Fal Sepeti Deneyimleri

Bu gün kafamda bi analiz yaptım şöyle ki; aralıkta didem şarmana çıkarttığım doğum haritasında, şubat başında symbol cafe serkana baktırdığım kahve falında, nisan başında fulya nasa baktırdığım yildizname icerikleri vadelere kadar aynı

Digerleri doğum saatine bakarak astrolojik yorumlar katiyor biliyorum da serkan dogum tarihini gectim isim bile sormamışti

Peki cikti mi?

Vadeleri gelmedi, bi de ben vadelerin çıkma olayına yogunlasmiyorum, bunun yerine falin benim hissettiklerimle uyup uymadigina bakiyorum cunku hislerim asiri kuvvetlidir ve asla yanilmam(kisi kendisine bakamaz) o yuzden vadelere odaklanmayi sacma buluyorum zaten bekleyince enerji tikaniyor olacagi varsa da olmuyor.

Ben de vadelere çok takılmıyorum tamam tabi ki istediğim ve beklediğim bir şeyler var ama bir sözle onun kesin olarak gerçekleşmesine inanmıyorum ve çıkmayınca inanılmaz kızmıyorum da

Kızlaar haber vereyim bi de Şule Naz'ın vadesi çıktı
Şule naz bana enerjisi tutmadı galiba hiçbir şey doğru bilemedi

Asude ben de olumsuz söyledi . Dediği gibi oldu. Acaba siz kendi sürecinizi kendiniz mi etkilediniz. Yani kimi insan dayanamayıp adama mesaj atıyor ya öyle gjbi

Asude ben de olumsuz söyledi . Dediği gibi oldu. Acaba siz kendi sürecinizi kendiniz mi etkilediniz. Yani kimi insan dayanamayıp adama mesaj atıyor ya öyle gjbi
ben sürecimi etkileyecek bir şey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…