Fal Sepeti Deneyimleri

Pars yücelen beni şoktan şoka soktu valla hiç detay vermemiştim değişik ayrıntılar bildi

Herkese merhaba kılzar, Cansel Baş’a baktıran oldu mu? Ve Nas Kendinehas’ı öneriyor musunuz?

Herkese merhaba kılzar, Cansel Baş’a baktıran oldu mu? Ve Nas Kendinehas’ı öneriyor musunuz?
Cansele baktirmadim. Nas kendinehas ilk falda verdiği vade tutmadı. Yakın vade vermişti . Durum analizi fena değildi iyidi . İkinci falındaki vadesi yine çıkmadı .

Fal naktaya ocak ortası baktırdığım fal Aralık başında çıktı.

Reklam falan demeyin lütfen, dedikleri çıkan hiç mi falcı yok mesajlarına istinaden yazıyorum.

Bana çıktı, hepsi bu.

Fal naktaya ocak ortası baktırdığım fal Aralık başında çıktı.

Reklam falan demeyin lütfen, dedikleri çıkan hiç mi falcı yok mesajlarına istinaden yazıyorum.

Bana çıktı, hepsi bu.
Kasim yahu ne ocağı

Merhaba ben yeniyim :) Fal sebetinde coğu falcıya baktırdım Kahin 4 lü tarihde biri cıkıcak karsına harfler verdi din farklılığı dedi cıktı ama gerisi gelmedi olucak dediği halde :) başka kimin baktığı fal cıkıyor ? Sevgi derman fulya nas duygu aura didar akın nesibe firuzs zelis kader papatya hepsi foş

Kahin kim acaba? Dediklerine baktırdım ben de de fos. Ve daha fazlası.

Dün akşam Alya Ar'a su falı (ilişkiyle ilgili) baktırdım çoğu şeyi bildi. Anda çok iyi fakat vade de nasıl bilmiyorum zaten vade istemedim. Memnun kaldım ben kendisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…