Baktırdım fena değildi. Olumsuz gorse söyler gibi.Arkadaşlar Gökçe Aksoy’a baktıran var mı?
Yorumları isabetli . Ben beğenirdim onu.Arya cicek nasil?
Ben de vade çıkmadı ama dediği gibi ilerlediBen ona baktirdim hikaye yaziyor. Hicbir sey cikmadi
Cansele baktirmadim. Nas kendinehas ilk falda verdiği vade tutmadı. Yakın vade vermişti . Durum analizi fena değildi iyidi . İkinci falındaki vadesi yine çıkmadı .Herkese merhaba kılzar, Cansel Baş’a baktıran oldu mu? Ve Nas Kendinehas’ı öneriyor musunuz?
Yani Nas'a baktiracagima zeusa baktiririmKimi önerirsiniz peki? O siteden?
Kasim yahu ne ocağıFal naktaya ocak ortası baktırdığım fal Aralık başında çıktı.
Reklam falan demeyin lütfen, dedikleri çıkan hiç mi falcı yok mesajlarına istinaden yazıyorum.
Bana çıktı, hepsi bu.
Kahin kim acaba? Dediklerine baktırdım ben de de fos. Ve daha fazlası.Merhaba ben yeniyim :) Fal sebetinde coğu falcıya baktırdım Kahin 4 lü tarihde biri cıkıcak karsına harfler verdi din farklılığı dedi cıktı ama gerisi gelmedi olucak dediği halde :) başka kimin baktığı fal cıkıyor ? Sevgi derman fulya nas duygu aura didar akın nesibe firuzs zelis kader papatya hepsi foş
Kahin Kralice :) deli paralar harcadım yaKahin kim acaba? Dediklerine baktırdım ben de de fos. Ve daha fazlası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?