Fal Sepeti Deneyimleri

Bu tip güzellikleri ben de yapıyorum arıyorum gönderisini falan beğeniyorum yanlışlıkla neler düşünüyorlar acaba o sırada. Neyse olan olmuş üstünde durmayıp önüne bakmak gerekiyor tabii.
Net tavır konulmadigi sürece beklemeye alıyorlar genelde.
Dün Kader Papatya adlı yorumcuya kahve falı attım.Puanı 5.0 şimdiye kadar farketmemişim acaba sizlerden yorum alan oldu mu?
Bana telefonda baktı . Soru sordu ilişkim hakkında. Sonra aslında çok yakışıyorsunuz niye böyle oluyor dedi . O öyle diyince devam etmeyelim dedim . Çünkü bilse öyle konuşmaz . İlk iki dakika baktı ve iptal .

Kızlaaaaaar arkadaşım Dudu Nur'a fal attı inanamadım. Anlık olarak her şeyi ama her şeyi bildi yuhhhhhhhhh.

Cünkü benim bildigim yildiznamede soru sorulmaz falci söyler her seyi
Evet yazdı ama yazdığı şeyler o kadar genel ki. Gelecekte beni neler bekliyor ve neler yaşayacağım gibi :) Yeni bir iş sürecinde ve iş olarak ticaret yazdı ama henüz başlamamıştı. Henüz başlamamışsın vs vs bir sürü olan şeyi bildi.

Biraz kişilik analizi yaptı.Geleceğe dair yorumlar yaptı.Anlık olarak yorum yapmadığı için gelecekte söylenenler çıkar mı ?diye sormak istedim.Puanıda çok yüksek anlayamadım.

Ben de beğenmedim

Dudu Nur a ben de epey zaman önce baktırmıştım çok pembeci gelmişti ve çok da olumsuz yazmıştım buraya onun hakkında. Ben tarot baktırmıştım ve en olumsuz kartları bile çok güzel bi kart bu diyerek yorumlamıştı yani tarot okumayı bilmediğine de kalıbımı basarım. Yıldıznamesi nasıldır bilmiyorum ama tarot böyleyse onda da çok farklı bir performans beklemem.

Bütün falcilar bütün fallara aynı bakıyor. İyi olan hepsinde iyi , kötü olan hepsinde kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…