Fal Sepeti Deneyimleri

Falsepetindeki yorumcuların diğer fallarımızı görebildiklerini ben de düşünmeye başladım. Çünkü iki hafta önce baktırdığım fallarda bir konuda hep hayır dediler ama bir falın soru kısmına onun evet olduğunu yazdıktan sonra yorumlar değişti. Hatta şöyle söyleyeyim aynı yorumcu geçen hafta asla derken şimdi evet diyor. Biraz karışık anlattım ama böyle

Gayet anlaşılır oldu :) 1 haftada ne değişti de yorumu tersine döndü değil mi yani

Aaa öyle mi ben hiç denk gelmedim, hangi yorumcular mesela?
Tellwede analisa bir yolun vardaki şahgül profilleri aynı. Melisa donukuk un da başka yerde aynı fotoğrafla hesabı vardı. İlk aklıma gelenler bunlar, 1-2 kişi daha söylemişlerdi de hatırlamıyorum.

Tam olarak nerden bakıyorsunuz acaba bende baktırmak istiyorum

kesinlikle aynı fikirdeyim. fal sepeti uygulaması tamamen dolandırıcılıktan ibaret, herkeste iyi yorumlar herkes harika. kötü yorumları silip iade ederseniz normal. adamların politikası bu olmus maalesef. ben cok az baktırdım orada 1-2 defa herhalde o da tellweden gecen aytence ye baktırmak ıcındı ama cok kötüydü gercekten. zaten sonra bu yaptıklarından dolayı uygulamayı sildim, cok da pahalı yani.

evet ben de aynısını dicektim, belki birbirlerinin falını goremiyorlardır ama aynı kisinin baska hesabına baktırınca zaten bingo

Bu arada Fal sepetinin instagram hesabında ödüllü soru sormuşlar. Bu kadar zor bir soruyu nereden buldular bilemedim. Şansını denemek isteyen bir baksın derim

Akın Kurt, Duygu Aura, Derin hisler bunlar bomboş yorumcular bana göre ama ne hikmetse hep bir fal sırası var önlerinde.
Kimlerle nasıl tutuyor enerjileri şaşırıyorum
Akın Kurt ve Duygu Aura bende anlik da epey iyilerdi .Gelecek ve vade icin daha cok zaman oldugu icin bilemiyorum.Çözülmesi gereken bir sey icin baktiriyorum ben uzun zamandır. Akın Kurt bu yıl icinde , Duygu Aura da 2023 de dedi.Elena Günce Temmuz ya da Eylúl ,ayni sekilde Aysel Gürsacer de yaz aylarinda sıcak mevsimde demisti.Aysel soru cevap tarot okumasi yapiyor.Tutarli bakmisti ,begendim denebilir.Bir de İsilay Can in dedigibir seyi yasadim ki hic sormamistim falda .Onun da karakter analizleri iyiydi .O da bu çözülmesi gereken seye ekim kasim dedi.Tek ortak noktalari olumlu çözülecek demesiydi hepsinin.Baska baktirmayi kesinlikle düşünmüyorum.2023 gelir de olmazsa hepsi patlamis olur zaten. Yok daha erken olursa yazarim buraya.

ben zeliş can hariç kötü yorum yapmadım ama o da silinmedi doğru ama ben de kötü yorum görmüyorum

Selamlar instagram da denk geldim bor sayfaya ..baktım olumlu geri dönüşler var bazı sayfalarda..insta da fal baktirip memnun kalan oldu mu..ona göre bnde baktırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…