Fal Sepeti Deneyimleri

Selam kizlar, talia ve Melsia donukuku denediniz mi hic? Kimi daha cok begeniyorsunuz an icin?

İkisini de çook beğenen var ama sanırım Melisa
Ya benim kafam cok karisik aslinda. Ex icin baktiriyorum ben Cingene olumsuz konusuyor, Talia kesin konusmuyor. Elfin demet, Doga, melisan Ares ve Ayda nese gelecek diyor. Sizin deneyimleriniz nedir bu konuda.

Ya benim kafam cok karisik aslinda. Ex icin baktiriyorum ben Cingene olumsuz konusuyor, Talia kesin konusmuyor. Elfin demet, Doga, melisan Ares ve Ayda nese gelecek diyor. Sizin deneyimleriniz nedir bu konuda.
Sevgi Derman'a ya da Alya Ar'a baktırdın mı?

Sadece Melisa ve ayda neşe için konuşabilirim, her ikisi de olumlu konuşmuştu, Ayda nın bakımını da çok beğenmiştim ama dedikleri çıkmadı. Melisa’ya yeni baktırdım, çok da güvenerek gitmiştim açıkçası çok beğenildiği için ama anda bildiğine bile emin olamadım.

Melisa benim falsepetindeki ilk falımdı, o yüzden çok net hatırlıyorum. Sadece soğukluk girmiş ayrılık yok dediği adamla 10 ay ayrı kaldık

ada doğan çok aynı şeyleri gevelemişti pek beğenmedim konudan çok kopuk geldi tarzı bana
arzu güneş nispeten güzeldi tespitlerini beğendim enerjisi iyi geldi sizlerden baktıran , memnun kalan var mı bu kişilerden?

Merhabalar falsepetine yeni üye oldum 3-4 yorumcuyu denedim genel olarak memnun kaldım tavsiyelerinize açığım

kizlar talianin an'da yanildigi oldu mu hic ? baktiraniniz var mi?

Merhabalar...tiktok ve instada çok fazla tarotcu ve falci görüyorum..merak ediyorum aslında ama kararsızım..Deneyip memnun kalan var mı?
Merhaba ben hayatımda hiç baktırmamıstım bugun arkadasım vesile oldu tamam baktırayım dedim cocuklugumu hayatımı herşeyimi söyledi resmen şoklandım

Merhabalar falsepetine yeni üye oldum 3-4 yorumcuyu denedim genel olarak memnun kaldım tavsiyelerinize açığım
Arya Çiçek, Duygu Aura, Şule Naz, Filiz Çetin ve Medyum Namaste ilk aklıma gelenler.
Baktırma dediklerim de Akın Kurt ve Zeliş Can olabilir

Hafta sonu ameliyat olacağım kafamda deli sorular. Tabi ki Allah bilir diyorum ama fal baktırasım da gelmiyor değil. Uygun kredili kimler var baktırabileceğim memnun kaldığınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…