- 28 Temmuz 2021
- 324
- 443
- 53
Onu ben de çok begenmistim . Gerçekten biliyor hatta üst üste dört fal atmıştımKızlar Ömür Arda yı beğendim ben. Fazla gelecek odaklı değildi sorum o yüzden de iyi gelmiş olabilir bana ama tespitleri baya baya iyiydi yani öyle diyeyim.
Valla beni de şaşırttı. Bana göre uzun sayılabilecek bir zamandır fal atmıyordum o yüzden temiz enerjiyle de birleşti sanırım, memnun kaldım. Size geleceğe yönelik şeyler söyledi mi peki? Söylediyse çıkan oldu mu?Onu ben de çok begenmistim . Gerçekten biliyor hatta üst üste dört fal atmıştım
Hayır. Zaten ben durum analizleri karakter analizleri istemiştim. Güzel bildi . Surecimi de güzel anlattıValla beni de şaşırttı. Bana göre uzun sayılabilecek bir zamandır fal atmıyordum o yüzden temiz enerjiyle de birleşti sanırım, memnun kaldım. Size geleceğe yönelik şeyler söyledi mi peki? Söylediyse çıkan oldu mu?
Bende baktırdım beğenmedim açıkcası.Hayır. Zaten ben durum analizleri karakter analizleri istemiştim. Güzel bildi . Surecimi de güzel anlattı
Herkese mi ücretsizbugune ozel yıldızname ücretsizmis yani kredi yarın tekrar yukleniyormus.Yıldıznamede iyi olan kim acaba?Fulya nas ı biliyorum.Baska öneriniz var mı?
sanırım öyle üste kampanya olarak yazıyorduHerkese mi ücretsiz
ben de size bunu dicektim Alaca peraya atıcam ben velki bi de Duygu Aurabugune ozel yıldızname ücretsizmis yani kredi yarın tekrar yukleniyormus.Yıldıznamede iyi olan kim acaba?Fulya nas ı biliyorum.Baska öneriniz var mı?
Ben yorumlarda yazıyorum hep ya biraz uzun bakabilir misiniz diyeDuygu auraya yildizname gonderdim guzeldi ama fazla kısaydı hatta hic bu kadar kisa bir yildizname gormemistim :) 200tl etmez asla.
Soylemeye gerek kalmamali ben ilk kez baktirdim bilsem baktirmazdim gercekten cok kisaydi.Ben yorumlarda yazıyorum hep ya biraz uzun bakabilir misiniz diye
Bedava olmasa geri alacaktim bende o derece tatminsiz bakti duygu auraAslında fal atasın yok da bedava diye degerlendirmek istiyorum
Olumsuz yorum yapıp bi yildiz verince onlar iptal edip odemeyi geri gonderiyor zaten o yuzden butun yorumlar olumluGeri almayı nasıl yapıyorsunız?Ben begenmesem de hic bi atılım yapmadım
kaç kez fal iadesi aldınız sanırım ben 0Olumsuz yorum yapıp bi yildiz verince onlar iptal edip odemeyi geri gonderiyor zaten o yuzden butun yorumlar olumlu
ama diyelim ki falci iptal etmedi, o zaman müşteri hizmetleriyle iletisim kurarak alabilirsiniz.
kaç kez fal iadesi aldınız sanırım ben 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?