İkisini de çook beğenen var ama sanırım MelisaSelam kizlar, talia ve Melsia donukuku denediniz mi hic? Kimi daha cok begeniyorsunuz an icin?
Ya benim kafam cok karisik aslinda. Ex icin baktiriyorum ben Cingene olumsuz konusuyor, Talia kesin konusmuyor. Elfin demet, Doga, melisan Ares ve Ayda nese gelecek diyor. Sizin deneyimleriniz nedir bu konuda.İkisini de çook beğenen var ama sanırım Melisa
Sevgi Derman'a ya da Alya Ar'a baktırdın mı?Ya benim kafam cok karisik aslinda. Ex icin baktiriyorum ben Cingene olumsuz konusuyor, Talia kesin konusmuyor. Elfin demet, Doga, melisan Ares ve Ayda nese gelecek diyor. Sizin deneyimleriniz nedir bu konuda.
Sevgiye zamaninda baktirmistim cok pembeci. Alya ara baktirmadim. Siz begeniyormusunuz?Sevgi Derman'a ya da Alya Ar'a baktırdın mı?
Sadece Melisa ve ayda neşe için konuşabilirim, her ikisi de olumlu konuşmuştu, Ayda nın bakımını da çok beğenmiştim ama dedikleri çıkmadı. Melisa’ya yeni baktırdım, çok da güvenerek gitmiştim açıkçası çok beğenildiği için ama anda bildiğine bile emin olamadım.Ya benim kafam cok karisik aslinda. Ex icin baktiriyorum ben Cingene olumsuz konusuyor, Talia kesin konusmuyor. Elfin demet, Doga, melisan Ares ve Ayda nese gelecek diyor. Sizin deneyimleriniz nedir bu konuda.
aa öylemi? peki an'i nasil yorumlamisti?Melisa benim falsepetindeki ilk falımdı, o yüzden çok net hatırlıyorum. Sadece soğukluk girmiş ayrılık yok dediği adamla 10 ay ayrı kaldık
Ayrılmıştık biz ama sanki birlikteymişiz gibi yorum yapmıştı. Anda da iyi değildiaa öylemi? peki an'i nasil yorumlamisti?
Alya Ar'ı tavsiye ederim anlık durumu ve hislerimi çok iyi biliyorSevgiye zamaninda baktirmistim cok pembeci. Alya ara baktirmadim. Siz begeniyormusunuz?
merhaba baktırmadım henüz ama merak ediyorumHelloo, Mihri Turgay'a fal atan oldu mu?
Ben Alya Ar'a katina falına baktırdım. Güzel bir bakımdı gelişmeleri bekliyorum.Sevgiye zamaninda baktirmistim cok pembeci. Alya ara baktirmadim. Siz begeniyormusunuz?
Merhaba ben hayatımda hiç baktırmamıstım bugun arkadasım vesile oldu tamam baktırayım dedim cocuklugumu hayatımı herşeyimi söyledi resmen şoklandımMerhabalar...tiktok ve instada çok fazla tarotcu ve falci görüyorum..merak ediyorum aslında ama kararsızım..Deneyip memnun kalan var mı?
Kime baktirdinizMerhaba ben hayatımda hiç baktırmamıstım bugun arkadasım vesile oldu tamam baktırayım dedim cocuklugumu hayatımı herşeyimi söyledi resmen şoklandım
İzmirde tarotçu ela kadında var bişeylik zaten herşeyimi bildiKime baktirdiniz
Arya Çiçek, Duygu Aura, Şule Naz, Filiz Çetin ve Medyum Namaste ilk aklıma gelenler.Merhabalar falsepetine yeni üye oldum 3-4 yorumcuyu denedim genel olarak memnun kaldım tavsiyelerinize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?