Fal Sepeti Deneyimleri

Akıl hocalari Fulya Nas astrolojinin kraliçesi yapmışlar hiç bir dediği de çıkmadı

Ben onu begendim ya didem sarmana cikarttigim dogum haritamdakilerle ayni seylei soyledi, anlikta ve karsi tarafin hislerinde cok iyiydi, vadelerini bekliyorum.

Evet dolunay ve yeni ay zamanlari yorumlarına illa ki yansiyor
ne kadar sacma, bu herkes icin gecerli degil ki. Beni asla etkilemez dolunay ve yeni aylar ama sürekli bunlari dinlemek zorundayim. Astroloji hakkinda bilgi almak istesem zaten kahve fali atmazdim.

Ben onu begendim ya didem sarmana cikarttigim dogum haritamdakilerle ayni seylei soyledi, anlikta ve karsi tarafin hislerinde cok iyiydi, vadelerini bekliyorum.
Bana çıkmadı vadesi. Çıksaydı evliydim şuan. Enerjim tutmadı demek ki

begenmediklerinizi de yazacaktınız bekliyoruz

Başka siteleri anlarım ama neden aynı sitede 2 hesap açsın ki bence benzerlik bana da oluyor arada.

Begenmediklerim:

Kemal Ceri: Bu adamdan Binnazda da yorum almistim, cok net konusuyor su tarihte bu olacak diyor ama o tarihte maalesef hic bir sey olmuyor. Cok senaryo gibi geliyor bana, umut satiyor sanki, cok pembeci.

Nadide Hanzade: ayni sekilde Binnazda da yorum almistim, cok pembeci o da. Dedigi gibi ilerlemedi zaten her sey mükemmel olacakmis gibi anlatti, anlayamadim.

Kahin Kralice: O da tam tersi cok olumsuz konusuyor, tamam olumsuza da acigim, zaten gercekleri ögrenmek icin bu kadar baktiriyoruz ama cok abartiliydi. Cocugu gömdü, beni gömdü, bir annem kalmisti gömmedigi. Öyle böyle degil. Dedigi gibi olmadi zaten.

Yagiz Okur: Cok mantikli bir yorum yapmis ama sorun zaten oydu. Her seyi mantikla aciklayamazsin, insanlarin davranislarini genellestiren mantikli bir aciklama aramiyorum ben, onu ben de evde düsünüp analiz edebilirim. Ben daha cok zihin, enerji okuyabilen yorumculari tercih ederim. Yagiz bey daha cok mantikli yaklasti, zaten patladi o da. Belki de enerjimiz tutmadi bilmiyorum. Mantik gerektiren fikir alisverisi icin gidilir.

Burcak Demir: Cok pembeci, her sey mükemmel olacak 4 4lük bir hayat beni bekliyor gibi konusmus. Artik sinirleniyorum böyle yorumlara.

Bu yorumculari begenmedim ama daha cok yorumcu denedim. Onlar hakkinda da liste hazirlamak istiyorum, yalniz begendim mi begenmedim mi onu da bilmiyorum, degerlendirmem lazim.

Selam kızlarrrr Melisa Donukuk’ın çıkan falları var mı? Ocak gibi baktırmıştım ama vade vermemişti. Yani vade dolmadı mı patladı mı bilemedim. Eğer çıkan varsa tekrar baktıracam

Selam kızlarrrr Melisa Donukuk’ın çıkan falları var mı? Ocak gibi baktırmıştım ama vade vermemişti. Yani vade dolmadı mı patladı mı bilemedim. Eğer çıkan varsa tekrar baktıracam
Bana olumsuz bakmıştı . Dediği gibi oldu . Vade yoktu yani bekleme bu adamı dedi

Özlem Yılmaz a su falı attım.Daha öncede bircok kisiye falsepetinde fal atmıstım ama asırı iyiydi.Anlık tamamen bildi.Vade de verdi .Ona göre tekrar yazarım.

Bende salak gibi özleme 2 hafta önce atmisim zaten simdi dün yine atmisim unuttum ona öncedende attigimi kredi bosa gitti

Haklı olabilirsin Su en iyi yansıtacak olan tür. Su için önerebileceğim kişiler Kader Papatya ( çok tatlıdır kendisi ) ve Gül Demir ( samimi net yorum yapıyor )
Bende geçen hafta ikisine baktirdim ve cok memnun kaldim, ikisi de kısa vade verdiler bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…