Net tavır konulmadigi sürece beklemeye alıyorlar genelde.Bu tip güzellikleri ben de yapıyorum arıyorum gönderisini falan beğeniyorum yanlışlıklaneler düşünüyorlar acaba o sırada. Neyse olan olmuş üstünde durmayıp önüne bakmak gerekiyor tabii.
Bana telefonda baktı . Soru sordu ilişkim hakkında. Sonra aslında çok yakışıyorsunuz niye böyle oluyor dedi . O öyle diyince devam etmeyelim dedim . Çünkü bilse öyle konuşmaz . İlk iki dakika baktı ve iptal .Dün Kader Papatya adlı yorumcuya kahve falı attım.Puanı 5.0 şimdiye kadar farketmemişim acaba sizlerden yorum alan oldu mu?
Çok pembecidir, vadeleri de tutmadı bendeDün Kader Papatya adlı yorumcuya kahve falı attım.Puanı 5.0 şimdiye kadar farketmemişim acaba sizlerden yorum alan oldu mu?
Siz de yazın . Birbirimizi bilgilendirelimYorumlarınız için çok teşekkür ederim
Ama hiç bilemediği de oluyormuş. Biz yıldızname attık kesin bi şeyler söylensin diye. Ben de atcaktım ama korktum birazcık mfdvhdbKızlaaaaaar arkadaşım Dudu Nur'a fal attı inanamadım. Anlık olarak her şeyi ama her şeyi bildi yuhhhhhhhhh.
Yildizname atarken soru kismina bisey yazdinizmiAma hiç bilemediği de oluyormuş. Biz yıldızname attık kesin bi şeyler söylensin diye. Ben de atcaktım ama korktum birazcık mfdvhdb
Evet yazdı ama yazdığı şeyler o kadar genel ki. Gelecekte beni neler bekliyor ve neler yaşayacağım gibi :) Yeni bir iş sürecinde ve iş olarak ticaret yazdı ama henüz başlamamıştı. Henüz başlamamışsın vs vs bir sürü olan şeyi bildi.Cünkü benim bildigim yildiznamede soru sorulmaz falci söyler her seyi
Dudu Nur muBiraz kişilik analizi yaptı.Geleceğe dair yorumlar yaptı.Anlık olarak yorum yapmadığı için gelecekte söylenenler çıkar mı ?diye sormak istedim.Puanıda çok yüksek anlayamadım.
Ben burda okuyunca merak ettim Dudu Nur'a yıldızname attım ama anlık ve geçmiş olarak hiçbir şey demedi bana.Gelecek odaklı konuştu ama 2025 falan tarih verdi valla çok ilerisi sallamasyon geldi çünkü anlıkta da tutarlı hiçbir sey demediDudu Nur mu
Ben de beğenmedimBen burda okuyunca merak ettim Dudu Nur'a yıldızname attım ama anlık ve geçmiş olarak hiçbir şey demedi bana.Gelecek odaklı konuştu ama 2025 falan tarih verdi valla çok ilerisi sallamasyon geldi çünkü anlıkta da tutarlı hiçbir sey demedi
Bütün falcilar bütün fallara aynı bakıyor. İyi olan hepsinde iyi , kötü olan hepsinde kötüDudu Nur a ben de epey zaman önce baktırmıştım çok pembeci gelmişti ve çok da olumsuz yazmıştım buraya onun hakkında. Ben tarot baktırmıştım ve en olumsuz kartları bile çok güzel bi kart bu diyerek yorumlamıştı yani tarot okumayı bilmediğine de kalıbımı basarım. Yıldıznamesi nasıldır bilmiyorum ama tarot böyleyse onda da çok farklı bir performans beklemem.
İyiymiş fiyatı. Denerseniz yazar mısınız ?Yildiz Can diye yeni bi falci gelmis bugün kizlar denesemmi150 Kredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?