gözdenur 400 flaandı siz dediginizde.Şimdi 900 olmus hemenBen begenm
Gözde Nur var yeni . Anı bildi ben de gelecek için var daha bir dene istersen. Sana olumsuz yorum yapan olmadı mı ? Arya çiçek baktı mı
Baktırmayin bence yuh yani .gözdenur 400 flaandı siz dediginizde.Şimdi 900 olmus hemen
Ne vadesi ne dediği tutmadıalya ar a baktırıp vadesi tutan oldu mu acaba
Anlık durumları bilmişti ve olumsuz söylediği bir şey oldualya ar a baktırıp vadesi tutan oldu mu acaba
Aaa nasıl kimin ayrı 2 hesabı varbir de bazi yorumcularin fal sepetinde 2 hesabi var ve binnazdaki yorumcular da fal sepetinde. gercekten herkesi denemisim ben
Fal sepetindeki Kemal Ceri ve Binnazdaki Kemal Devrim ayni kisi diye düsünüyorum.Aaa nasıl kimin ayrı 2 hesabı var
Işılay can nasıl peki ?Fal sepetindeki Kemal Ceri ve Binnazdaki Kemal Devrim ayni kisi diye düsünüyorum.
Fal sepetindeki Nadide Hanzade ve Binnazdaki Yeliz Goncagül ayni kisi diye düsünüyorum.
Fal sepetinde Isilay Can ve yine fal sepetindeki Medyum Bilge ayni kisi diye düsünüyorum
Kötü degildi sanirim ama aklimda da pek kalmamis sadece aa ayni ses diyip gecmistim. Yani bir daha baktirmam aradigim yorum degildiIşılay can nasıl peki ?
Aşık seviyor diyemem ama hoşlanıyor dedi. Sonra da sağlam adım atmak istiyor dedi. İnsan sadece hoşlandığı birine sağlam adım planı yapar mı sizce?Kötü degildi sanirim ama aklimda da pek kalmamis sadece aa ayni ses diyip gecmistim. Yani bir daha baktirmam aradigim yorum degildi
Özlem Yilmazi unutmusum. Onu da cok begeniyorum, ilk fali vadesiyle cikti ve dedigi gibi de cok iyi ilerlemedi. Analizleri cok iyi ben su fali baktirmistim cok memnun kaldim. Ikinci fal icin beklemedeyim (%95)Merhaba kizlar, zaten burada da yazmissiniz, fal enerji meselesidir o yüzden kötülemek de istemiyorum kimseyi, özel mesajlarda daha fazla bilgi verebilirim. Cok begendiklerimi ve patlayanlari yazcam ama kisiye göre degisebilir. Ben ask ile ilgili baktirdim, bir senedir devamli baktiriyorum. Tamamen tesadüfen fallar cikmis olabilir, olmayadabilir.
Begendiklerim:
Zülal Sen'in ilk fali cok iyidi. %75i cikmis ama dedigi kadar da cok güzel gelismedi her sey. Analizleri iyidi begendim. 2. fali da cok benziyordu ilk yorumuna ve vadesi dolmadi daha. (ilk fal %75)
Duygu Aura'nin ilk fali asiri iyidi gercekten inanilmaz iyidi ben detay vermeden cok sey bilmis. bi kac kez baktirmisim sonra o kadar iyi degildi. Analizleri hep iyi zaten o konuda cok hisli bir kadin, ama ilk falinda %90i cikti ve o yorumu gecmek zaten zor olurdu. Belki de ben fazla detay vermeye basladim.. (ilk fal %90)
Duygu Deniz'i de cok begeniyorum. Ona da bir kac defa baktirdim ve onunla enerjim cok tuttu her fali cikmaya basladi cok ilginc bir kadin. Pembeci asla degil bazi dedigi seyler hatta biraz üzüyor beni ama dedigi gibi de oluyor. Olumsuzu pat diye söylemesi cok hosuma gitmeye basladi, en azindan gercekleri görmem icin yardimci oluyor. Olumsuzu bir sekilde iyiye baglamayan nadir kisilerden. Bana hatalarimi da pat diye söyleyen, beni her zaman dogru yönlendiren bir yorumcu. Ama burada onu begenmeyen de cok var. (her fali %95)
