Falsepetindeki yorumcuların diğer fallarımızı görebildiklerini ben de düşünmeye başladım. Çünkü iki hafta önce baktırdığım fallarda bir konuda hep hayır dediler ama bir falın soru kısmına onun evet olduğunu yazdıktan sonra yorumlar değişti. Hatta şöyle söyleyeyim aynı yorumcu geçen hafta asla derken şimdi evet diyor. Biraz karışık anlattım ama böyleÇıkmasını istemediğinize göre açıklama da yapayımo dönem yağız okur dan önce baktırdığım falcılara verdiğim 1-2 detayı söylemişti bana. Fal sepetinde falcılar diğer falları görebiliyor mu diye sormuştum buraya da, hiç güven vermemişti bana
Gayet anlaşılır oldu :) 1 haftada ne değişti de yorumu tersine döndü değil mi yaniFalsepetindeki yorumcuların diğer fallarımızı görebildiklerini ben de düşünmeye başladım. Çünkü iki hafta önce baktırdığım fallarda bir konuda hep hayır dediler ama bir falın soru kısmına onun evet olduğunu yazdıktan sonra yorumlar değişti. Hatta şöyle söyleyeyim aynı yorumcu geçen hafta asla derken şimdi evet diyor. Biraz karışık anlattım ama böyle
Aaa öyle mi ben hiç denk gelmedim, hangi yorumcular mesela?Kullanıyorlar tabii, hatta çoğu profil resmini bile değiştirmiyor.
Tellwede analisa bir yolun vardaki şahgül profilleri aynı. Melisa donukuk un da başka yerde aynı fotoğrafla hesabı vardı. İlk aklıma gelenler bunlar, 1-2 kişi daha söylemişlerdi de hatırlamıyorum.Aaa öyle mi ben hiç denk gelmedim, hangi yorumcular mesela?
Tam olarak nerden bakıyorsunuz acaba bende baktırmak istiyorumBade yi bekledim ama çevrimiçi olmadı bende Senanur a Tarot gönderdim o sırada, baya bombaydı, şaşırttı valla beni. Nişanlımın işle ilgili bir takım sorunları vardı, onlarla ilgili hiçbirşey söylememiştim resmen o bana anlattı olayları, şok oldum. Yakın zamanla ilgilide birşeyler söyledi merakla bekliyorum bakalım çıkıcakmı diye
Nerden baktirdiniz acaba bende baktırmak istiyorumben heralde bir tek onu denemedim diğer 15 tl bakanlar güzeldi yanii
kesinlikle aynı fikirdeyim. fal sepeti uygulaması tamamen dolandırıcılıktan ibaret, herkeste iyi yorumlar herkes harika. kötü yorumları silip iade ederseniz normal. adamların politikası bu olmus maalesef. ben cok az baktırdım orada 1-2 defa herhalde o da tellweden gecen aytence ye baktırmak ıcındı ama cok kötüydü gercekten. zaten sonra bu yaptıklarından dolayı uygulamayı sildim, cok da pahalı yani.Bi kaç gün önce duygu aura ya baktirdim tam bir ergen falcisi, o kadar duz ve ayrintisizdi ki.. olumsuz yorum yapinca fali da iptal etti bende dun gül demire baktirdim 2. Defa. Yine cok içten ve gercekten cok ozenliydi.
Sonrada uygulamayi silip 4 yillik fal maceralarimi sonlandirdim :) ne dogum haritasi ne fal ne duru goru hic kimse hicbi sey bilmiyor.
Aylardir butun bakim çeşitlerinde mayis 2022 iyilesme ve karmalarimin odendigi yeniden baslangic ayiydi ama 2022nin en gergin ve varolus sancilari çektiğim zamani oluyor :) verilen vadeler zaten cikmadi ve kalan 7 gunde de cikmayacak.
Bu fal konusunda inanilmaz paralar dönüyor ve hicbiri hak edilmiyor bence. Falcida dahil herkes kendisini kandiriyor. Bi kahve fali 160-180tl arasinda baktiriyorsunuz sizinle alakasi yok, hadi anlik bildi diyelim 15 gun sonra söylediğinin tam tersini söylüyor. Sacma sapan işler.. terapistime gidip konusmak yerine bunlara firsat verdigim icin cok kizginim kendime. Arada fal krizim tutarsa naktaya ve gul hanima baktiririm geri kalan hic birini istemiyorum.
Olumsuz yorumlari silmeseler iddia ediyorum kimse fal baktirmaz ve boyle bir yontem uygulamak dolandiriciliktir. Begenmediginiz fallara fikirlerinizi belirtin lutfen, hakkinizi onlara birkamayin.
evet ben de aynısını dicektim, belki birbirlerinin falını goremiyorlardır ama aynı kisinin baska hesabına baktırınca zaten bingoArayışları normal tabii hepsine baktırdık neredeyse
Çoklu hesap durumu var maalesef, belki falcılar birbirinin falını görmüyordur ama diğer hesabına baktırdığım için bilgilerim onda vardır o yüzden inanılmaz (!) detaylar bilmiştir hakkımda.
Siz daha önce bakim yaptırıp memnunkaldiniz mi
Nerden baktirdiniz acaba bende baktırmak istiyorum
HahhahBu arada Fal sepetinin instagram hesabında ödüllü soru sormuşlar. Bu kadar zor bir soruyu nereden buldular bilemedim.Şansını denemek isteyen bir baksın derim
Akın Kurt ve Duygu Aura bende anlik da epey iyilerdi .Gelecek ve vade icin daha cok zaman oldugu icin bilemiyorum.Çözülmesi gereken bir sey icin baktiriyorum ben uzun zamandır. Akın Kurt bu yıl icinde , Duygu Aura da 2023 de dedi.Elena Günce Temmuz ya da Eylúl ,ayni sekilde Aysel Gürsacer de yaz aylarinda sıcak mevsimde demisti.Aysel soru cevap tarot okumasi yapiyor.Tutarli bakmisti ,begendim denebilir.Bir de İsilay Can in dedigibir seyi yasadim ki hic sormamistim falda .Onun da karakter analizleri iyiydi .O da bu çözülmesi gereken seye ekim kasim dedi.Tek ortak noktalari olumlu çözülecek demesiydi hepsinin.Baska baktirmayi kesinlikle düşünmüyorum.2023 gelir de olmazsa hepsi patlamis olur zaten. Yok daha erken olursa yazarim buraya.Akın Kurt, Duygu Aura, Derin hisler bunlar bomboş yorumcular bana göre ama ne hikmetse hep bir fal sırası var önlerinde.
Kimlerle nasıl tutuyor enerjileri şaşırıyorum
ben zeliş can hariç kötü yorum yapmadım ama o da silinmedikesinlikle aynı fikirdeyim. fal sepeti uygulaması tamamen dolandırıcılıktan ibaret, herkeste iyi yorumlar herkes harika. kötü yorumları silip iade ederseniz normal. adamların politikası bu olmus maalesef. ben cok az baktırdım orada 1-2 defa herhalde o da tellweden gecen aytence ye baktırmak ıcındı ama cok kötüydü gercekten. zaten sonra bu yaptıklarından dolayı uygulamayı sildim, cok da pahalı yani.
hayır ben hiç baktırmadımYasemin Ateş e baktıran oldu mu?
Kahve falını beğenmiştim. güzel ve tutarlıydı. Kendisini bir de tarot falında denemek istiyorum.Yasemin Ateş e baktıran oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?