizleri iyi vadesine var . Ama sesli isteyin telefon istemeyin uyanık bir kadin. Çok bilgi de vermeyin.
Filiz çetin ; duygulu bir kadın hisleri var bence vadesine var .
Çiğdem Atlı ; vadeleri çıkmadı . Analizleri iyi
Yorumcu Zeus ; dedikleri çıkti . Karşı taraf adım atacak ama o kadar küçük adımlar olcak ki dedi onun dediği gibi oldu . Kişinin çok onemli karakter özelliklerini bildi. İş konusunda dedigi şanslı donemi yaşadım yani ek iş yaptım vs . Biliyor bence ve olumsuzu da söylüyor .
Asude; ısrarla vade vermedi ama onun dediği gibi ilerledi. Yanildigi daha doğrusu salladigi bir iki şey oldu o da benim suçum hergun baktırdım
Yine aklıma gelirse yazarım
Yani benim falımda anlık durumları bilmişti ama vadesine bakmadım. Ben falını beğenmiştim. Diğer baktıranların yorumları nedir?Filiz çetin ile ilgili yorum alabilir miyim lütfen ?
Yorumcu zeus un ilk zamanlarda bana sasirtici bir kac cikmisligi olmustu vadede özellikle.Hatta Beril ( ikinci adini hatirlayamadim) , Bugra bana ilk iki fallarinda vadede ve dediklerinde tutturduklari olmustu.Ama sonra noluyorsa hic bilmiyorum, dedikleri patır patır patladi bu isimlerin de.Kahve falinda daha basarili buluyordum ben Zeus u,Bugra yi .Ilk bakisin enerjisi baska mi oluyor acaba.Dedigim gibi sonra hic bi dedikleri olmadi ve ben de baktirmadim.Sık baktiran biri de degilim.
Bana dediği hiçbir şey çıkmadı ona göre evliydim şuan. İnsanlar nasıl olumlu yorum yapıyor çok ilginç . İade edin dedim fulya hanım kabul etmiyor emek vermiş dediler iade etmediler. Öyleyse olumsuz yorumumu paylasin dedim ne puanım ne yorumum paylaşılmadi. Bir yıldıza basıyorum sonra fala tekrar girince hiç basmamisim gibi boş gorunuyor. Destek ekibe söyledim siz kimseyi begenmiyorsunuz falcilarimizin enerjisini düşünüyorsunuz dediler ve yine yayinlamadilarBen iade istemistim zaten ondan.Hic benimle örtüşmeyen seyler söylemisti.Emege kesinlikle her zaman saygim var ve ha deyince de iade isteyen biri asla degilim.Yüzde elli iade etmislerdi.
ben begenmedim Salladıgını düsünüyorumAden Candan var ona göndereyim diyorum kızlar daha önce baktırmış olanınız var mı?
Fulya hanim bir sürü sertifika saydı yazık hiçbir şey bilemedi benimle ilgili. Astroloji ile ilgisi yok.Bana dediği hiçbir şey çıkmadı ona göre evliydim şuan. İnsanlar nasıl olumlu yorum yapıyor çok ilginç . İade edin dedim fulya hanım kabul etmiyor emek vermiş dediler iade etmediler. Öyleyse olumsuz yorumumu paylasin dedim ne puanım ne yorumum paylaşılmadi. Bir yıldıza basıyorum sonra fala tekrar girince hiç basmamisim gibi boş gorunuyor. Destek ekibe söyledim siz kimseyi begenmiyorsunuz falcilarimizin enerjisini düşünüyorsunuz dediler ve yine yayinlamadilar
Ben de bilmiyorum valla. o yorumlari yazan o insanlarla tanismak nasip olmuyor burdaBana dediği hiçbir şey çıkmadı ona göre evliydim şuan. İnsanlar nasıl olumlu yorum yapıyor çok ilginç . İade edin dedim fulya hanım kabul etmiyor emek vermiş dediler iade etmediler. Öyleyse olumsuz yorumumu paylasin dedim ne puanım ne yorumum paylaşılmadi. Bir yıldıza basıyorum sonra fala tekrar girince hiç basmamisim gibi boş gorunuyor. Destek ekibe söyledim siz kimseyi begenmiyorsunuz falcilarimizin enerjisini düşünüyorsunuz dediler ve yine yayinlamadilar
Zeusa hangi fali baktirdiniz?Benim fal sepeti deneyimlerim;
Arya Çiçek; karşı tarafın düşüncesini bildi ama yüzeysel bakıyor bir kaç defa baktirdiktan sonra spesifik bir şeyler söyledi . Vadesi tutmadı.
Mısırlı Talia; bir ayda üç fal baktırdım ilkinde bu çocuk adım atacak dedi..ikincisinde senin adım atman gerekir yoksa olmaz dedi .. üçüncüsünde senin hayatına başka biri girecek onunla evleneceksin dedi kimse girmedi zaten. Karşı tarafın düşüncesini hiç soylemedi . İnsanlar nasıl beğeniyor şaşırıyorum.
Nesibe ; karşıdaki adamı iyi analiz etti . Bazı falcilar sen adım at dedi aksine Nesibe asla dedi . Çok ataerkil bir adam onun durulmasıni bekle dedi . Duygularını belli eden bir kadın istemiyor dedi doğru . Ama çok laf tekrarı yapıyor . Bir cümle duymak için kırk tane boş cümleyi dinlemek zorunda kaliyorsun .
Alya Ar, akın Kurt ve Yağız okur aynı kalibre de hiçbir şey tutturamadılar bana ve özellikle Alya çok duygusuz.
Işılay can ; analizleri iyi vadesine var . Ama sesli isteyin telefon istemeyin uyanık bir kadin. Çok bilgi de vermeyin.
Filiz çetin ; duygulu bir kadın hisleri var bence vadesine var .
Çiğdem Atlı ; vadeleri çıkmadı . Analizleri iyi
Yorumcu Zeus ; dedikleri çıkti . Karşı taraf adım atacak ama o kadar küçük adımlar olcak ki dedi onun dediği gibi oldu . Kişinin çok onemli karakter özelliklerini bildi. İş konusunda dedigi şanslı donemi yaşadım yani ek iş yaptım vs . Biliyor bence ve olumsuzu da söylüyor .
Asude; ısrarla vade vermedi ama onun dediği gibi ilerledi. Yanildigi daha doğrusu salladigi bir iki şey oldu o da benim suçum hergun baktırdım
Yine aklıma gelirse yazarım
Katina baktırmistimZeusa hangi fali baktirdiniz?
Hayır sizde değil sorun . Sizdekk ve karşı taraftaki enerjiyi alarak tamamen hisleri ile bakan bence Arya çiçek, Filiz çetin ve Zeus . Arya çiçek falı olumsuz görüyorsa önceden soru kısmında soruyor istiyor musunuz baktırmak olumsuz gorunuyor diye . Çünkü yorumlarda görmüştüm.Ben de bilmiyorum valla. o yorumlari yazan o insanlarla tanismak nasip olmuyor burdaYani halen Didar Evren , Fulya Nas ve bunun gibi bir kac yorumcu saniyeler icerisinde dolup mesgule aliyorlar kendilerini. Bana niye cikmadi bu iki yorumcu da ,ben de mi sorun diye bile sorguladım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?