Bende geçen hafta ikisine baktirdim ve cok memnun kaldim, ikisi de kısa vade verdiler bakalim..
Aa valla mı kredisi ne kadar ? yeni yorumcuyduKızlar Ala Duru'ya baktiran olursa yorumlarını alabilir miyim? Bir dedigi çıktı şuan .
450. Sallamadı yani. Çok oturaklı analizler yaptıAa valla mı kredisi ne kadar ? yeni yorumcuydu
Hemmen gidiyorum fal atayım ahhahah450. Sallamadı yani. Çok oturaklı analizler yaptı
750 olmuş450. Sallamadı yani. Çok oturaklı analizler yaptı
Baktırcaktık ya bize denk geldi750 olmuş550 kredim vardı baktıracaktım ne çabuk zam yapıyorlar ya.
Ben paylaşınca yapıyorlar aslında özelden yazmak lazım sorana750 olmuş550 kredim vardı baktıracaktım ne çabuk zam yapıyorlar ya.
Baktırcaktık ya bize denk geldi
Ben paylaşınca yapıyorlar aslında özelden yazmak lazım sorana
Peki cikti mi?Bu gün kafamda bi analiz yaptım şöyle ki; aralıkta didem şarmana çıkarttığım doğum haritasında, şubat başında symbol cafe serkana baktırdığım kahve falında, nisan başında fulya nasa baktırdığım yildizname icerikleri vadelere kadar aynı
Digerleri doğum saatine bakarak astrolojik yorumlar katiyor biliyorum da serkan dogum tarihini gectim isim bile sormamışti
Vadeleri gelmedi, bi de ben vadelerin çıkma olayına yogunlasmiyorum, bunun yerine falin benim hissettiklerimle uyup uymadigina bakiyorum cunku hislerim asiri kuvvetlidir ve asla yanilmam(kisi kendisine bakamaz) o yuzden vadelere odaklanmayi sacma buluyorum zaten bekleyince enerji tikaniyor olacagi varsa da olmuyor.Peki cikti mi?
Ben de vadelere çok takılmıyorum tamam tabi ki istediğim ve beklediğim bir şeyler var ama bir sözle onun kesin olarak gerçekleşmesine inanmıyorum ve çıkmayınca inanılmaz kızmıyorum daVadeleri gelmedi, bi de ben vadelerin çıkma olayına yogunlasmiyorum, bunun yerine falin benim hissettiklerimle uyup uymadigina bakiyorum cunku hislerim asiri kuvvetlidir ve asla yanilmam(kisi kendisine bakamaz) o yuzden vadelere odaklanmayi sacma buluyorum zaten bekleyince enerji tikaniyor olacagi varsa da olmuyor.
Bu gün kafamda bi analiz yaptım şöyle ki; aralıkta didem şarmana çıkarttığım doğum haritasında, şubat başında symbol cafe serkana baktırdığım kahve falında, nisan başında fulya nasa baktırdığım yildizname icerikleri vadelere kadar aynı
Digerleri doğum saatine bakarak astrolojik yorumlar katiyor biliyorum da serkan dogum tarihini gectim isim bile sormamışti
Şule naz bana enerjisi tutmadı galiba hiçbir şey doğru bilemediKızlaar haber vereyim bi de Şule Naz'ın vadesi çıktı
ben sürecimi etkileyecek bir şey yapmadımAsude ben de olumsuz söyledi . Dediği gibi oldu. Acaba siz kendi sürecinizi kendiniz mi etkilediniz. Yani kimi insan dayanamayıp adama mesaj atıyor ya öyle gjbi
Anladım . İyi ki adım atmamissinix bu defa biz değersiz oluyoruz. Sizin bitti mi kesinben sürecimi etkileyecek bir şey yapmadım
Benim olay biraz karışık yaa eskiden başa biri için atıyordum şimdi başka..Anladım . İyi ki adım atmamissinix bu defa biz değersiz oluyoruz. Sizin bitti mi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?