Samantha Grey: Analizleri cok dogru ama bana pek vade vermedi. "bu cabuk olacak" gibi bir sey dedi ama cabuk cözülmedi sorun ki cabuk 1 ay anlaminda mi dedi 2 hafta mi onu da bilmiyorum. Vade konusunda bir sey diyemicem ama anlik durum ve kisilik analizler tutarli. (%70)
Didar Evren'i de begenmeyen cok ama bende nokta atislari oldu. Ben begendim, gecmisle ilgili de baya bir seyler bilmis. Benim hatalarimi da bana güzel anlatabilmis, sevdim kendisini. Verdigi vadede degil ama 1 hafta sonra görüsme oldu (%80)
Gökhan Keskin'in ilk fali cikti ama bu da cok komik bir sekilde oldu. Falimi havuzdan alip yorumlamis ama baska bir kadindan da bahsetmis ben tabiiki sok. Kimse baska birinin varligindan bile bahsetmezken, bu Gökhan bey falimi havuzdan alip niye moralimi bozdugunu asla anlayamadim. Benimki ona pas vermiyormus ama kadin aklini celmeye calisiyormus bu arada gercekten böyle bir sey de varmis sonradan ögrendim. Vade konusunda da iyidi dedigi zamanda adim geldi, sonra bir daha baktirdim, o fali da begendim ama vade vermedi cok da zaman gecmedi daha yorum yapmak icin ama anlik durum icin dogru yorum yapmis (%85)
Melisa Donukuk: cok özel bir tarzi var. Asla senaryo yazmaz, karsindaki kisiyi cok iyi analiz eder, ne yapiyor ne düsünüyor cok güzel aktarir. Ilk vadesi cikti diyebilirim ikinci vadesi icin beklemedeyim, ama cok memnunum. Yorum sonrasinda evet soru isaret kalabiliyor aklinizda ama baska yorumcular gibi aklinizi bos senaryolarla bos ümitlerle doldurmuyor. Melisaya gittigimde her seyi ögrenmek icin, evlenirmiyiz, söyle böyle olur mu icin degil de, o su an nasil hissediyor ne düsünüyor bilmek istiyorsam gidiyorum. Ona göre davraniyorum, anlamak istiyorum, kendimi sorguluyorum yani cok aydinlatici bir sey oluyor o yorumdan sonra ama öbür yorumculara da benzemez. (%75-80)
Cigdem Atli: Analizleri dogru, ilk fali vadesiyle cikti ama dedigi gibi güzel olmadi. Yakin gelecek cikti, gelecek ile ilgili dedikleri icin bir sey diyemem. Beni de onu da cok güzel anlatti. Kesinlikle hisli bir kadin ama ikinci fali icin bir sey diyemem daha. (%75-80)
Asude Yildiz: Asudeyi de cok sevdim. Güncel enerji konusunda asiri iyi. Kisilik analizler zaten iyi. Verdigi vadede degil ama 3-4 hafta sonra görüsme oldu. Tüm vadeler daha dolmadi. Denemek icin kesinlikle deger. (%85)
Begenmediklerimi de yazcam
Evet biraz pembeci galiba ama cok da hatirlamiyorum sonra bir daha dinleyip yazarim burayaAşık seviyor diyemem ama hoşlanıyor dedi. Sonra da sağlam adım atmak istiyor dedi. İnsan sadece hoşlandığı birine sağlam adım planı yapar mı sizce?
Favorilerime ekledim denicemÖzlem Yilmazi unutmusum. Onu da cok begeniyorum, ilk fali vadesiyle cikti ve dedigi gibi de cok iyi ilerlemedi. Analizleri cok iyi ben su fali baktirmistim cok memnun kaldim. Ikinci fal icin beklemedeyim (%95)
Anda herkese uyacak yorum yaptı . Vade vermedi .Aysel gürsaçer’e baktırıp da çıkan var mı kızlar? En azından anda nasıl buldunuz?
Ben çok beğenmedim, bana yorumu da herkese uyacak cinstendi ve biraz pembeci olduğunu düşündüm.Aysel gürsaçer’e baktırıp da çıkan var mı kızlar? En azından anda nasıl buldunuz?
Fal sepetindeki Aysel Gürsacer ve Binnaz abladaki Sibel Tarkan ayni kisi oldugunu düsünüyorumAysel gürsaçer’e baktırıp da çıkan var mı kızlar? En azından anda nasıl buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?