Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar Ömür Arda yı beğendim ben. Fazla gelecek odaklı değildi sorum o yüzden de iyi gelmiş olabilir bana ama tespitleri baya baya iyiydi yani öyle diyeyim.

Onu ben de çok begenmistim . Gerçekten biliyor hatta üst üste dört fal atmıştım
Valla beni de şaşırttı. Bana göre uzun sayılabilecek bir zamandır fal atmıyordum o yüzden temiz enerjiyle de birleşti sanırım, memnun kaldım. Size geleceğe yönelik şeyler söyledi mi peki? Söylediyse çıkan oldu mu?

Hayır. Zaten ben durum analizleri karakter analizleri istemiştim. Güzel bildi . Surecimi de güzel anlattı

bugune ozel yıldızname ücretsizmis yani kredi yarın tekrar yukleniyormus.Yıldıznamede iyi olan kim acaba?Fulya nas ı biliyorum.Baska öneriniz var mı?

bugune ozel yıldızname ücretsizmis yani kredi yarın tekrar yukleniyormus.Yıldıznamede iyi olan kim acaba?Fulya nas ı biliyorum.Baska öneriniz var mı?
ben de size bunu dicektim Alaca peraya atıcam ben velki bi de Duygu Aura

Duygu auraya yildizname gonderdim guzeldi ama fazla kısaydı hatta hic bu kadar kisa bir yildizname gormemistim :) 200tl etmez asla.

Duygu auraya yildizname gonderdim guzeldi ama fazla kısaydı hatta hic bu kadar kisa bir yildizname gormemistim :) 200tl etmez asla.
Ben yorumlarda yazıyorum hep ya biraz uzun bakabilir misiniz diye

Geri almayı nasıl yapıyorsunız?Ben begenmesem de hic bi atılım yapmadım
Olumsuz yorum yapıp bi yildiz verince onlar iptal edip odemeyi geri gonderiyor zaten o yuzden butun yorumlar olumlu

ama diyelim ki falci iptal etmedi, o zaman müşteri hizmetleriyle iletisim kurarak alabilirsiniz.

Olumsuz yorum yapıp bi yildiz verince onlar iptal edip odemeyi geri gonderiyor zaten o yuzden butun yorumlar olumlu

ama diyelim ki falci iptal etmedi, o zaman müşteri hizmetleriyle iletisim kurarak alabilirsiniz.
kaç kez fal iadesi aldınız sanırım ben 0

kaç kez fal iadesi aldınız sanırım ben 0

Bilerek iade almak aklima bile gelmemişti sonucta zaman harciyorlar ama begenmeyince yildiz dusurdugumde kedileri iade etti bi kac kez oldu.

Gecen hafta zeliş can mesela, o kadar sacma,alakasiz ve ozensiz bir fal bakti ki hayatimda oyle karmakarisik daldan dala atlayip bakilan fal gormedim, dusuk puan verip begenmedim yorumu yapinca kendisi iade etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…